• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Kızlar merhaba.... kusura bakmayın... koşturmaktan yazamadım,.. dün sağlık ocağına kayıt doktor derken akşam oldu.... bebiş gelince günler hemen akşam oluyormuş.... muhteşem bi duygu.... sabahı zor ettik.... uykusuz gözlerle kuruma gittik..... kızım daha 5 günlükmüş kuruma geldiğinde .... bugün 8 günlük.... ucu ucuna kavuştuk yuvaya gittik görmeye ....kızımı beklerken .... her ayak seslerinde kalbimden yerinden çıkacaktı.... sonunda geldi bembeyaz pamuk gibi.... maviş .... küçücük.... eşim görür görmez aşık oldu.... kalbimiz yerinden çıkacaktı.... muhteşem bi duygu rabbim hepinize tattırsın.... ben aslında mahkeme bitmeden istemiyordum .... terk bebek .... görünce bırakamadım Aşık oldum.... nasıl bırakırdım onu orada.... bugün yetişmez yarına kalabilir dediler... imza işleri.... dedim olmaz.... lütfen ben bugün evime götürücem .... sonunda ucucunada olsa evimize geldik.... orda gözünü açmıyordu.... evimize geldik gözlerini açtı .... maviş kızım.... nazlı kızım... çok bekletti beni ..... şimdi bana günler kısacık.... rabbim sağlıklı büyütmeyi nadir etsin inşallah.... darısı hepinizin başına.... :anne::anne::anne::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK68::-)
Gözünüz aydın :) ne mutlu size. Allahım bizlere de tez zamanda nasip etsin inşallah. Biz de 14 aydır 2. sıradayız. Sizin gibi 1. Sırada beklemeyiz. Biz rekoru 2de kırmış olalım :)) sevgiler.

Kizlar ben bebegimi bulundugum sehirden aldim bana sehir degistirirsen daha iyi olur soyleniliyor sizce sizler olsaniz ne yapardiniz fikrinizden faydalanmak istiyorum.

Kizim simdi 1 yasinda rabbim bekleyen herkese tez zamanda kucagina almayi nasip eder.inanin doğurmadigimi unutuyorum bambaska bir duygu sadece ayni sehirden alanlar sehir degistirenler varmi yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler

Gözünüz aydın :) ne mutlu size. Allahım bizlere de tez zamanda nasip etsin inşallah. Biz de 14 aydır 2. sıradayız. Sizin gibi 1. Sırada beklemeyiz. Biz rekoru 2de kırmış olalım :)) sevgiler.
Merhaba.14 ay çok uzun bir süre.Sizde kız bebek mi bekliyorsunuz.Biz ikisini de tercih ettik hangisi önce gelirse o olsun dedik.Bazen kız mı olsa diye düşünüyoruz.En iyisi hiç değiştirmemek sanırım.İnşallah yeni yılın ilk gününde kavuşursunuz.

Ben kizimi alali 1 yil oldu benim sorum oturdugum sehirden kizimialdim acaba ayni sehirdemi kalsak yoksa farkli bir sehiremi gitsek diye karar veremedik

Ben kizimi alali 1 yil oldu benim sorum oturdugum sehirden kizimialdim acaba ayni sehirdemi kalsak yoksa farkli bir sehiremi gitsek diye karar veremedik
Merhaba.Biz daha sıradayız ve daha uzun bir yolumuz var.TC kimlik nosundan gittiğiniz yerde de bulabilme ihtimalleri var bu yüzden şehir değiştirmek istiyorsanız.Eşimin işinden dolayı bebek geldiğinde şehir değiştirmek bizim için pek mümkün değil.Mahkemesi bitti mi bebişin.

Merhaba.14 ay çok uzun bir süre.Sizde kız bebek mi bekliyorsunuz.Biz ikisini de tercih ettik hangisi önce gelirse o olsun dedik.Bazen kız mı olsa diye düşünüyoruz.En iyisi hiç değiştirmemek sanırım.İnşallah yeni yılın ilk gününde kavuşursunuz.
Evt kız :) İnşallah 2018 bizim yılımız olur. 13 yıllık anne-baba hasreti biter.

Başvurduğunuzda sıraya girmiş mi olunuyor? Yoksa onaylandıktan sonra mı sıraya giriliyor?

