Evet bacım yaptık çok şükürZamancım mevlut yapacaktın sanırım yapabildin mi
Allah sizi yavrusunu birbirinize hayırlı kılsın maşallah ne denir ki Rabbim dulariniz kat kat kabul etsin ne güzel bir ağırlama hazırlıklar keşke komşunuz olsaydım dedim sizin gibi insanla koMşu olmakta mutluluk zamin yavrusu kocaman öpüyorum bizde dularinda unutma olur mu her abi dolu dolu yaşayın hiç ayrılmayı hep yapışık gibi olunnnn siz suan gözümde canlandı yavrunuzla bir maşallah daha çekim içimden ....Evet bacım yaptık çok şükür
İki tane yaptık
İlki aile arasında oldu
Çok kalabalık olacaktı ikiye böldük
Benim ve eşimin akrabaları geldi gene de kalabalık olduk :)
Sonrada komşular arasında yaptık
Buna sadece bayanlar katıldı
Bunda daha da kalabalık olduk
Her ikisinde de resimli pasta yaptırdım
Aile arasında olanda ikramları ben hazırladım börek yaprak ve kara lahana dolmasi Meksika ve patates salatası poğaça tatlı tuzlu kap kek yapmıştım
Diğerinde ise meksika salatasi dolma kısır yaptım birde pide yaptırdım kolay oldu
Mevlüt hediyeliklerini zaten yapmıştım
Bulmuş gibi oldu
Dolayı da sarıp dondurucuya atmıştım
Her sene olduğu gibi :)
Olaki gelir mevlüt de ikram ederim diye çok şükür bu sene yeni sarmistim gene gelmez biz yeriz diyordum geldi de ikram etmek nasip oldu
Girişte gül suyu ve kaplı çikolata ile karşıladık çıkışta mevlüt hediyeliklerini verdik çok güzel oldu
Bol bol Kuranı Kerim okundu dualar edildi
selam bekleyen anneler.....burası duruldu bu aralar...hayat ışıltısıııııı.....sen yaz arada biraz..bekleyen annelere umut olsun...az da olsa yaz...yaz lütfen...
Allah kabul etsin canım darısı bizlere olur inşallahEvet bacım yaptık çok şükür
İki tane yaptık
İlki aile arasında oldu
Çok kalabalık olacaktı ikiye böldük
Benim ve eşimin akrabaları geldi gene de kalabalık olduk :)
Sonrada komşular arasında yaptık
Buna sadece bayanlar katıldı
Bunda daha da kalabalık olduk
Her ikisinde de resimli pasta yaptırdım
Aile arasında olanda ikramları ben hazırladım börek yaprak ve kara lahana dolmasi Meksika ve patates salatası poğaça tatlı tuzlu kap kek yapmıştım
Diğerinde ise meksika salatasi dolma kısır yaptım birde pide yaptırdım kolay oldu
Mevlüt hediyeliklerini zaten yapmıştım
Bulmuş gibi oldu
Dolayı da sarıp dondurucuya atmıştım
Her sene olduğu gibi :)
Olaki gelir mevlüt de ikram ederim diye çok şükür bu sene yeni sarmistim gene gelmez biz yeriz diyordum geldi de ikram etmek nasip oldu
Girişte gül suyu ve kaplı çikolata ile karşıladık çıkışta mevlüt hediyeliklerini verdik çok güzel oldu
Bol bol Kuranı Kerim okundu dualar edildi
Çok güzel bir haber gözünüz aydın.eylul ayında cifte bayram yaşamanız dileğiyle ile Bu arada hangi şehirevet bi haberde ben vereyim sessizlik biraz bozulsun dimi ama ....cuma günü kurumu aradım sıram 4 olmuş .... mahkemeler adli tatile girmiş onun için veremiyoruz dedi.....eylül gibi bebeğiniz gelir dediiiii ...
saol arkadaşım teşekkür ederim inşallah çifte bayramım olur .... tekirdağ darısı herkesin başına inşallah....eylülde bi çok kişi kavuşur inşallahhhhÇok güzel bir haber gözünüz aydın.eylul ayında cifte bayram yaşamanız dileğiyle ile Bu arada hangi şehir
Dün nefes alamadım sanki kurum arayacak gibi hissettim
Sabaha kadar uyuyamadım
Öğlen namazdan sonra biraz yattım
Rüyamda bir kız bebek bana veriyorlar üstümüzden aşağı yağmur yağıyor
Şalımın ucuyla ıslanmasın diye örtüyorum
O anda telefon çaldı
Kurumdan aradılar
Kızım mı geldi dedim evet dedi uzmanımız
Yarın gelin dedi
Naptımı bilmiyorum ağladım
Uzmanımız zaman hanım sakin olun iyimisiniz nefes alın dedi
O anda başladı bitmeyen heyecan
Yarın olur mu bana
Bende anne mi oldum
İnanamıyorum
Çok şükür
Gelmez denen günler geldi
Amin cnm cok amin offf ben agustos sonu falan diyodum kendi kendime eylule hazirliyayim kendimi benimde 4 erkekte kizda 7. Kutahyadan. Insallah kavusacagiz ama rabbim sabir versinsaol arkadaşım teşekkür ederim inşallah çifte bayramım olur .... tekirdağ darısı herkesin başına inşallah....eylülde bi çok kişi kavuşur inşallahhhh
ne yani adli tatile girilince bebek verilmiyormu yani anlamadım. bu 3 ay kimseye vermiyorlarmı bebek. alla alla yaaa anlamadım ben şimdi ben bu ay tlf bekliyorum 4 gözle nasıl bi iş buevet bi haberde ben vereyim sessizlik biraz bozulsun dimi ama ....cuma günü kurumu aradım sıram 4 olmuş .... mahkemeler adli tatile girmiş onun için veremiyoruz dedi.....eylül gibi bebeğiniz gelir dediiiii ...
