Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Dun baktim soruyosun bi arkadasa nezmn basvurdugunu.dedim dur listeye bakin :))
Ben napiyorum biliyomusun.2 tane sekme aciyorum telefonumda.birinde listenin bulundugu sayfa oluyo digerinde son sayfalardan takip ettigim.
Yani biz yine guncellerizde hani arama zor olur diye diyorum.yoksa watsaptan bile goz kirpsan emrinde liste :))

Aklimaaaa gelmedi değil rahatsız etmek istemedim Sağol çok teşekkür ederim

Bursalı arkadaşlar az önce kurumu aradım sıra bilgisi almak için geçen ay sıram 11 di bu ay sıramız 10 a düşmüş zaten @eliftürker arkadaşımızdan öğrenmiştim bu ay 1 sıra düştüğünü sağolsun .hayılısıyla bundan sonra çifter çifter atsın sıralarımız hepimizin de ,kuzucuklarımıza kavuşalım

Bursalı arkadaşlar az önce kurumu aradım sıra bilgisi almak için geçen ay sıram 11 di bu ay sıramız 10 a düşmüş zaten @eliftürker arkadaşımızdan öğrenmiştim bu ay 1 sıra düştüğünü sağolsun .hayılısıyla bundan sonra çifter çifter atsın sıralarımız hepimizin de ,kuzucuklarımıza kavuşalım

bugunku ruyalarımdan sonra sizin durumunuzu cok iyi anlayabiliyorum galiba.. kaç aylık oldugunu söyledilermi..valla yanınızda bişeyler götürün benden istediler yani rüyamda..
valla bızden bısey ıstemedıler. yarın gıdıcem hala aptal gıbıyım. 1.5 yasındaymıs aynı gun bıze verırlermı evrakları tamamlayıp bılmıyorum. annemlere gıttım aksam oturduk onlarda cok cool takılıyorlar evde kardesımden olan yegenım yanı torunları var o da 1.5 yasında oynuyorlar edıyorlar bende katıldım aralarına. anneme sordum bı ara hatta dıkkatını cekeyımde yüzüme baksın dıye elımlede durttum -anne ne yapcam ben dedım ? yaparsın kızım dedı kestı attı :) evde tek kısılık bır yatak var ama oda uygun degıl korkuluklu yatak almak lazım bez almak lazım ama elım bırseye gıtmıyor. sankı gelmeyecek cok hayal kurma saçmalama dıyen bırı var ıcımde hala ıdrak edemedim. çocuk gelsın market surda alırız dedı esım ılk bırkac gun sen çocukla uyursun sonra gıder yatak araba falan alırız dedı. tek tesellım ıse bızım yedığımız her yemegı yıyebilecek olması. yası var cunku.

Gule gule guzel gunlerde kullanin annesi :))
Fiyonklu tacli tulumlari diyosun dimi.onlardan bende yapicam insallah cok tatlilar.kapi susunu hatta nevresimini bile kendim yapmak istiyorum.
Fena arayislardayim :))

Ya bari anneler yapmasa bunu.neden boyle oluyo anlamiyorum.bizdemi bi hata var diye dusunuyorum artik.okadar doluyumki bende.sıkma sen canini.
Zaten zamanin kalmamis esya almak icin.yapacak bisey yok.esin dogru soylemis bikac gun idare edersiniz.
Daha sonra herseyini al.hicbiseyde hevesin kalmasin.bidaha gecmeyecek bu firsat belkide elimize.
Bundan sonra hersey cok daha guzel olacak.yavrun unutturacak sana herseyi :))

canım neden 2 günro çağırıyolar bebeğin nerdeymişki? o 2 günde insana 2 yıl gibi gelir neden hemen gel bugün gör demiyolarki?
dun aradılar carsamba dosya gosterılıecekmıs onaylarsak gıdıp bebek görülecek. sonrasında anne çocuk bağlanması gıbı bırsey soyledı ben heyecandan anlamadım. nasıl olcak bende bılmıyorum ve zaman gecmıyor...

00
amın canım cok sağolun. zoruma gıden sankı bız 8 yıldır beklemedik sankı heveslenmedik gıbı durgun sıradan karşıladılar.komsuya soylemıs gıbı hıssettım hayırlı olsun nokta bukadardı.
.annem anaç bır kadın olmadı pek. sevgısını gostermedı. sanırım ben calıştıgım ıcın uzun bır surede olsa ıse döneceğim için çocuğuma bakar mısın dememden cekınıyordur. bin zorlukla sahip olduğum evladımı zaten kimselere baktıracak değılım. allah herseyın hayırlısını versın. bende cok doluyum en yakınlarıma karsı. oğlum unutturur ınsallah.

o heyecan şaşkınlık inan çok norml :)

yazmak bazen yetmiyor konuşmak istersen özelden numaramı yolluyorum , ne zamn istersen ara :)

Merhaba cok sevindim yavrunun gelecek olmasına darısı basımıza
Yazını okuyunca içime dokundu bende aynı dertten muzdaribim bi destekleme bekliyorsun sen konuyu açmazsan onlar hiç açmıyor yabancı gibi davranıyorlar .bosver yasıyoruz bunları sen gelecek olan kuzucugunu duşun Mutlu günler yakında :)

Gule gule guzel gunlerde kullanin annesi :))
Fiyonklu tacli tulumlari diyosun dimi.onlardan bende yapicam insallah cok tatlilar.kapi susunu hatta nevresimini bile kendim yapmak istiyorum.
Fena arayislardayim :))
teşekkür ederiz teyzesi . evet taçlı tulumları diyiyorum.şapkası ,eldivenleri ,battaniyeside var. ben yastıkta yapacağım onunda süslerini aldım bitek saten kumaş ve elyaf aldım mı tamamıdır :) nevresimi kendim yapmadım onlarda hazır.malum çalıştığım için çok bi fırsatım olmuyor. ben burda bi kapı süsü buldum aynadan taç şeklinde, kenarlarında mavi çiçek var içinde bebeğin odası yazıyor çok güzel

hiç canını sıkma hayat senin hayatın onlarda bir zaman sonra vazegeçemicekler bak gör. benim annemde bi iyi bi kötü. farkındaysan biz bile karmaşık duygular içerisindeyiz onlarda bir bakıma öyleler. hep başkasının çocuğu diye bakacaklar ama zamanla göreceklerki can olmuşlar. sende akışına bırak. benim çevremdede çok var en yakın arkadaşlarım benim neler çektiğimi bilenler bile soğuk karşıladılar. çok taktım kafaya üzüldüm ama boşuna bizim hayatımız iki kişilik birde bebeğimiz katılınca 3 kişilik olucaz. mutluluğumu paylaşmak isteyen bizimle olur istemeyende varsın gitsin yoluna.

o heyecan şaşkınlık inan çok norml :)

yazmak bazen yetmiyor konuşmak istersen özelden numaramı yolluyorum , ne zamn istersen ara :)
sizin gibi destekçileri görmek gerçekten gurur verici. hani genelde evladı gelenler bebişlerden fırsat bulup yazamıyorlardır eminim :) siz hem bebişe hem foruma yetişebiliyorsunuz. maşallah :)

Cok haklisin canim kabul etmeyen varsin uzak dursun bu bizim hayatimiz istedigimiz gibi dolu dolu yasayalim evlat sevgisini bunu herkes anlayamaz

zaman kızına kavuşmuşsun hayırlı olsun ben topiğe girmeyeli baya uzun zaman olmuş. seni merak edip girdim çok mutlu oldum. Allah bir ömür mutlu sağlıklı huzurlu olmanızı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…