Son görüşmede sizi arayacağım dedi 2 ay sona aradı .Siramizi kesin olmamak kaydı ile söyledi 1 yıl dolmadigi için değişecek dedi.. Seni çok iyi anlıyorum normall bu aynen bende yaşadım korktum ya onay olmazsa naparim dedim ...inan sadece arkadasim .herhangi bir sorun yaşamadım sadece sabır .her şey güzel olacak .son görüşme kitaplarla ilgili olduSize onayi nasil verdiler.ne dediler.5.gorusmeden sonrami belli oldu onay alacaginiz.
Ya bugun cok morelim bozuk.hevesim kirildi.daha sonra detayli anlatirim.
Kafama cok takildi bu onay olayi.
Uzmanimiz 5.gorusmeden sonra alirsiniz onayi demedi.gorusmeler suruyo,gerekirse 5.gorusmeden sonra yine cagirabilirim dedi.gorusme onemli degilde ,sonuca varamamaktan korkuyorum.ümidim kirildi bugun.senin gorusmelerde busekilde oldumu.negatif biseylerle karsilastinmi.
Uzgunum ya
canım hayırlı olsun başvurunuz. 100 sıra biraz fazla gibi rızada istanbulla ankara hemen hemen aynı sıralar ama kız bebekte maalesef uzun sürüyor birde davası bitmiş ve devam edendede sıra bayağı farkediyor.keşke erkeğide seçseydin sonuçta hamile kalırkende Allaha kalmış diyoruz ne verirse onu kabulleniyoruz.Arkadaşlar mrb bende eşimle Ankara'dan 0-1 yaş kız Bebek Rıza'ya nisan/2015 de başvurduk.sıramız geçen hafta aradığımda 100 dü.biz başvuru yaptığımızda 1-2 sene bekleyeceğimizi sölemişlerdi.ama şuan 2016 başından itibaren 7 kız Bebek verildiğini ve sürenin uzayacağını sölediler.sizce de çok değilmi başvuru 100 kişi herhalde 3-4 sene sürecek gibi.Ankara'dan başvurusu olupta bekleyenler yorum yazabilirler mi acaba.beklemek gerçekten çok zor.buradan destek alabileceğimi düşündüğüm için yazdım herkes inşallah yavrusuna biran önce kavuşur.iyi geceler herkese
2 ay cokmus.ya valla diken ustundeyim.ufacik bi umut kirintisi vermiyolar.simdilik olumlu bile demiyolar.1 seneyi dolduracaklar yani.zor ya gercekten zormus.bukadar yipranacagimi tahmin etmemistim.bugun uzerimden tır gecti sanki.Son görüşmede sizi arayacağım dedi 2 ay sona aradı .Siramizi kesin olmamak kaydı ile söyledi 1 yıl dolmadigi için değişecek dedi.. Seni çok iyi anlıyorum normall bu aynen bende yaşadım korktum ya onay olmazsa naparim dedim ...inan sadece arkadasim .herhangi bir sorun yaşamadım sadece sabır .her şey güzel olacak .son görüşme kitaplarla ilgili oldu
1 sene olmus basvuru yapali ve hala siraniz 100 mü. OffffArkadaşlar mrb bende eşimle Ankara'dan 0-1 yaş kız Bebek Rıza'ya nisan/2015 de başvurduk.sıramız geçen hafta aradığımda 100 dü.biz başvuru yaptığımızda 1-2 sene bekleyeceğimizi sölemişlerdi.ama şuan 2016 başından itibaren 7 kız Bebek verildiğini ve sürenin uzayacağını sölediler.sizce de çok değilmi başvuru 100 kişi herhalde 3-4 sene sürecek gibi.Ankara'dan başvurusu olupta bekleyenler yorum yazabilirler mi acaba.beklemek gerçekten çok zor.buradan destek alabileceğimi düşündüğüm için yazdım herkes inşallah yavrusuna biran önce kavuşur.iyi geceler herkese
Isınamak mı minnacık masum nasıl ısınılamazki,tabi inşallah o tür şeylerle karşılaşmyız
Arkadaşlar ne olur moralinizi bozmayın. Tam tersine bu günlerin de ayrı güzelliği var. Beklemek, o heyecanı hissetmek de başka bir duygu. Sonu güzel olacak. Evet uzmanlar biraz temkinli yaklaşıyor ama biliyor musunuz haklılar. Biz herkesi kendimiz gibi zannediyoruz ama ben bir görüşmeye gittiğimde müdür telefonda konuşuyordu. Bir ailede tacizle ilgili bir konu vardı. Yani onlar kimbilir kimlerle karşılaşıyorlar. Neticede bizi hiç tanımıyorlar. O yüzden varsın iyice incelesinler. Ümit vermemelerine gelince, onlar psikolog, o yüzden biraz daha uzak, temkinli yaklaşıyorlar. Sürecin uzun olduğunu bildiklerinden hemen heveslendirmek istemiyorlar. Tabii bizim de elimizde değil.2 ay cokmus.ya valla diken ustundeyim.ufacik bi umut kirintisi vermiyolar.simdilik olumlu bile demiyolar.1 seneyi dolduracaklar yani.zor ya gercekten zormus.bukadar yipranacagimi tahmin etmemistim.bugun uzerimden tır gecti sanki.
