Evet bizdede durum ayniydi.ben orda ugras verirken gozetmen bide benle muhabbet etmeye calismazmi hey Allahim.hatta benimle birlikte bir genç kızda örnek veriyordu.. kendisi bagımlı imiş tedavi oluyormuş.. işte bazı hastalar tedavi oluyorum ben deyip içmeye devam ediyor ve örnektede başkasının idrarını veriyorlarmış; bu sebeple personel gözetiminde açık veriliyormuş..
klasik söylem Aaa biraz daha bekleseydin acelen ne?Evet bizdede durum ayniydi.ben orda ugras verirken gozetmen bide benle muhabbet etmeye calismazmi hey Allahim.
Seni niye buraya gonderdilerki diyo.sen bagimliya benzemiyosun.
Bende dedimki evlad edinmek icin basvurduk kurum ametemden rapor istedi dedim.
Aaa biraz daha bekleseydin acelen ne diyo :))
Dedim Allahim kurtar beni bu hastaneden :))
Merhaba arkadaşım bizede sormadılar sadece mahkemesi sürende olabilir dedi bize seçenek olarak sunmadıMerhaba arkadaşlar.. Bir şeyi merak ediyorum,uzmanımız bize terk -rıza, mahkemesi süren sürmeyen gibi sorular sormadi.Yani seçim yapmadan gorusmeleri bitirdikten.Sadece cinsiyet seçimini sordu farketmez dedik.Neden sorması diye merak ediyorum. Başka sorulmayan var mı aramızda?
İnşallah tez vakitte gelir kızın canım.Güle güle kullanın inşallah.Günaydın arkadaşlar. Birkaç gündür pek yazamıyorum o kadar işlere daldımki bütün ev boyandı ve dün kızımızın odadı geldi o kadar tatlı ki anlatamam evimizde bi çocuk odası var artık çok şükür Rabbime. o kadar güzel bir duyguki Evimizde yerini aldı şimdiden gelip gidip bakıyorum. Bugünümüze çok şükür. Kızlar çok fazla boya kokuyor tavsiyem çok fazla son dakikaya bırakmayın kokusunun geçmesi biraz sürecek gibi. Neyse arkadaşlar sevincimi paylaşmak istedim inşallah çok bekletmeden gelir kuzucuklarımızz...
hatta benimle birlikte bir genç kızda örnek veriyordu.. kendisi bagımlı imiş tedavi oluyormuş.. işte bazı hastalar tedavi oluyorum ben deyip içmeye devam ediyor ve örnektede başkasının idrarını veriyorlarmış; bu sebeple personel gözetiminde açık veriliyormuş..
Evet bizdede durum ayniydi.ben orda ugras verirken gozetmen bide benle muhabbet etmeye calismazmi hey Allahim.
Seni niye buraya gonderdilerki diyo.sen bagimliya benzemiyosun.
Bende dedimki evlad edinmek icin basvurduk kurum ametemden rapor istedi dedim.
Aaa biraz daha bekleseydin acelen ne diyo :))
Dedim Allahim kurtar beni bu hastaneden :))
S.a arkadaslar cumaya kadar bekleyemedim aradim kurumu... Biliyorsunuz ben mahkemesi ramamlanmamis ve kiz olarak ekleme yaptirmistim.. Genelde 16 mahkemesi tamamlanmamis 6 sanirim alisveris zamani... Bu arada benim basvuru tarihim ne görünüyor diye sordum oda 11 11 2015 dedi.. Bende ama dedim benim basvuru 11 11 2014 tamam dedi onaylanmisi soyluyorum.. Ama dedim basvuru itibari degilmiydi siraya alinmamiz.. Duraksadi tamam dogrusu bu dedi sizinle yakin zamanda gorusmustul dilekce veren degilmiydiniz diye biraz sert konusmaya baslayinca bende yumusak yumusak oldu dedim kapattim..bisey anlamadim yani..
İnşallah tez vakitte gelir kızın canım.Güle güle kullanın inşallah.
evet istanbuldayım nasıl yanı daha mı erken olur ben anlayamadım zaten bu sıra işini kesin benimkinde karışıklık var ama biliyorsunuz uzmanlar hiç bir zaman net açıklayıcı konuşmuyorla...ay heyecanlandım..dur 2 ay sonra gelsin kızım hiç hazırlığım yok..bence o da karıştırmıştır.zaten ilk başvuru tarihinde sıranın 16 ve 6 olması çok zor.istanbuldaydın değilmi sen de. listeye baktığımda istanbulda ilk sırada sen varsın :)
kesinlikle ben de bakılması taraftarıyım.. ama bir prosödur varsa her ilde aynı olmalı değimi amaaslında onlar da haklı sonuçta çocuk emanet ediyorlar.
