Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhabalar hangi ilden başvuru yapmıştınız

Merhaba bende evraklarımi Eylül ayında teslim ettik özgecmis için icinden ne geliyorsa yaz sakin kal evde tek başına yazarsan daha etkili olur.biz öyle yaptık eşimle.veee bugün de ev ziyaretine geldiler şükür guzel gecti

Merhaba hangi ilden başvurmuştunuz acaba

Merhaba evrakları Eylül de verdik ve bugün de ev ziyaretine geldiler ben sıramı nasıl öğrenebilirim İzmir

Maşallah ne güzel bende İzmir'den basvurdum bugün ev ziyaretimiz oldu.bende kızımı sabirsizlikla bekliyorum onu hiç görmedim ama çok özluyorum

Merhaba evrakları Eylül de verdik ve bugün de ev ziyaretine geldiler ben sıramı nasıl öğrenebilirim İzmir

Ev ziyaretleri bittikten sonra ve başvurunuz onaylandıktan sonra öğrenebiliyorsunuz sıranızı. Hayırlı olsun

Ev ziyareti nasıl geçti.sohbet muhabbet havasındamı yada teftiş gibi nelere dikkat ediyorlar acaba.

Maşallah ne güzel bende İzmir'den basvurdum bugün ev ziyaretimiz oldu.bende kızımı sabirsizlikla bekliyorum onu hiç görmedim ama çok özluyorum
Merhaba bizde İzmir'den başvuru yaptık buradan bir aile daha tanımak harika inşallah en kısa zamanda kucağımıza alırız bebeklerimizi Allah bekleyen herkese sabır versin inşallah

Sırayı onay aldıktan sonra ogrenebiliyorsun... Ben onayı başvurudan itibaren bir yıl dolunca almıştım... Ama burda onayı daha erken alanlar var inşallah sizde bir an önce alıp siranizi ogrenirsiniz

Tek bir kişi geldi çok fazla sürmedi bir kaç soru sordu.ve daha sonra evi dolaşmak istedi evin tavanlarina kadar baktı rutubet v.s varmı diye
Benim bir arkadaşım evlat edindi bana çekmece içini bile düzenledi dedi çünkü onun mutfak dolabini açmışlar o yüzden ben heryeri topladım düzenledim sizde neolur neolmaz dikkat edin

Teşekkür ederim yani olumsuz yanıt alabilirmiyim yani onayı beklemem mi lazım
Olumsuz sonuç hangi durumlarda çıkıyor bilmiyorum... Ama sanmıyorum olumsuzluk olacagini... bizim uzmanımız ilk görüşmede onayın olup olmayacağının 1 süreceğini söylemişti ...

Canım benim çok memnun oldum rabbim o günleri bize göstersin inşallah.ne zman başvuru yaptınız
Bende çok memnun oldum.. inşallah göreceğiz güzel günler.. biz Ekim'de basvuru yaptık.. beklemek çok can alıcı zaman geçmek bilmiyor sanki.. inşallah su gibi akıp geçer hepimiz için bu zamanlar..

ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
xMASALxMar.20HATAYKız
feyzaumranEki.21ANKARAKız
melekomerelifKas.21İSTANBULKız
VerdaOca.22ANTALYAKız
ezossMar.22ANTALYAKız/Erkek
baramanyaMar.22ANKARAKız
omrum06Nis.22ANKARAKız
dabalakTem.22İSTANBULKız/Erkek
LimonÇekirdeğiEyl.22KONYAErkek
zeynepmhmtEki.22İSTANBULKız
Gunes gibiOca.23TRABZONKız
ehlikanaatOca.23ANKARAKız/Erkek
Neslihan1610Şub.23YALOVAKız/Erkek
TbursaNis.23BURSAKız
KalbenAnnelikYolundaNis.23BURSAKız
Cnm0618May.23ANKARAKız
yagmur adaaHaz.23SAMSUN
teslaTem.23İZMİRKız/Erkek
emaajnKas.23İSTANBULKız/Erkek
fatosshrAra.23İSTANBULKız
kevo4562BURSA
demyagOca.24İSTANBULErkek
B kuzum AŞub.24İZMİRKız
Asl11Eyl.24İZMİR
KalbiyolojikanneadayıKas.24İZMİRKız
Sudesude09AYDIN
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
Gunes gibiTRABZONKızKoruyucu Aile
ballıcicekAra.21ANTALYAErkekNis.23
Rahime63Oca.22ADIYAMANKızMar.24
selinkaMar.21UŞAKErkekEyl.24
mirror1981-Mar.22ANKARAKız/ErkekEyl.24
Umut2022Nis.22ANKARAKız/ErkekEyl.24

Arkadaşlar merhaba sabırsızlıkla beklediğimiz onayimizi bugün aldık çok şükür siramizi öğrenmek için eve yazı gelicek çok mutluyuz eşimle ayaklarımız yere değmiyor birazdan kızıma ilk alışverişini yapmaya gidicez onay bekleyen herkese rabbim bu sevinci yaşatsın en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…