Yanitiniz için çok tesekkur ederim.. Bir çocuğu mutlu etmeyi ve ona sevgimi vermeye o kadar ihtiyacım var ki.. Tek endisem onun farklı bir soy isme sahip olmasından dolayı okula gideceği zaman onu kırabilecek insanların olması.. Koruyucu ailesi olduğunuz çocuğunuzu biyolojik ailesi ile gorusturuyor musunuz? İleride ailesi ile gorusmeniz durumunda ailesinin onayının alınma ihtimali olamaz mi? Ne iyi yapmissiniz .. Bir çocuğun en iyi destekcesi ancak kardeşi olabilir.. İnş. İkinci bebis tez vakitte gelir. Bizim evimiz 2+1 , koruyucu aile talebinde bulunsak her ikisi için de ayrı oda talep ediyorlar mi? Ben istanbuldan basvurdum ..7 ay olacak. 4-5 yasında bir kızımın olmasını ve ablalik yapmasini çok isterim. Bilgi verdiğiniz için teşekkürlermerhaba biz evlat edinme sirasindayken koruyucu ailelik icin basvurduk. hemen onaylandi 2 hafta sonra minik oglumuzgeldi yaklasik iki yil oldu heyecanla kardesinin gelecegi gunu bekliyoruz
biz onu konuştuk uzmanımızla ama çok nadir oluyor dedi ona bakarsanız sizin dava açtığınızdada sorun çıkabilir dedi herşey kısmetle alakalı yani. davası biteni beklemek uzun sürüyor gerçekten beklediğiniz sürenin üstüne 1 sene daha eklenebiliyor bazen. artık bahtımızda ne varsa onu görücezya bu beni çok sevindirdi .gerçekten çok umutlandım. ilerleyen dönemlerde mahkemesi devam eden dosyalarda sıkıntı oluyormu peki?
peki siz mahkemesi devam eden mi seçtiniz? yoksa mahkemesi tamamlanmışmı?Merhaba arkadaslar sonunda beklenen haber geldi ve kismetse iki gun icinde oglumuza kavusucaz. Hayirlisi olmasi dilegiyle sizinde siralariniz cabuk ilerlesin insallah.
ikisinide seçtik biz. siz neyi seçtinizpeki siz mahkemesi devam eden mi seçtiniz? yoksa mahkemesi tamamlanmışmı?
Ben o an heyecanimla ne duydugumu bile hatirlamiyorum ama ayda bir ariyorum sirami ogrenmek icin uzmanimiz genel sirami söylüyor. Ama bize tercihlerimiz ne kadar cok genis olursa siraniz okadar hizli gelir demisti..ikisinide seçtik biz. siz neyi seçtiniz
doğru diyosun insan pek birşey hatırlamıyor. hayırlısı olsun hakkımızda Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Ben o an heyecanimla ne duydugumu bile hatirlamiyorum ama ayda bir ariyorum sirami ogrenmek icin uzmanimiz genel sirami söylüyor. Ama bize tercihlerimiz ne kadar cok genis olursa siraniz okadar hizli gelir demisti..