ne yani adli tatile girilince bebek verilmiyormu yani anlamadım. bu 3 ay kimseye vermiyorlarmı bebek. alla alla yaaa anlamadım ben şimdi ben bu ay tlf bekliyorum 4 gözle nasıl bi iş bu
ayy canımm valla yüreğime su serptin şuan Allah ne muradın varsa versin dün geceden bunu düşünüyorum 3 ay daha beklemek zulüm geldi. tabi herşeyin hayırlısı. bende mahkemesi tamamlanmamışta 6. sıradaydım geçen ay 10dum. en geç bayramdan sonra bende kavuşurum diye hesaplıyorum. içim kıpır kıpır gecem gündüzüm birbirine girdi. inşallah yakın zamanda banada bir alo diyecekler bakalım.Sanırım mahkemesi bitmiş olarak tercih yapılırsa bu süreçte bekleme uzuyor.
Bildiğim kadarıyla nöbetci aile mahkemeleri de var acil durumlar için ama işler ne olursa olsun daha yavaş ilerliyor adli tatil döneminde, en geç tarihi söylemiş olduklarını düşünüyorum...
ve her şehirde işleyiş değişiyor artık buradan ve yaşayarak öğrendiğimize göre...
ben kızımı kucağıma aldığımda daha mahkemesi açılmamıştı bile. geçen ay sorduğumda da acele etmeyin vakti var daha dendi, şimdi adli tatil, belki hala açılmadı mahkemesi. ama inanın mahkeme olayı aklıma bile gelmiyor. hatta evlat edindiğimizi bile unutuyorum ben, çok ufak bir detay geliyor şimdi bu konu. o benim kızım, ötesi var mı
Herkese Merhaba ... Rabbim tez zamanda hepimizin kucağına sevimli minnaklar versin inşallah, versinki Annelik hasretiyle yanan şu yüreğimizin ateşi birazcık olsun sönsün. Bizde 3 yıldır bebeğimiz olsun diye denemediğimiz kürler, gitmediğimiz doktor kalmadı.Sanmayın ki tıbben bir tedavi gördük, gittiğmiz tüm doktorlar bu fsh değerleriyle bebek sahibi olmamızın mümkün olmadığnı, hatta ve hatta tüp bebek bile denenemeyeceğini söyleyince vardır bunda da Rabbiminizin sakladığı bir hikmet dedik ve bizde inşallah evlat edinmeye karar verdik Oruçlu oruçlu dua ediyorm, Rabbim nolur alacağımız bebek hayırlı bir evlat olsun diye..21 Temmuzda 30 yaşımı dolduruyorum. inşallah hemen gidip başvurucaz. Allah herkese hayırlı nasip etsin. onu kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
Merhaba arkadşlar ben ankara dan yazıldım 16 ay oldu beklemek cok zor ama bende sabır çok.Sizlere tavsiyem şu beginiz geldikten hemen birkaç sene sonra tekrar yazılın çok heyecanli oluyor inanın daha tecrubeli bir anne olarak bekliyorsunuz niye bir cocuk olsunki birevde 2 olsun 3 olsun değilmi tavsiye ederim.Bunu yapmış bir anne olarak tabiki.Hekese sevgiler güzel yürekli insanlar.
Canım niye 30 yaşını bekliyosun anlamadim ben 26 yaşinda yazilmiştim eşim 30 yaşindaydi verdiler bizeHerkese Merhaba ... Rabbim tez zamanda hepimizin kucağına sevimli minnaklar versin inşallah, versinki Annelik hasretiyle yanan şu yüreğimizin ateşi birazcık olsun sönsün. Bizde 3 yıldır bebeğimiz olsun diye denemediğimiz kürler, gitmediğimiz doktor kalmadı.Sanmayın ki tıbben bir tedavi gördük, gittiğmiz tüm doktorlar bu fsh değerleriyle bebek sahibi olmamızın mümkün olmadığnı, hatta ve hatta tüp bebek bile denenemeyeceğini söyleyince vardır bunda da Rabbiminizin sakladığı bir hikmet dedik ve bizde inşallah evlat edinmeye karar verdik Oruçlu oruçlu dua ediyorm, Rabbim nolur alacağımız bebek hayırlı bir evlat olsun diye..21 Temmuzda 30 yaşımı dolduruyorum. inşallah hemen gidip başvurucaz. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. onu kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?