Merhabalar hangi ilden başvuru yapmıştınızİnanın bekleme süreci ne kadar uzun geliyorsa insana kavuştuktan sonra zaman su gibi :) Beklediğim her dakikaya şükrediyorum şimdi ben kızımı beklemişim. Sizin de öyle olacak göreceksiniz. Umarım çok kısa zamanda kavuşursunuz. Ben 4 sene 4 ay bekledim ama iyiki beklemişim..
Merhaba bende evraklarımi Eylül ayında teslim ettik özgecmis için icinden ne geliyorsa yaz sakin kal evde tek başına yazarsan daha etkili olur.biz öyle yaptık eşimle.veee bugün de ev ziyaretine geldiler şükür guzel gectimerhaba herkese. arkadaşlar başvuruda özgeçmiş hazırlamamız isteniyorya nasıl hazırladınız.
sabahtan beri işyerinde işim azdı yaklaşık 5-6 kere yazıp sildim bir türlü beceremedim. bir yazdım iş başvurusu gibi oldu begenmedim . bi yazdım saçma geldi sildim. ne cümleleri toparlayabildim ne hislerimi aktarabildim. çocuga mektup gibimi yazsam dedim bilemedim. fikir verebilirmisiniz ?
Merhaba hangi ilden başvurmuştunuz acabaMerhaba arkadaslar uzun süredir bu sayfayi takip ediorum bizde evlat edinmek icin 2020 senesinin mart ayinda basvurumuzu yaptik bu sene agustos ayindan beri 1.sıradayız görevli sürekli haber yok diyor kız cocuk sirasindayiz 0-1 yaş arası neden bu kadar uzun sürdü bilmiyorum sabrım kalmadı hic soruyorum evlat edinilmeye önerilecek cocuk olması gerekiyor diyor bu ne demek acaba?5 sene olacak nerdeyse moralim cok bozuk
Merhaba evrakları Eylül de verdik ve bugün de ev ziyaretine geldiler ben sıramı nasıl öğrenebilirim İzmirOnayim Ekim'de oldu kasimda sıramı öğrendim... Hazırlıklara başlamadım daha siramiz biraz daha ilerlesin o zaman başlarız diye düşündük... Sizin onayınız ne zamandi siz hazırlıklara basladinizmi ... Gerçekten insan kendini hamile gibi hissediyor bunu yaşamayan anlayamaz sadece bizler anlarız
Maşallah ne güzel bende İzmir'den basvurdum bugün ev ziyaretimiz oldu.bende kızımı sabirsizlikla bekliyorum onu hiç görmedim ama çok özluyorumHerkese merhaba. Aylardır evlat edinen/edinmekte olan ailelerle nasıl iletişime geçebileceğimi araştırıyorum ve tesadüfen burayı buldum. Keşke daha önce daha önce denk gelmiş olsaydım çünkü benimle aynı heyecanı yaşayanların yazdıklarını okumak çok iyi geldi. Biz ekim 2023 de başvurumuzu tamamladık, İzmir'deyiz. Geçen hafta sırada son 10'a geldiğimizi haber veren bir telefon aldık. Şimdiye kadar hiçbir hazırlık yapmamıştık, resmen elimiz ayağımız birbirine girdi. Sıranın ilerleyiş hızına bakarsak 3 aya kadar bebeğimiz gelecek gibi görünüyor. Bebeğimiz 0-1 yaş arası olacak ama kaç aylık bir bebek geleceğini bilemediğim için nasıl bir hazırlık yapabileceğimi de bilemiyorum. Yaştan bağımsız araba, yatak gibi şeyleri almaya başladım ama tavsiyelerinize ihtiyacım var sevgili hanımlar.