pardon 10 2014 :) yazacaktımS.a arkadaslar cumaya kadar bekleyemedim aradim kurumu... Biliyorsunuz ben mahkemesi ramamlanmamis ve kiz olarak ekleme yaptirmistim.. Genelde 16 mahkemesi tamamlanmamis 6 sanirim alisveris zamani... Bu arada benim basvuru tarihim ne görünüyor diye sordum oda 11 11 2015 dedi.. Bende ama dedim benim basvuru 11 11 2014 tamam dedi onaylanmisi soyluyorum.. Ama dedim basvuru itibari degilmiydi siraya alinmamiz.. Duraksadi tamam dogrusu bu dedi sizinle yakin zamanda gorusmustul dilekce veren degilmiydiniz diye biraz sert konusmaya baslayinca bende yumusak yumusak oldu dedim kapattim..bisey anlamadim yani..
Aminn canım hepimizin inşallahhhİnşallah tez vakitte gelir kızın canım.Güle güle kullanın inşallah.
merhaba..en son ne zaman 4 dünüz ve şuanda aradınız mı kaç olmuşsunuz.. bu arada bana genelde 16 mahkeme süresi tamamlanmamışda 6 dediler..sizin hangi sıranız 4?Dün bir avmde bizim memurla karşılaştık. Annem de yanımdaydı. Annem heyecanla bekliyoruz sıraları yaklaşmış deyince ben araya girdim 1 ay önce 4tük düştükçe arıycakmısımız bizi dedim. O da hayır artık aramıycaz. Sadece 1 gün öncesinde haber vericez dedi.
2 ye ya da 1e düşünce haber verselerdi keşke. Hazırlık yapmadık hiçbaşlasak mı bilemedim. Ayını bilmeyince de nasıl alışveriş yapıcaz bilemedim. Ne dersiniz önerisi olan var mı?
Bence sormaliydi tabi.ama onlar mahkemesi devam eden yada bitmiş farketmez gözüyle bakiyolar belki de.tabi senin şehirde nasil ilerliyor bilmiyorum.ben zaten anlamadim bu isi.bende uzmanimiza ayrintili sormak istedim ama pek bi sağlam cvp alamadim.telefon edip bi sorsan.sormadiniz ama hepsinden mi siraya girdik biz simdi diye.uzmaniniz ayrintilari bildiğinizden haberi yoktur.bilmeyene sormayana aciklamiyodur.sor bence.Merhaba arkadaşlar.. Bir şeyi merak ediyorum,uzmanımız bize terk -rıza, mahkemesi süren sürmeyen gibi sorular sormadi.Yani seçim yapmadan gorusmeleri bitirdikten.Sadece cinsiyet seçimini sordu farketmez dedik.Neden sorması diye merak ediyorum. Başka sorulmayan var mı aramızda?
Kime ne ki zaten.ben boyle istiyorum belki.belki kendim olsa bile doğurmak istemiyorum olamaz mi.herşeye burunlarini sokuyolar sinirleniyorum artik.kendi yakin cevrem bile farklı şeyler düşünüyorlar yüzlerinden anliyorum yüzüme soylemeselerde arkamdan soyluyolardirneden acele ediyorsun sözünü ben de çok duydum ama yaşım 37 oldu. daha neyi acele etmeyeyim anlamadım.tamam şurda 3 yıldır uğraşıyorum tedaviyle aslında çok değil ama yaş gidiyor.insan belli yaştan sonra çocuğa bakacak enerjiyi bile bulamayabilir.ayrıca kaç yaşına kadar yaşayacağızki kaç yaşına kadar evladımızla hayat süreceğiz. yaş küçük de olsa ortada çözülmeyen sorun varsa beklemek gereksiz bence.
İnşallah sasirmistirda yanlis söylemiştir.ama siran 6 olduğuna gore 2014 baz alinmiş.2015 olsaydi siran 6 olmazdi diye dusunuyorumS.a arkadaslar cumaya kadar bekleyemedim aradim kurumu... Biliyorsunuz ben mahkemesi ramamlanmamis ve kiz olarak ekleme yaptirmistim.. Genelde 16 mahkemesi tamamlanmamis 6 sanirim alisveris zamani... Bu arada benim basvuru tarihim ne görünüyor diye sordum oda 11 11 2015 dedi.. Bende ama dedim benim basvuru 11 11 2014 tamam dedi onaylanmisi soyluyorum.. Ama dedim basvuru itibari degilmiydi siraya alinmamiz.. Duraksadi tamam dogrusu bu dedi sizinle yakin zamanda gorusmustul dilekce veren degilmiydiniz diye biraz sert konusmaya baslayinca bende yumusak yumusak oldu dedim kapattim..bisey anlamadim yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?