Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Evet bizdede durum ayniydi.ben orda ugras verirken gozetmen bide benle muhabbet etmeye calismazmi hey Allahim.
Seni niye buraya gonderdilerki diyo.sen bagimliya benzemiyosun.
Bende dedimki evlad edinmek icin basvurduk kurum ametemden rapor istedi dedim.
Aaa biraz daha bekleseydin acelen ne diyo :))
Dedim Allahim kurtar beni bu hastaneden :))

klasik söylem Aaa biraz daha bekleseydin acelen ne?

Merhaba arkadaşlar.. Bir şeyi merak ediyorum,uzmanımız bize terk -rıza, mahkemesi süren sürmeyen gibi sorular sormadi.Yani seçim yapmadan gorusmeleri bitirdikten.Sadece cinsiyet seçimini sordu farketmez dedik.Neden sorması diye merak ediyorum. Başka sorulmayan var mı aramızda?

Günaydın arkadaşlar. Birkaç gündür pek yazamıyorum o kadar işlere daldımki bütün ev boyandı ve dün kızımızın odadı geldi o kadar tatlı ki anlatamam evimizde bi çocuk odası var artık çok şükür Rabbime. o kadar güzel bir duyguki Evimizde yerini aldı şimdiden gelip gidip bakıyorum. Bugünümüze çok şükür. Kızlar çok fazla boya kokuyor tavsiyem çok fazla son dakikaya bırakmayın kokusunun geçmesi biraz sürecek gibi. Neyse arkadaşlar sevincimi paylaşmak istedim inşallah çok bekletmeden gelir kuzucuklarımızz...

Merhaba arkadaşım bizede sormadılar sadece mahkemesi sürende olabilir dedi bize seçenek olarak sunmadı

İnşallah tez vakitte gelir kızın canım.Güle güle kullanın inşallah.

aslında onlar da haklı sonuçta çocuk emanet ediyorlar.

S.a arkadaslar cumaya kadar bekleyemedim aradim kurumu... Biliyorsunuz ben mahkemesi ramamlanmamis ve kiz olarak ekleme yaptirmistim.. Genelde 16 mahkemesi tamamlanmamis 6 sanirim alisveris zamani... Bu arada benim basvuru tarihim ne görünüyor diye sordum oda 11 11 2015 dedi.. Bende ama dedim benim basvuru 11 11 2014 tamam dedi onaylanmisi soyluyorum.. Ama dedim basvuru itibari degilmiydi siraya alinmamiz.. Duraksadi tamam dogrusu bu dedi sizinle yakin zamanda gorusmustul dilekce veren degilmiydiniz diye biraz sert konusmaya baslayinca bende yumusak yumusak oldu dedim kapattim..bisey anlamadim yani..

neden acele ediyorsun sözünü ben de çok duydum ama yaşım 37 oldu. daha neyi acele etmeyeyim anlamadım.tamam şurda 3 yıldır uğraşıyorum tedaviyle aslında çok değil ama yaş gidiyor.insan belli yaştan sonra çocuğa bakacak enerjiyi bile bulamayabilir.ayrıca kaç yaşına kadar yaşayacağızki kaç yaşına kadar evladımızla hayat süreceğiz. yaş küçük de olsa ortada çözülmeyen sorun varsa beklemek gereksiz bence.

bence o da karıştırmıştır.zaten ilk başvuru tarihinde sıranın 16 ve 6 olması çok zor.istanbuldaydın değilmi sen de. listeye baktığımda istanbulda ilk sırada sen varsın :)

İnşallah tez vakitte gelir kızın canım.Güle güle kullanın inşallah.
bence o da karıştırmıştır.zaten ilk başvuru tarihinde sıranın 16 ve 6 olması çok zor.istanbuldaydın değilmi sen de. listeye baktığımda istanbulda ilk sırada sen varsın :)
evet istanbuldayım nasıl yanı daha mı erken olur ben anlayamadım zaten bu sıra işini kesin benimkinde karışıklık var ama biliyorsunuz uzmanlar hiç bir zaman net açıklayıcı konuşmuyorla...ay heyecanlandım..dur 2 ay sonra gelsin kızım hiç hazırlığım yok..

pardon 10 2014 :) yazacaktım

Merhaba arkadaşlar :) foruma çok giremiyorum arada son yazılanlara şöyle bir göz gezdiriyorum. bizim kız şimdi uyudu fırsat bulunc yazmak istedim :)