Benmi buyutuyorum acaba bilmiyorum.
Acele ediyorum galiba.
Ama bukadar zor olmamali ya.
Son dkka bisey cikarmazlar insallah.
Hic merak etme uzmanimiz bana da ayni şeyleri söyledi, boyle olacağını hic düşünmemiştim. Oysa ki çok mutlu ve umutluydum ve basvuru günümüzun bizim için endişelerini biteceği gün olacağını sanıyordum. Oysa şuan hep sanki %50 onay ihtimalimiz varmış gibi belirsiz davranıyorlar, hic olumlu birşey söylemiyor. Görüşme aralıkları 2.5-3 ay seklinde ve hala 4. Görüşme günü için telefonumun çalmasını can ve başla bekliyorum. Şuan tek amacım onayı alabilmek. İnş sene bitmeden alabiliriz.Size onayi nasil verdiler.ne dediler.5.gorusmeden sonrami belli oldu onay alacaginiz.
Ya bugun cok morelim bozuk.hevesim kirildi.daha sonra detayli anlatirim.
Kafama cok takildi bu onay olayi.
Uzmanimiz 5.gorusmeden sonra alirsiniz onayi demedi.gorusmeler suruyo,gerekirse 5.gorusmeden sonra yine cagirabilirim dedi.gorusme onemli degilde ,sonuca varamamaktan korkuyorum.ümidim kirildi bugun.senin gorusmelerde busekilde oldumu.negatif biseylerle karsilastinmi.
Uzgunum ya
2 ay geçtiği. , 1 yıl 1 ay sonra doluyor günler aylar geçiyor, zor bekliyoruz ya iş ilaç gibi geldi bana bakkkk beklenen gün gelecek se çekilen çile kutsaldır derlerdi taaaaa lise yıllarında yazardik hatiraa defterlerine hahaha. Karamsar olma iyi düşün. .Her şey güzel olacakkk2 ay cokmus.ya valla diken ustundeyim.ufacik bi umut kirintisi vermiyolar.simdilik olumlu bile demiyolar.1 seneyi dolduracaklar yani.zor ya gercekten zormus.bukadar yipranacagimi tahmin etmemistim.bugun uzerimden tır gecti sanki.
Acele ediyorum galiba.
Merhaba,Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz İstanbul dan başvuru yapmak istiyorum ama nereye ve nasıl basvuranilirim
Hayirli olsun.Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz İstanbul dan başvuru yapmak istiyorum ama nereye ve nasıl basvuranilirim
çok takma kafana bizede uzmanımız aynı şeyleri söyledi son görüşmede onaylanacak dedi. bende stresten ölmek üzereydim. ama bugün gitsem hiç heycanlanmazdım. boşunaymış. çok çok önemli bişey olmadıkça zaten red edilmiyor. belkide tepkilerini merak edip o yüzdende böyle strese sokmak isteyebilirler.2 ay cokmus.ya valla diken ustundeyim.ufacik bi umut kirintisi vermiyolar.simdilik olumlu bile demiyolar.1 seneyi dolduracaklar yani.zor ya gercekten zormus.bukadar yipranacagimi tahmin etmemistim.bugun uzerimden tır gecti sanki.
Acele ediyorum galiba.
Canm ev ziyaretinizin uzerinden nekadar gecti.1 ay olduysa ara kendini hatirlat.Hic merak etme uzmanimiz bana da ayni şeyleri söyledi, boyle olacağını hic düşünmemiştim. Oysa ki çok mutlu ve umutluydum ve basvuru günümüzun bizim için endişelerini biteceği gün olacağını sanıyordum. Oysa şuan hep sanki %50 onay ihtimalimiz varmış gibi belirsiz davranıyorlar, hic olumlu birşey söylemiyor. Görüşme aralıkları 2.5-3 ay seklinde ve hala 4. Görüşme günü için telefonumun çalmasını can ve başla bekliyorum. Şuan tek amacım onayı alabilmek. İnş sene bitmeden alabiliriz.
Oylemi gercekten.rahatladim biraz.çok takma kafana bizede uzmanımız aynı şeyleri söyledi son görüşmede onaylanacak dedi. bende stresten ölmek üzereydim. ama bugün gitsem hiç heycanlanmazdım. boşunaymış. çok çok önemli bişey olmadıkça zaten red edilmiyor. belkide tepkilerini merak edip o yüzdende böyle strese sokmak isteyebilirler.
Ev ziyaretinde bize sizi nisan ayında 4.görüşmeye cagiravagim demişti. 2 hafta önce aradık. Şuan çok yogunum ev ziyaretlerine devam ediyorum ben sizi arayacagim dedi. Ben de çok aceleci bir yapıya sahibim, sakin olmaya çalışıyorum iş ve farklı uğraşlar bulmaya çalışıyorum kendime ki kendimi bu konu ile yipratmayayim ama çok basarabildigim söylenemez. Haftaya tekrar arayabilirim. İsterlerse kizsinlarCanm ev ziyaretinizin uzerinden nekadar gecti.1 ay olduysa ara kendini hatirlat.
Gorusmemiz olacakti heycanliyizda falan de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?