ya bak üstüne üstün istanbuldan kavusan varmış bizide 6 dan 13 gerilettiler..tuhaf..çalışma stilleri berbat..biz zaten stresliyiz daha da strese sokuyorlar..İsinabilecek miyiz diye düşünen arkadaslara geçen yaşadığımız Bişey den bahsedeyim. 2 yaşında bir prensesim var ya.. Bir süredir kekelemeye başladı. Zaten tam konuşmuyor da henüz. Aa anneeeee baaa baaa gibii . Dikkatimizi çekti. Eşim ben ve kardeşim falan konuşuyoruz. Kayinvalidem biraz tutuk konuşur. Diyoruz babaannesine mi çekti acaba vs. Olabilir diyoruz falan.. O kadar doğal ki muhabbet inanin dogurmadigini zi unutuyorsunuz. Sonra aklımıza geldi "aaa nasıl cekecek" falann dedik... Güldük. .. Geçtik. ... (Bu arada kekeleme olayı geçti. Doktora götürüp sormuştuk. Kardeşi olduğu için yapıyor olabilir geçer demisti)
Demem o kii o sizin parçanız evladiniz canınız cigeriniz oluyor. .. Hala kararsız olanlar varsa lutfen vakit kaybetmeyin. .. O kadar tatlılar kii..... Bizimki büyümüş de kardesini severken aguuuu demez mi :) bizden ne görürse aynısını yapıyor cadi....
Bu arada yeni başvuran arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum. Kavuşanlar i da tebrik ediyorum . Bir de bu forumda olmayan İstanbuldan bir arkadas dün kızına kavuştu. Istanbuldaki arkadaşlar haberiniz olsun... Herkese sevgiler...
çok komikler birakın ya aklımıza birşey takılınca gidip sormayı telefonda 2 kelam uzat kızmaya başlıyorlar.. aynen tatil rehavetine girdiler galiba..valla çok haklısın banada her aradığımda farklı bir sıra ismiyle söyleyip durdular haziran ayını bekliyorum bende eğer ondada farklı veya ters bişey olursa gidip görüşücem. zaten demiyorlarmı aklınıza en ufak bişey takıldığında gelip yüzyüze görüşebiliriz diyorlardı. haziranda tekrar ara boşver 2 ayda ne beklemesiymiş tatil rehaveti başladı heralde bunlarda.
Cok iyi fikir kesinlikle bir dile getirilme olmali.. Stres stres stres... Sanki az da stresimizŞu sıra olayını kimse anlamış değil. Ve herkes de kurumu çekine rek arıyor. İnternet üzerinden güncel bir ortam olup keşke herkes kendi sırasını takip edebil se... Bununla ilgili il müdürlüklerine ve/veya bakanlığa dilekçeler yazıp isteğimiz i dile getirebiliriz bence...
Çok teşekkür ederim...:)) Birden çok duygulandım. Bu gün bir arkadaşımın doğumuna gittim, kucağında bebeğini emzirmeye çalışırken ki mutluluğunu biraz kıskandım açıkçası....Bu liste de bizim gibi anne olmak isteyenler için, hamile olduğunu öğrenmek gibi birşey... Umarım hepimiz o mutlu anları yaşarız. Allahım bize de nasip etsin o güzel duyguyu...:))
Bende sizin bana yazdıklarınızı okurken öyle duygulandım ki....çok yürekten sevincimi paylaşıyorsunuz....İnanın bu platform hepimize çok iyi geliyor. Hiçbirinizi şahsen tanımasamda, inanın çok seviyorum hepinizi ve gönülden dua ediyorum herkese. Burası kocaman bir aile gibi... Ne mutlu bize...:))Ne kadar çok sevinçle okudum sanki bağıra bağıra yazmış sın o enerji yi aldım hoş geldin ne iyi ettin .... Hayırlı ugurlu olsun çok güzel bir telaş yüreğin de hep kelebek olacak supersinizzzzz
