Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Ne yaptın cnm randevu işini gittin mi . şizofreni bölümünden heyet raporu alabildinmi :)

kızlar bende bi haber verim size ..bugün kurumu aradım ...sıra 3 olmuş ....aralıkta gelişme olabilir dedi uzmanımız inşallahhhh...ocakta eve evrak göndereceklermiş ....sıra bilgisi verilecekmiş....gelsin artık kızım yaaaa

selam arkadaşlar bende sıramı bekliyorum.İnş en kısa zamanda kavuşuruz hepimiz yavrularımıza. Listeyi güncelleyen arkadaşlarımız beni de listeye eklerse sevinirim.

Canım ya ben erkek istiyorum ne zamandı başvuru tarihin merak ettimkaçla başladı sıranız bizim 11 yada 12 tan emin değilim

Merhaba kızlar, bende kalbimde büyütüyorum evlatcanımı... istanbul 0-1 yaş kız sırasında 34. sıradayız bizide listeye eklermisiniz ?
istanbulda olup yakın zamanda evladını alan var mı ? ne zaman başvurdu ?
Evladını alan arkadaşlar inanın mesajlarınızı dolu gözlerle okudum sizin kadar heyecanlandım... evlatcanlarınızı bizim için boool boool koklayın öpün çok çok sarılın işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…