Hadi hayirlisi olsun tez gelsin siraniz.. Siraniz ne zamandir 2 acaba?listede en ust siraya cikmisim cok heyecanlandim siramiz da hala 2 az kaldi kizima kavusmamiza zaman gecsin cabucak gelsin yavrularimiz insallah
merhabalar güzel anneler güzel anne adayları.. bekleyen arkadaşlar süreciniz su gibi akıp geçsin yavrularına kavuşan anneler zaman ne çabuk geçiyor degilmı.... daha dün gibi kızımı kucağıma aldığım şimdi peşimden koşuyorr bu hafta mahkememiz var inşallah kolaylıkla geçer Rabbım hepimizin yardımcısı olsun... zamancığım bende çok araştımıştım mamasandalyesini chicco polly aldım çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Arkadaşlar birde sizlere bir tavsiyem olacak ben kızıma 4 .aydan sonra kehribar kolyesi aldım ve çok faydasını gördüm özellikle diş çıkarma dönemlerinde salya ve ateş hiç olmadı hatta kullandığı dönemlerde çok rahattı bende tavsiye üzerine almıştım biz ikinci kolyemizin siparişini verdik mutlaka araştırın kullanan herkes memnun ... sevgiyle ...
hazırlıklarınıza şimdiden başlayın Bursaya çabuk geliyo sıra gözlemlediğim kadarı ile... hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum yazdıklarınız karar vermemde çok etkili oldu.Özellikle Bursalı arkadaşlar özelden sorularımla sizleri baya bunalttım :) hepinize çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için...Başvurumuzu yaptık benide artık listeye ekleyebilirsiniz 05 2016 terk, rıza, kız, erkek Bursa
Hayırlı olsun canım zamanımız su gibi akıp geçsin tez vakitte kavuşalımMerhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum yazdıklarınız karar vermemde çok etkili oldu.Özellikle Bursalı arkadaşlar özelden sorularımla sizleri baya bunalttım :) hepinize çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için...Başvurumuzu yaptık benide artık listeye ekleyebilirsiniz 05 2016 terk, rıza, kız, erkek Bursa
Hayirli uğurlu olsun arkadaşım. Siran tez vakitte gelir inşallah ... listeye ekledim sizideMerhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum yazdıklarınız karar vermemde çok etkili oldu.Özellikle Bursalı arkadaşlar özelden sorularımla sizleri baya bunalttım :) hepinize çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için...Başvurumuzu yaptık benide artık listeye ekleyebilirsiniz 05 2016 terk, rıza, kız, erkek Bursa
Hayirli olsun canim cok sevindim tez zamanda kavusalim ins yavrularimizaMerhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum yazdıklarınız karar vermemde çok etkili oldu.Özellikle Bursalı arkadaşlar özelden sorularımla sizleri baya bunalttım :) hepinize çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için...Başvurumuzu yaptık benide artık listeye ekleyebilirsiniz 05 2016 terk, rıza, kız, erkek Bursa
Cok guzel bi karar vermissiniz hayirli olsun.insallah tez vakitte kavusursunuzMerhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum yazdıklarınız karar vermemde çok etkili oldu.Özellikle Bursalı arkadaşlar özelden sorularımla sizleri baya bunalttım :) hepinize çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için...Başvurumuzu yaptık benide artık listeye ekleyebilirsiniz 05 2016 terk, rıza, kız, erkek Bursa
Ahh cook sevindim.gule gule hayirla saglikla mutlulukla buyutun.Herkese merhaba, ben de mujdeli haberimi vereyim. Oglumuza cok dukur kavustuk. Dunyanin en guzel duygusuymus bu... Gecemiz gunduzumuz o oldu. Umarim en kisa zamanda sizlerin de mujdeli haberlerinizi aliriz. Kriterler gercekten cok onemliymis bu arada. Basvurali alti ay olmustu. Ama hukuki sureci devam eden bebegi de kabul edecegimizi belirtmis olmamiz nedeniyle bircok kisinin onune gecmisiz. Bize de supriz oldu. Ama dunyanin en guzel suprizi.
İnsallah canm biran once ararlar insallah senide.az bizaman olmamis bekleyeli.listede en ust siraya cikmisim cok heyecanlandim siramiz da hala 2 az kaldi kizima kavusmamiza zaman gecsin cabucak gelsin yavrularimiz insallah
Canmm ellerine saglik neden olmasinmis :))UMUDUM_34 bi bakarmisin doğru olmuş mu ? Arya arkadasimizi listede kavusanlarin kismina ekledim
Evet bilerek 3. Ay yazdım... hani yazmış ya 6 ayda kavustum diye hesapladim 9. Aydan itibaren marta denk geliyorCanmm ellerine saglik neden olmasinmis :))
3.ay yazmissin kavusma tarihlerine ama 5.aydayiz.
Başvurunuz hayırlı olsun arkadaşım aramıza hoşgeldindin Bursa dan başvuranların sayısı artıyor sevindim inşallah tez zamanda kavuşursunMerhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum yazdıklarınız karar vermemde çok etkili oldu.Özellikle Bursalı arkadaşlar özelden sorularımla sizleri baya bunalttım :) hepinize çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için...Başvurumuzu yaptık benide artık listeye ekleyebilirsiniz 05 2016 terk, rıza, kız, erkek Bursa
Hep senin yazılarını okur acaba bir gün bende yazarmiyim derdim
Canım ablam şimdi anne oldum da yazıyorum
Bende kendim hazırlıyorum da bişey sorucam meyve suyunu nasıl veriyorsun
Ben cam rendeden rendeleyip öyle olduğu gibi veriyorum
Acaba katı meyve sıkacağı ile sıkıp mı veriyorsun
Birde sebze puresini sulu yapıyorum ama gene de severek yemiyor sen nasıl verdin
Nasıl yedirdin
Tessekkur ederiz tavsiyeler için :)
Hazir seyleri bende sevmiyorum.kolayi zaten icemiyorum bile alerji yapiyo bende.esimde icmez eve girmez yani.
Elimden geldigince evde dogal seyler yapmak isterim.makarnayi bile evde yapariz biz.seviyoruz ev yapimi seyleri.insallah bebegim gelince vakit bulup mutlaka onuda dogal besleyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?