Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhabalar bende sizin gibi evlat sahibi olması neredeyse imkansız biriyim.dün doktora gönderdigim sonuclar için doktor cevap verdi. Elimizden geleni yaptık demeye getirmiş doktor. Tüp bebek şansımız bıle yok . İsterseniz kök hücreyi bekleyin ,sperm donosyonu veya evlat edinin demiş .dünden beri bu düşünce kafamın içinde dolanıp duruyo.
Okadar cok soru işareti varkı anlatamam.zaten hepiniz yaşamıssınızdır bu durumu daha eşimle bile konuşmadık. Yaşimda yetmıyo galıba burdan okudugum kadarıyla.28 yaşındayım eşim 30.
Bide yurt dışında yaşiyorum
Aslında buraya ne sormak ıstedıgımıde bilmiyorum
Galiba budurumu sadece birileriyle paylaşmak istedim
canım öncelikle eşlerden biri 30 yaşında ise oluyor veya 5 yıllık evlilik ama yurt dışı için bir bilgim yok nasıl oluyor allah yardımcın olsun bende 25 yaşındayım ama neyi bekliyom dedim kendi kendime 6 sene bitti 7 den gidiyo ewliliğim o yüzden yine denemeler yaparım ama ewladım yanımda olsun kardeşi de olur belki allah büyük biz ne desek boş

canım öncelikle eşlerden biri 30 yaşında ise oluyor veya 5 yıllık evlilik ama yurt dışı için bir bilgim yok nasıl oluyor allah yardımcın olsun bende 25 yaşındayım ama neyi bekliyom dedim kendi kendime 6 sene bitti 7 den gidiyo ewliliğim o yüzden yine denemeler yaparım ama ewladım yanımda olsun kardeşi de olur belki allah büyük biz ne desek boş
Başvuruda bulundunuzmu?

Merhabalar bende sizin gibi evlat sahibi olması neredeyse imkansız biriyim.dün doktora gönderdigim sonuclar için doktor cevap verdi. Elimizden geleni yaptık demeye getirmiş doktor. Tüp bebek şansımız bıle yok . İsterseniz kök hücreyi bekleyin ,sperm donosyonu veya evlat edinin demiş .dünden beri bu düşünce kafamın içinde dolanıp duruyo.
Okadar cok soru işareti varkı anlatamam.zaten hepiniz yaşamıssınızdır bu durumu daha eşimle bile konuşmadık. Yaşimda yetmıyo galıba burdan okudugum kadarıyla.28 yaşındayım eşim 30.
Bide yurt dışında yaşiyorum
Aslında buraya ne sormak ıstedıgımıde bilmiyorum
Galiba budurumu sadece birileriyle paylaşmak istedim
canım öncelikle eşlerden biri 30 yaşında ise oluyor veya 5 yıllık evlilik ama yurt dışı için bir bilgim yok nasıl oluyor allah
Başvuruda bulundunuzmu?
ewet canım başvurduk Ekim de Kasım sonu sıraya alındık geçen hafta onay yazımız geldi bekliyoruz bakalım En Büyük KK:anneadayı:

zaten kağıdı eşim werince direk aklıma sen geldin sanırım biz face den de tanışıyoruz ewlat edinen anneler ve anne adayları doğru muyum
banada dün geldi kağıt kurumdan....1 sıradasınız diye...ben tlf biliyodum ama kağıt gelince dahada heyecanlandımmm....

Merhaba güzel anneler ☺
Bildirim yazımız geldi. 2. Sıradayız önümüzde 1 aile kalmış ♥️
Yazıyı da eşimin doğum gününde yazmışlar.
Yakında anne olacağım sanırım. :anne::KK54:
Ayyy çok güzeel..... Gözlerim doldu ne yazacağımı bilmiyorum.... Tez zamanda bende öğrenirim inşallah sıramı. Bizim de tesadüfen evrak teslim tarihimiz eşimin doğumgünüydü :KK200::nazar:

Çok sevindim.ihs allah o gunleri gosterir bizede.beklemek zor biliyorum ama kavusmak bir baska guzeldir. çocugunuzla mutlu huzrlu bir hayat yasarsiniz ihs

Merhabalar yüreği güzel anneler,

Eşimle bizde evlat edinmeye karar verdik. Beyoğlu tepebaşındaki sosyal hizmetlere gittik. Eşim 35 ben 26 yaşındayım evliliğimizinde 5. yılındayız. Bize evliliğinizin 5.yılı bitip 6.yıldan gün alıp öyle başvura yapabileceğimizi söylediler. Bazı yorumları okuduğumda eşlerin birinin 30 yaşını doldurması yeterli olduğu yazılmış. İstanbuldan başvuran arkadaşlar yardımcı olur mu? Acaba bizim bittiğimiz kurumla alakalı bişey mi? Birde istanbuldan erkek için başvuran arkadaşlar ortalama kaç yılda bebişlerine kavuşuyorlar.

Eşimle bizde evlat edinmeye karar verdik. Beyoğlu tepebaşındaki sosyal hizmetlere gittik. Eşim 35 ben 26 yaşındayım evliliğimizinde 5. yılındayız. Bize evliliğinizin 5.yılı bitip 6.yıldan gün alıp öyle başvura yapabileceğimizi söylediler. Bazı yorumları okuduğumda eşlerin birinin 30 yaşını doldurması yeterli olduğu yazılmış. İstanbuldan başvuran arkadaşlar yardımcı olur mu? Acaba bizim bittiğimiz kurumla alakalı bişey mi? Birde istanbuldan erkek için başvuran arkadaşlar ortalama kaç yılda bebişlerine kavuşuyorlar.
Bu ile göre değişmiyor. Sosyal hizmetlerin internet sitesinde okuyabilirsiniz. Eşlerden biri 30 yaşını doldurmuş olmalı yada evliliğiniz en az 5 yıllık olmalı. Hakkınızda hayırlısı.

Bildiğim kadarıyla erkek evlat sırası eğer sırır bir yaş grubu içinse ortalama bir. bir buçuk yıl sürebiliyo. Aynı gruptaki kız çocuk için bu süreler çok daha uzun oluyo. Dediğiniz gibi eşlerden birinin 30 yaşının üstünde olması yeterli. Zaten evlilikte beşinci yılınızı doldurmuşsunuz. Tahminimce ilgili memur sizi yoğunluktan olsa gerek çokda iyi anlayıp yardımcı olamamış. Zaten istenen evraklar sağlık raporu ev ziyareti derken aylar ayları kovalıyo. E bide sıraya yerleşmek var ben olsam yine başvurumu tazelerim. sevgiler .

Arkadaşlar evladına kavuşan annelerden memur olan var mı aranızda? 8 haftalık Ücretli izin kullanan? Yarım zamanlı çalışmaya başlayan? Yönetmelik değişti bunu kendine uygulatan oldu mu?

Back