Gözünüz aydın :) ne mutlu size. Allahım bizlere de tez zamanda nasip etsin inşallah. Biz de 14 aydır 2. sıradayız. Sizin gibi 1. Sırada beklemeyiz. Biz rekoru 2de kırmış olalım :)) sevgiler.Kızlar merhaba.... kusura bakmayın... koşturmaktan yazamadım,.. dün sağlık ocağına kayıt doktor derken akşam oldu.... bebiş gelince günler hemen akşam oluyormuş.... muhteşem bi duygu.... sabahı zor ettik.... uykusuz gözlerle kuruma gittik..... kızım daha 5 günlükmüş kuruma geldiğinde .... bugün 8 günlük.... ucu ucuna kavuştuk yuvaya gittik görmeye ....kızımı beklerken .... her ayak seslerinde kalbimden yerinden çıkacaktı.... sonunda geldi bembeyaz pamuk gibi.... maviş .... küçücük.... eşim görür görmez aşık oldu.... kalbimiz yerinden çıkacaktı.... muhteşem bi duygu rabbim hepinize tattırsın.... ben aslında mahkeme bitmeden istemiyordum .... terk bebek .... görünce bırakamadım Aşık oldum.... nasıl bırakırdım onu orada.... bugün yetişmez yarına kalabilir dediler... imza işleri.... dedim olmaz.... lütfen ben bugün evime götürücem .... sonunda ucucunada olsa evimize geldik.... orda gözünü açmıyordu.... evimize geldik gözlerini açtı .... maviş kızım.... nazlı kızım... çok bekletti beni ..... şimdi bana günler kısacık.... rabbim sağlıklı büyütmeyi nadir etsin inşallah.... darısı hepinizin başına....![]()