• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
evet arkadaşlar istanbuldan sıramı söylüyorum. biraz önce öğrendim. genel sıra 31. hukuki süreci devam eden kız 20. erkek genel sıra 20. hukuki süreci devam eden erkek 10. sıra. evet düşmüşmü diye soracaksınız sayınız ama bende anlamadım heralde düşmüştür. her ay farklı bir adla sıra söylüyorlar. fazlada soru soramıyorum sabahtan beri çok meşguldu tlf artık bıkmışlardır insanlar diye soru sormak istemedim. ama heralde sıram iyi gibi :)
Ya bu soru soramami durumu istanbul icin hepimizde var galiba onu goruyorum..hukuki sureci devam eden kiz 20 demisler size baktim subat 2015 basvurunuz..ben cuma arayacagim tekrar ama en son 6 demislerdi banada benimde basvurum ekim 2014..aramizda 4 ay fark var sirada da 14 fark var..yani biyere varirmiyoz tahminde bilmiyorum ama yazmak istedim..aman hayirlisi vardir kizceminde bi zamani hatta bana ramazan

Ya bu soru soramami durumu istanbul icin hepimizde var galiba onu goruyorum..hukuki sureci devam eden kiz 20 demisler size baktim subat 2015 basvurunuz..ben cuma arayacagim tekrar ama en son 6 demislerdi banada benimde basvurum ekim 2014..aramizda 4 ay fark var sirada da 14 fark var..yani biyere varirmiyoz tahminde bilmiyorum ama yazmak istedim..aman hayirlisi vardir kizceminde bi zamani hatta bana ramazan
3 saat falan uğraştım tlfnu düşürmek için. düşüncede insan fazla soru sormak istemiyor o kadar çok arayan varki bunaltmak istemedim ters bişey söyler sonra bende terslerim mevzu uzar diye çekiniyorsun.siz davası bitmiş kızmı bekliyordunuz

3 saat falan uğraştım tlfnu düşürmek için. düşüncede insan fazla soru sormak istemiyor o kadar çok arayan varki bunaltmak istemedim ters bişey söyler sonra bende terslerim mevzu uzar diye çekiniyorsun.siz davası bitmiş kızmı bekliyordunuz
hayır her ikisde yani bitmiş ve tamamlanmış..

evet arkadaşlar istanbuldan sıramı söylüyorum. biraz önce öğrendim. genel sıra 31. hukuki süreci devam eden kız 20. erkek genel sıra 20. hukuki süreci devam eden erkek 10. sıra. evet düşmüşmü diye soracaksınız sayınız ama bende anlamadım heralde düşmüştür. her ay farklı bir adla sıra söylüyorlar. fazlada soru soramıyorum sabahtan beri çok meşguldu tlf artık bıkmışlardır insanlar diye soru sormak istemedim. ama heralde sıram iyi gibi :)
Benim de aynı rakamlardı. Yaklaşık 1-2 ay sonra arandım. Darısı başınıza:))

İste bekledigim haber geldi :))
Gozunaydin canm cok yaklasmissin.buyuk ihtimal erkek bebek gelir dimi.yari yariya fark var cunku kiz siranla erkek siran arasinda.
Bence citlenbiginde dedigi gibi bi yada iki aya ararlar.insallah bu ay ararlar.
Seni bu ay aramalari banada umut olacak.cunku 15 ayi gecmesin bekleme siramiz diye dua ediyorum

arkadaşlar siz sıranızı öğrenirken mahkemesi devam eden ve etmeyen olarakmı sorupta öğreniyorsunuz?
ben sıramı öğrenmek istediğimde aradığım zaman genel olarak söylüyorlar da... yani hiç sormadım mahkemesi devam eden etmeyen diye..

Hayirli olsun.bitirmissiniz gorusmeleri ne guzel darisi bizlere :))
Ankaradada kitap tavsiyesinde bulunuluyomu.onlardan sorular soruluyomu.mesela size cocuk yetistirmekle ilgili sorular sormuslar ama bunlar icin bi kaynak gostermedilermi.
Toplam kac gorusmeniz oldu.
Ayy ne cok soru sordum :)
Sağol canım, inşallah sizin de görüşmeleriniz biter ve onay alırsınız
Kitap tavsiyesi olmuyor, yetistirmekle alakalı sordular ama kaynak da göstermedi. Tam olarak neyi öğrenmek istedi tam anlayamadık zaten. :) 3 görüşmeyle bitirdik çok şükür. Bi pürüz olursa 4.görüşme yapılıyormuş.. 5.görüşme ne bilmiyorum :)

arkadaşlar siz sıranızı öğrenirken mahkemesi devam eden ve etmeyen olarakmı sorupta öğreniyorsunuz?
ben sıramı öğrenmek istediğimde aradığım zaman genel olarak söylüyorlar da... yani hiç sormadım mahkemesi devam eden etmeyen diye..
Basta mahkeme suresi devam eden yok iken bana;kiz su erkek su deniyordu sonra mahkeme suresi devam eden ekletip kiz olarak degisiklik yaptigimda genel siralamada kiz su,mahkemesi suresi devam eden su diyorlar..yani anladigim kadari ile tercihine gore degisiyor..