Ailemiz ne güzel büyüyor. benim oğlumun bir sürü teyzesi var :)bu platform süper.. iyiki varsınız... burda herkes herkesten birşeyler kapıyor.çok bilgilendirmeler oluyor. ben şahsım adıma burdaki arkadaşlarımdan çok şey bilgi edindim.herkes hakkını helal etsin.Bende sizin bana yazdıklarınızı okurken öyle duygulandım ki....çok yürekten sevincimi paylaşıyorsunuz....İnanın bu platform hepimize çok iyi geliyor. Hiçbirinizi şahsen tanımasamda, inanın çok seviyorum hepinizi ve gönülden dua ediyorum herkese. Burası kocaman bir aile gibi... Ne mutlu bize...:))
şuan sende kalben hamilesin :) doğumlarda yada bebek görmeye gittiğimizde insanın ister istemez içi buruluyor .daha önce diyordum ki bende olabilirdim o doğum yapan kişinin yerinde diye.ama şuan hamile birisini göreyim yada doğum yapan hiç üzülmüyorum ,aksine kendimi onlar gibi görüyorum.zamanla sende bu hamilelik hissine alıştıkça normalleşecek cnm.kafana takma inşallah allah'ın izniyle sende anne olacaksın ...Çok teşekkür ederim...:)) Birden çok duygulandım. Bu gün bir arkadaşımın doğumuna gittim, kucağında bebeğini emzirmeye çalışırken ki mutluluğunu biraz kıskandım açıkçası....Bu liste de bizim gibi anne olmak isteyenler için, hamile olduğunu öğrenmek gibi birşey... Umarım hepimiz o mutlu anları yaşarız. Allahım bize de nasip etsin o güzel duyguyu...:))
Umarım yapmazlar ve aslında yapmamalılar da...Tabiki belli şartlar aranmalı ama oda sayısından daha öncelikli şeyler var bence....Ben onu koynumda yatırmanın hayaliyle yaşarken, zannediyorlarmı ki odası olsa da orada uyuyacak...:)) yılların özlemi, hasreti var... Zaten bize geldiği gün,hayatımız değişecek ona göre şekillenicek, hayata ve herşeye daha sımsıkı sarılıp, en güzelini onun için yapacağız inşallah....:))Bunu sorun edeceklerini hiç sanmıyorum. Söylemişsiniz zaten yapacağınızı.
Yaaa doğru söylüyorsunuz...ne çok sınavdan geçtik...Önce anne olamayacağımız söylendi yüzümüze, sonra tüp bebek denemeleri ve bu arada hamile kalan, doğum yapan akrabalar eşler dostlar... Hepsi ayrı ayrı kanattı içimizi...Ama sonrasında önemli olanın kalbinde büyütmek olduğunu idrak edip, koşa koşa gittik kuruma ve artık bizimde bebeğimiz yolda Allahın izniyle....:))şuan sende kalben hamilesin :) doğumlarda yada bebek görmeye gittiğimizde insanın ister istemez içi buruluyor .daha önce diyordum ki bende olabilirdim o doğum yapan kişinin yerinde diye.ama şuan hamile birisini göreyim yada doğum yapan hiç üzülmüyorum ,aksine kendimi onlar gibi görüyorum.zamanla sende bu hamilelik hissine alıştıkça normalleşecek cnm.kafana takma inşallah allah'ın izniyle sende anne olacaksın ...
şuan sende kalben hamilesin :) doğumlarda yada bebek görmeye gittiğimizde insanın ister istemez içi buruluyor .daha önce diyordum ki bende olabilirdim o doğum yapan kişinin yerinde diye.ama şuan hamile birisini göreyim yada doğum yapan hiç üzülmüyorum ,aksine kendimi onlar gibi görüyorum.zamanla sende bu hamilelik hissine alıştıkça normalleşecek cnm.kafana takma inşallah allah'ın izniyle sende anne olacaksın ...