ailesi ile belirli araliklarda gorusuyor.ama biz gormuyoruz daha 3,5 yadinda farkinda degil henuz . su an ailesi vermek istemiyor ama ileride ne olur onu bilemem . bize ayri oda ile ilgili bisey soylemediler . bence hic vakit kaybetmeden basvurunuzu yapin evlat edinmedeki gibi cok beklemezsiniz kisa zaman sonra eviniz senlenir cok guzel duyguymus anne olmak yavrum bana bunu tattirdi sanki dunyanin en mutlu insani benim rabbim herkese yasatsin insallahm sormak istediginiz birsey olursa her zaman yardimci olurumYanitiniz için çok tesekkur ederim.. Bir çocuğu mutlu etmeyi ve ona sevgimi vermeye o kadar ihtiyacım var ki.. Tek endisem onun farklı bir soy isme sahip olmasından dolayı okula gideceği zaman onu kırabilecek insanların olması.. Koruyucu ailesi olduğunuz çocuğunuzu biyolojik ailesi ile gorusturuyor musunuz? İleride ailesi ile gorusmeniz durumunda ailesinin onayının alınma ihtimali olamaz mi? Ne iyi yapmissiniz .. Bir çocuğun en iyi destekcesi ancak kardeşi olabilir.. İnş. İkinci bebis tez vakitte gelir. Bizim evimiz 2+1 , koruyucu aile talebinde bulunsak her ikisi için de ayrı oda talep ediyorlar mi? Ben istanbuldan basvurdum ..7 ay olacak. 4-5 yasında bir kızımın olmasını ve ablalik yapmasini çok isterim. Bilgi verdiğiniz için teşekkürler
Çok tesekkur ederim, esimle bu konuyu konuştuk. Daha ayrıntılı olarak ta üzerinde duracağız. Uzmanimiz ile de gorusecegim. Meleginizi benim için yanağından opun lütfen, hayırlı geceler.eger coc
ailesi ile belirli araliklarda gorusuyor.ama biz gormuyoruz daha 3,5 yadinda farkinda degil henuz . su an ailesi vermek istemiyor ama ileride ne olur onu bilemem . bize ayri oda ile ilgili bisey soylemediler . bence hic vakit kaybetmeden basvurunuzu yapin evlat edinmedeki gibi cok beklemezsiniz kisa zaman sonra eviniz senlenir cok guzel duyguymus anne olmak yavrum bana bunu tattirdi sanki dunyanin en mutlu insani benim rabbim herkese yasatsin insallahm sormak istediginiz birsey olursa her zaman yardimci olurum
Gozun aydin cok sevindim.kavusuncada yaz unutma bizi.Merhaba arkadaslar sonunda beklenen haber geldi ve kismetse iki gun icinde oglumuza kavusucaz. Hayirlisi olmasi dilegiyle sizinde siralariniz cabuk ilerlesin insallah.
önemli olduğunu sanmıyorum.ılk başvurduğun tarıh baz alınıyor.Aa super.. Daha bugun subat 2015 ayni kriterle basvuran kisinin en yakin sirasi 10 idi.. Bisi merak ediyorum biliyorsaniz bilgilendirirseniz sevinirim; buarada sadece basvuru tarihinden ziyade ebeveynin yas kriteride onemlimi acaba?
genel kız sıram nısan 22 de, 35 genel erkek 22 ydı . yasal surecçlerı devam eden 1 yas kız 8 ken erkek de 6 ydı.tabı ben 3 gun once sadece 1 yas erkegın sırasını öğrenmek ıstedım 3 olduğu soylendı bugünde bebek haberı aldım.Gozun aydin cok sevindim.kavusuncada yaz unutma bizi.
Siran kacti bu ay.yani enson ogrendigin siran kacti.mahkemesi devam edenide tercih ettinizmi.
Sorular sorularr
Tekrar hayirli olsun.inan cook sevindim.icini ferah tut.anliyorum seni.hepimizde var o dusunce.biara kabuslarim oluyodu.ama insallah dusuncelerin yersizdir.rabbim yuzunuzu guldursun.bundan sonra hersey cok daha guzel olacak.aklina kotu bisey getirme.genel kız sıram nısan 22 de, 35 genel erkek 22 ydı . yasal surecçlerı devam eden 1 yas kız 8 ken erkek de 6 ydı.tabı ben 3 gun once sadece 1 yas erkegın sırasını öğrenmek ıstedım 3 olduğu soylendı bugünde bebek haberı aldım.