Merhaba evrakları Eylül de verdik ve bugün de ev ziyaretine geldiler ben sıramı nasıl öğrenebilirim İzmir
Merhabalar hangi ilden başvuru yapmıştınız
Ev ziyareti nasıl geçti.sohbet muhabbet havasındamı yada teftiş gibi nelere dikkat ediyorlar acaba.Merhaba bende evraklarımi Eylül ayında teslim ettik özgecmis için icinden ne geliyorsa yaz sakin kal evde tek başına yazarsan daha etkili olur.biz öyle yaptık eşimle.veee bugün de ev ziyaretine geldiler şükür guzel gecti
Merhaba bizde İzmir'den başvuru yaptık buradan bir aile daha tanımak harika inşallah en kısa zamanda kucağımıza alırız bebeklerimizi Allah bekleyen herkese sabır versin inşallahMaşallah ne güzel bende İzmir'den basvurdum bugün ev ziyaretimiz oldu.bende kızımı sabirsizlikla bekliyorum onu hiç görmedim ama çok özluyorum
Sırayı onay aldıktan sonra ogrenebiliyorsun... Ben onayı başvurudan itibaren bir yıl dolunca almıştım... Ama burda onayı daha erken alanlar var inşallah sizde bir an önce alıp siranizi ogrenirsinizMerhaba evrakları Eylül de verdik ve bugün de ev ziyaretine geldiler ben sıramı nasıl öğrenebilirim İzmir
Sırayı onay aldıktan sonra ogrenebiliyorsun... Ben onayı başvurudan itibaren bir yıl dolunca almıştım... Ama burda onayı daha erken alanlar var inşallah sizde bir an önce alıp siranizi ogrenirsin
Tek bir kişi geldi çok fazla sürmedi bir kaç soru sordu.ve daha sonra evi dolaşmak istedi evin tavanlarina kadar baktı rutubet v.s varmı diyeEv ziyareti nasıl geçti.sohbet muhabbet havasındamı yada teftiş gibi nelere dikkat ediyorlar acaba.
Benim bir arkadaşım evlat edindi bana çekmece içini bile düzenledi dedi çünkü onun mutfak dolabini açmışlar o yüzden ben heryeri topladım düzenledim sizde neolur neolmaz dikkat edinTek bir kişi geldi çok fazla sürmedi bir kaç soru sordu.ve daha sonra evi dolaşmak istedi evin tavanlarina kadar baktı rutubet v.s varmı diye
Merhaba bizde İzmir'den başvuru yaptık buradan bir aile daha tanımak harika inşallah en kısa zamanda kucağımıza alırız bebeklerimizi Allah bekleyen herkese sabır versin inşallah
Olumsuz sonuç hangi durumlarda çıkıyor bilmiyorum... Ama sanmıyorum olumsuzluk olacagini... bizim uzmanımız ilk görüşmede onayın olup olmayacağının 1 süreceğini söylemişti ...Teşekkür ederim yani olumsuz yanıt alabilirmiyim yani onayı beklemem mi lazım
Bende çok memnun oldum.. inşallah göreceğiz güzel günler.. biz Ekim'de basvuru yaptık.. beklemek çok can alıcı zaman geçmek bilmiyor sanki.. inşallah su gibi akıp geçer hepimiz için bu zamanlar..Canım benim çok memnun oldum rabbim o günleri bize göstersin inşallah.ne zman başvuru yaptınız
ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
xMASALx | Mar.20 | HATAY | Kız | |
feyzaumran | Eki.21 | ANKARA | Kız | |
melekomerelif | Kas.21 | İSTANBUL | Kız | |
Verda | Oca.22 | ANTALYA | Kız | |
ezoss | Mar.22 | ANTALYA | Kız/Erkek | |
baramanya | Mar.22 | ANKARA | Kız | |
omrum06 | Nis.22 | ANKARA | Kız | |
dabalak | Tem.22 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
LimonÇekirdeği | Eyl.22 | KONYA | Erkek | |
zeynepmhmt | Eki.22 | İSTANBUL | Kız | |
Gunes gibi | Oca.23 | TRABZON | Kız | |