Bugün kızımla 18. günümüz. bu kadarcık günde kızım öyle büyüdü ki :) artık eller ayaklar hiç durmuyor, ağzı laf dolu vızıl vızıl konuşuyo kendince, kimbilir neler anlatıyor annesine :) bir de dün öğrendi diliyle damağını şaplatıyor çıkan sesi pek seviyor sonra gülmeye başlıyor. artık gülerken de mutluluk sesleri çıkarmaya başladı. saçları uzadı, kaşları çıktı. gözümün önünde gelişiyor büyüyor ve ben hala bunun gerçekliğine inanamıyorum :) Rabbime şükürler olsun kızımı kucağıma almamı sağladığı için.

Bu arada hazırlıklar ile ilgili yazılar gördüm konularda :) Arkadaşlar alın gönlünüzden ne geçiyorsa rahat rahat. bebişler geldikten sonr bırakın dışarı alışverişe çıkmayı inanın internetten alışveriş yapmaya fırsatınız olmayacak. Bu pike gibi ince battaniyelerden bol bol alın yıka kurut anca yetiyor :) bizim 5 mama, 1 su bir de çay vs için biberonumuz var o da ucu ucuna yetişiyor, biberonu bol tutun :) Dr Browns aldım ben mama için, yıkaması biraz uğraştırıyor ama gerçekten hiç gaz sıkıntımız olmadı, tavsiye ederim. bir de 1 litrelik bir termos alın mama hazırlarken suyu ısıt ılıt uğraşmaktansa termos en kolayı. yalnız şu ufak bebe termosları suyu hemen soğutuyor ben çok memnun kalmadım belirteyim. salıncaklı anakucağı en büyük kolaylık oldu benim için. sallnırken uyuyup kalıyor bazen. üstündeki bara da oyuncaklar asıyorum, onlarla konuşuyor gülüyor, izlemesi bile insanı mest ediyor. Ağız bezi en çok kirletilenlerden, onu da bol alın :) yelek olmazsa olmaz tabi. Zırtpırt emzik kaynatmaktansa emzik askısı da olmazsa olmazlardan bana göre :) bir de alt açma minderleri evet çok güzel pofuduk falan ama hem çişi hemen emip altına geçiriyor hem de kuruması vakit alıyor. en mantıklısı bir tarafı naylon su geçirmez olanlar, hem çişi geçirmiyor hem çabuk kuruyor (benim kız altı açık çok mutlu ben de açıyorum sohbet ediyoruz. mutlaka işiyor :) )18 günlük bir anne olarak naçizane tavsiyelerim bunlar benim. herkese keyifli hazırlıklar diliyorum. en kısa zamanda evleriniz şenlensin geceleri uykusuz kalın buralara yazacak fırsat bulamayın innnşalllahhh :)

merhaba..en son ne zaman 4 dünüz ve şuanda aradınız mı kaç olmuşsunuz.. bu arada bana genelde 16 mahkeme süresi tamamlanmamışda 6 dediler..sizin hangi sıranız 4?

ihş çok çabuk kavuşursunuz .izmirden basvurdum bende .8 ay oldu basvuralı.1 sene Daha beklerim diye düşünüyorum.

Bence sormaliydi tabi.ama onlar mahkemesi devam eden yada bitmiş farketmez gözüyle bakiyolar belki de.tabi senin şehirde nasil ilerliyor bilmiyorum.ben zaten anlamadim bu isi.bende uzmanimiza ayrintili sormak istedim ama pek bi sağlam cvp alamadim.telefon edip bi sorsan.sormadiniz ama hepsinden mi siraya girdik biz simdi diye.uzmaniniz ayrintilari bildiğinizden haberi yoktur.bilmeyene sormayana aciklamiyodur.sor bence.

Kime ne ki zaten.ben boyle istiyorum belki.belki kendim olsa bile doğurmak istemiyorum olamaz mi.herşeye burunlarini sokuyolar sinirleniyorum artik.kendi yakin cevrem bile farklı şeyler düşünüyorlar yüzlerinden anliyorum yüzüme soylemeselerde arkamdan soyluyolardir

İnşallah sasirmistirda yanlis söylemiştir.ama siran 6 olduğuna gore 2014 baz alinmiş.2015 olsaydi siran 6 olmazdi diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…