Once sorum citcitlenbik citcitlenbik size daha sonra tum bebeklerine kavusan annislere..Birisi evlat edindiginiz bebek ne hikmetse babasina benziyor demis kurumda birine nerde okudum hatirlamiyorum.. Gercekten bebekleriniz benziyormu size?

Once sorum citcitlenbik citcitlenbik size daha sonra tum bebeklerine kavusan annislere..Birisi evlat edindiginiz bebek ne hikmetse babasina benziyor demis kurumda birine nerde okudum hatirlamiyorum.. Gercekten bebekleriniz benziyormu size?
Sevgili elaali elaali , oğlumuzun babasına ne kadar benzediğini anlatamam. Bana benzemediği çok net ama babanın kopyası:))). Bunu sadece biz söylemiyoruz. Şu ana kadar benzetmeyen olmadı. Üstelik biz bir şey demiyoruz, herkes görünce şoka giriyor, kendileri söylüyor bu nasıl benzerlik diye. Hatta babanın fotoğrafını sadece facebook'ta görenler bile arayıp bu nasıl Allah'ın işi diyor:)) babaya benzeyen evlat edinilmiş bebek o kadar fazla ki. Ne hikmetse anneye benzerlik çok duymuyorum:))) bunu kıskançlıkla söylemiyorum. O kadar mutlu oluyorum ki insanlar öyle deyince. Saçma ama sanki babayla aralarındaki bağ daha da güçleniyormuş gibi geliyor:))) velhasıl doğursaydım bu kadar benzer miydi diye düşünüyorum:))) sevgiler.

merhaba biz evlat edinme sirasindayken koruyucu ailelik icin basvurduk. hemen onaylandi 2 hafta sonra minik oglumuzgeldi yaklasik iki yil oldu heyecanla kardesinin gelecegi gunu bekliyoruz

peki koruyucu aile olunca geri almiyorlarmi

ben % 90 ninin benzedigini düşünüyorum. sanki Allah onlar için yaratmis

Merhaba arkadaslar sonunda beklenen haber geldi ve kismetse iki gun icinde oglumuza kavusucaz. Hayirlisi olmasi dilegiyle sizinde siralariniz cabuk ilerlesin insallah.
Aa super.. Daha bugun subat 2015 ayni kriterle basvuran kisinin en yakin sirasi 10 idi.. Bisi merak ediyorum biliyorsaniz bilgilendirirseniz sevinirim; buarada sadece basvuru tarihinden ziyade ebeveynin yas kriteride onemlimi acaba?

Merhaba arkadaslar sonunda beklenen haber geldi ve kismetse iki gun icinde oglumuza kavusucaz. Hayirlisi olmasi dilegiyle sizinde siralariniz cabuk ilerlesin insallah.
inşallah evladına kavuştun sayılır hayırlı olsun.şimdiden allah analı babalı büyütsün.. darısı bizlerin başına... :) UMUDUM_34 UMUDUM_34 bak 3. 2015 kavuşması olacak inşallah :)

Ne güzel bir haber hayırlı olsun arkadaşım Rabbim hayırlısıyla bir an önce kavuştursun ve bir ömür mutlu olun inşallah

İste bekledigim haber geldi :))
Gozunaydin canm cok yaklasmissin.buyuk ihtimal erkek bebek gelir dimi.yari yariya fark var cunku kiz siranla erkek siran arasinda.
Bence citlenbiginde dedigi gibi bi yada iki aya ararlar.insallah bu ay ararlar.
Seni bu ay aramalari banada umut olacak.cunku 15 ayi gecmesin bekleme siramiz diye dua ediyorum
banada yakın gibi geliyor aramaları bakalım artık doğum sancıları başladı yavaş yavaş :)

sadece sıramı öğrenmek istiyorum diyorum onlarda bu şekilde söylediler. ama mahkemesi devam eden diye sor sen çünkü o sıralar daha çabuk ilerliyor sende ona göre ayarlarsın kendini.

sadece sıramı öğrenmek istiyorum diyorum onlarda bu şekilde söylediler. ama mahkemesi devam eden diye sor sen çünkü o sıralar daha çabuk ilerliyor sende ona göre ayarlarsın kendini.
ya bu beni çok sevindirdi .gerçekten çok umutlandım. ilerleyen dönemlerde mahkemesi devam eden dosyalarda sıkıntı oluyormu peki?

Back