Başvurduğunuzda sıraya girmiş mi olunuyor? Yoksa onaylandıktan sonra mı sıraya giriliyor?
Başvuru yapılan tarihten itibaren sıraya girmiş olunuyor.Onaylandığında ise eve evrak gönderiliyor ve güncel sıra öğrenilir. Başvuru yaptığımız tarihte yanlış hatırlamıyosam 101 di 6 ay sonra falan evrak geldi 70 li 40 lı sıraya düşmüştük

Başvuru yapılan tarihten itibaren sıraya girmiş olunuyor.Onaylandığında ise eve evrak gönderiliyor ve güncel sıra öğrenilir. Başvuru yaptığımız tarihte yanlış hatırlamıyosam 101 di 6 ay sonra falan evrak geldi 70 li 40 lı sıraya düşmüştük
siz nerden ve ne zaman başvurdunuz

Günden güne kızımla alışıyoruz.... uykusuzluk birazcık yoruyor ama olsun.... 10 yıl uyuduk ... birazda uyumayalım ..... uykusuz geceler başladı .... çok minik telefonlar susmuyor.... herkes arayıp kızımı soruyor..... görmek istiyorlar akrabalar..... uzakta olsa gelmek istiyorlar .... bizi yoğun günler bekliyor ... bol misafirli .... bunca yıl tek başıma oturdum... şu koca evde... evim şenlendi.... eşim eve koşa koşa geliyor... çok özlüyorum diyor.... böle olacağını tahmin etmiyordum diyor.... çok güzel bi duyguymuş diyor... hergün görüntülü arıyor ... özlüyorum diyo darısı başınıza kızlar

Günden güne kızımla alışıyoruz.... uykusuzluk birazcık yoruyor ama olsun.... 10 yıl uyuduk ... birazda uyumayalım ..... uykusuz geceler başladı .... çok minik telefonlar susmuyor.... herkes arayıp kızımı soruyor..... görmek istiyorlar akrabalar..... uzakta olsa gelmek istiyorlar .... bizi yoğun günler bekliyor ... bol misafirli .... bunca yıl tek başıma oturdum... şu koca evde... evim şenlendi.... eşim eve koşa koşa geliyor... çok özlüyorum diyor.... böle olacağını tahmin etmiyordum diyor.... çok güzel bi duyguymuş diyor... hergün görüntülü arıyor ... özlüyorum diyo darısı başınıza kızlar
Amin inşallah.Sanki o günler hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum bazen.Çok bekledin ama değdi şimdi.Miniğin uyudu mu sende yat yanına.Ne güzel kokuyodur o şimdi.Rabbim yuvandaki neşeyi daim etsin.

Amin inşallah.Sanki o günler hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum bazen.Çok bekledin ama değdi şimdi.Miniğin uyudu mu sende yat yanına.Ne güzel kokuyodur o şimdi.Rabbim yuvandaki neşeyi daim etsin.
Bende öleydim ... hele son zamanlarda çıldırcak gibiydim.... meğer doğum sancılarıymış.... kuzum geldi..... hala hayal gibi.... yanımda olmasa inanamıcam hala .... artık 3 kişiyiz .... ben anne oldum.... bu lafı kızıma sölerken burnumun direği sızlıyor.... annem diye seviyorum.... bu lafı sölemeyi 10 yıl bekledim ben..... inşallah kızımdanda duymak nasip olur anne diye..... annem diye sevmek ne kadar güzel birşeymiş ..... Allahım sizlerede yaşatsın..... şuan bunları yazarken ağlayarak yazıyorum ..... sevinç gözyaşları bunlar.... kuzum mamaya kalktı doyurdum salladım beşiğinde şimdi uyudu..... bende hazır uyumuşken yazim dedim.... kızım geldi diye sizleri unutucak değilim .... Bende deneyimlerimi yazarım artık .... :anne::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

menzil......
seni okudukça anılarım tazeleniyor..bizim babamız da işyerinde çalışır iken burnumda bezinin kokusu tütüyor derdi...
doyaaa doyaaa yaşa....her a nını...dolu dolu yaşa...boşa geçen yıllara inat...çevreden ya da her hangi birinden gelebilecek seni negatif yönde etkileyebilecek cızırtılara kulak verme ...yavrunun sesine kulak ver...o senin gerçeğin ...başka hiç bir şeyin önemi olmasın..sakın,sakın seni kimsenin üzmesine izin verme...mutlu olun artık...bu sizin hakkınız..

bekleyenler.....size de zaman su gibi geçsin,sizler de tadın...tadın.

Back