Sen biliyormusun ben kalpten hamileyim ... Sakın üzme kendini inan ki her aşaması ayrı dönem ve cokkkk heyecanlı muhteşem bir duygu. ...Insallah sende aynı benim gibi ol... uç uçÇok teşekkür ederim...:)) Birden çok duygulandım. Bu gün bir arkadaşımın doğumuna gittim, kucağında bebeğini emzirmeye çalışırken ki mutluluğunu biraz kıskandım açıkçası....Bu liste de bizim gibi anne olmak isteyenler için, hamile olduğunu öğrenmek gibi birşey... Umarım hepimiz o mutlu anları yaşarız. Allahım bize de nasip etsin o güzel duyguyu...:))
Bilemiyom dusunemiyom hahahahahaha sen bide onay ı al o zaman dicen şoylecime bi yayilayim Hahahaha öpüyorum seniben hamileliği bile aklımdan geçiremiyorum ya iyice adapte oldum bu konuya, zaten 1 yıldır düşünüyordum sanırım ondan dolayı hazırlıklıyım... çok güzel bir duygu bunu şimdi daha iyi anladım.kimbilir kavuşunca nasıl oluyor
Evet öyleymiş hakikaten... Ben de şimdiden çok heyecanlı, mutlu ve umutluyum...:))Sen biliyormusun ben kalpten hamileyim ... Sakın üzme kendini inan ki her aşaması ayrı dönem ve cokkkk heyecanlı muhteşem bir duygu. ...Insallah sende aynı benim gibi ol... uç uç
Weewell kurutuculu olan. Markasını unutmuşum internetten bakarken gördüm, yumurta da pişiriyormuş:)) yorumlarda alarmın susmadığı yazıyor ama bendeki bir kere ötüyor susuyor. Herhalde şikayetlerden sonra düzelttiler.Merabalar öncelikle bilgi verdiğin çok teşekkür ederiz sterilizatörün markasını yazabilirmisin ben almakla almamak arasında kaldım ve sonra bebeğim gelince alayım dedim seninkini markasını öğrenirsem birde onu araştırırım :)
İnşallah öyle bir şey olur ki bir- iki ayda siraniz 3 lere düşer. Moral bozmayin, çoğu bitmiş azı kalmis..acayip sinirliyim..bu ne ya resmen dalga geciyorlar biliyorsunuz 15 gün önce aradığımda genel sıramın 16 tamamlanmamışa 6 demişlerdi..biraz önce eşim aramış bana bildirdi.. genel sıra 15 terk 13 demişler..eşimde daha 15 gün önce aradığında eşime 6 demişsiniz deyince araya kişiler girmiştir bundan sonra 2 ayda bir arayın demişler.nasıl kişiymiş bunlar ne ara girmiş neredelerde imiş anlayamadım ya... kendimi o kadar zor tutuyorum ki uzmanın yanına gidip nasıl bakıyorsun sen aç şu bilgisayarı birde ben bakayım demek istiyorum.. bu sistem bence zaten saçma keşke sıra takibimizi online olarak yapabilsek.. ne düşüneceğimi sasırdım.. 20 ay oldu el insaf daha 13 mü ya
Aynen esimle aksam istişare ettik belkide 15 gun ara ile aradigimizdan boyle oldugunu dusunduk ve zamani oldugunu bunu degistiremeyecegimizi fark ettik..haziran 15 de arayacagim uzmanimizi ve kafama takilan herseyide bana kizsada sesi degissede hakkimda negatif seyler dusunsede soracagim.. Cunku inanki uyuyamiyorum dusunmekten.. Ben bugun esimin aramasini gormedim duymadim.. Benim siram 6 ve haziran 15 yeni sirami ogrenecegim..İnşallah öyle bir şey olur ki bir- iki ayda siraniz 3 lere düşer. Moral bozmayin, çoğu bitmiş azı kalmis..
Sizi çok iyi anlıyorum, inş en kısa surede hayırlısı ile kavusacaksiniz..Allah hepimize sabir versin, endişeli ve üzüntülü gunlerimiz sevinç ile dolsun..gozyaslarimiz mutluluktan olsun inşallah..Aynen esimle aksam istişare ettik belkide 15 gun ara ile aradigimizdan boyle oldugunu dusunduk ve zamani oldugunu bunu degistiremeyecegimizi fark ettik..haziran 15 de arayacagim uzmanimizi ve kafama takilan herseyide bana kizsada sesi degissede hakkimda negatif seyler dusunsede soracagim.. Cunku inanki uyuyamiyorum dusunmekten.. Ben bugun esimin aramasini gormedim duymadim.. Benim siram 6 ve haziran 15 yeni sirami ogrenecegim..
Size onayi nasil verdiler.ne dediler.5.gorusmeden sonrami belli oldu onay alacaginiz.Bilemiyom dusunemiyom hahahahahaha sen bide onay ı al o zaman dicen şoylecime bi yayilayim Hahahaha öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?