Sorma ya okadar gereksiz insanlar varki bende sinirleniyorum cok.Selam arkadaşlar..Bazen düşünüyorum bende mi sorun var diye..Dün bir haber aldım, uzak şehirde yaşayan gorumcem bu şekilde ailemize girecek bir bebeği nasıl kabul ederim,ben bunu kabullenemem başka yol bulsunlar diye bize haber yollamışSevemezmis garibimm .Önce sinirlendim sonra bir gülme krizi tuttu.Ben de ona haber yolladim,dedim ki zaten ben de onu ve çocuklarıni kabul etmiyorum isabet olmuş dedim. Bu tarz akrabalardan Allah hepimizi korusun.Allahtan ne yaptığımızı bilen insanlarız,yoksa yolumuzdan alıkoyar boyleleri..
Valla kusura bakmasinlar ama gerçekten igrençler,midemi bulandiriyolar.Gerçi bunlar birşey değil, nerdeyse menopoza girecek olan ablam bile ikinci çocuğa karar verdi,olmayınca tüp bebek denediSorma ya okadar gereksiz insanlar varki bende sinirleniyorum cok.
9 sene beklemisim 2 cocuklu "yengem" benmle yarisa giriyo simdiden.
Cocuklarina aldiklarini gosteriyo surekli.
İlkini memeden kesmisti emmiyo yani cocuk zorla cocuga meme veriyo yanimda.sonrada bana diyoki "ayyyy hzrmsn nasil guzel bi duygu bu anlatamam sanaaaaa"
Saka gibiler ya.
Ogunde eltimle konusuyoruz telde.besik aldigimizi soyledim sevincle.bi guldu bu.
Ayyy ne desemkiii dedi.
Bende hayirli olsun gule gule kullanin diyebilirsin dedim.
"Ayy yok ondan degilde ortada cocuk yok bisey yok hahahahaaa" diye dalga gecmezmi bide.varya sinirden ellerim titredi.karsilik veremedim ama konusmuyorum artik onla.
Fesat insanlar yaaa fesatlar.
Yillaca bekledigimiz bi yudum mutlulugu cok goruyolar.
En iyisini yapmissin sende.agzina saglik.boyle biseyle tekrar karsilasirsam cok pis bozucam artik yeter
Selam arkadaşlar..Bazen düşünüyorum bende mi sorun var diye..Dün bir haber aldım, uzak şehirde yaşayan gorumcem bu şekilde ailemize girecek bir bebeği nasıl kabul ederim,ben bunu kabullenemem başka yol bulsunlar diye bize haber yollamışSevemezmis garibimm .Önce sinirlendim sonra bir gülme krizi tuttu.Ben de ona haber yolladim,dedim ki zaten ben de onu ve çocuklarıni kabul etmiyorum isabet olmuş dedim. Bu tarz akrabalardan Allah hepimizi korusun.Allahtan ne yaptığımızı bilen insanlarız,yoksa yolumuzdan alıkoyar boyleleri..
Sorma ya okadar gereksiz insanlar varki bende sinirleniyorum cok.
9 sene beklemisim 2 cocuklu "yengem" benmle yarisa giriyo simdiden.
Cocuklarina aldiklarini gosteriyo surekli.
İlkini memeden kesmisti emmiyo yani cocuk zorla cocuga meme veriyo yanimda.sonrada bana diyoki "ayyyy hzrmsn nasil guzel bi duygu bu anlatamam sanaaaaa"
Saka gibiler ya.
Ogunde eltimle konusuyoruz telde.besik aldigimizi soyledim sevincle.bi guldu bu.
Ayyy ne desemkiii dedi.
Bende hayirli olsun gule gule kullanin diyebilirsin dedim.
"Ayy yok ondan degilde ortada cocuk yok bisey yok hahahahaaa" diye dalga gecmezmi bide.varya sinirden ellerim titredi.karsilik veremedim ama konusmuyorum artik onla.
Fesat insanlar yaaa fesatlar.
Yillaca bekledigimiz bi yudum mutlulugu cok goruyolar.
En iyisini yapmissin sende.agzina saglik.boyle biseyle tekrar karsilasirsam cok pis bozucam artik yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?