Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
evet istanbul çok zor... hele o raporu almak tam bir felaket... amamtemde idrarını verirken bile görevli oluyor yanında kapı açık..en zoruma gidenlerden biride o idi.. 1 sene de sıra anca veriliyor.. yaklaşık 6 aydır da sıra beklemekteyız ve inşallah bu hafta ne kadar olmuş sıramız öğrenebileceğiz..

Hic sira ogrenemedinizmi yani anlamadim

Sorma canm cok zor ve uzun suruyo burda islemler.6 ay oldu basvurali daha 2 gorusmemis daha var.
Sizin orasi iyiymis valla

Dün bir avmde bizim memurla karşılaştık. Annem de yanımdaydı. Annem heyecanla bekliyoruz sıraları yaklaşmış deyince ben araya girdim 1 ay önce 4tük düştükçe arıycakmısımız bizi dedim. O da hayır artık aramıycaz. Sadece 1 gün öncesinde haber vericez dedi.
2 ye ya da 1e düşünce haber verselerdi keşke. Hazırlık yapmadık hiç başlasak mı bilemedim. Ayını bilmeyince de nasıl alışveriş yapıcaz bilemedim. Ne dersiniz önerisi olan var mı?

Hadi hayırslısı. Çok az kalmış. Bu zamana kadar iyi sabretmişsiniz alışveriş yapmadan:)) bence hemen almaya başlayın. Genel şeyleri alabilirsiniz. Banyo malzemeleri, nevresim, yastık, havlu, alt açma, önlükler, biberonlar(başlıkları sonra alabilirsiniz. Aya göre), ufak oyuncaklar, çorap, birkaç boy body, yelek, battaniye, ateşölçer, penye mendil gibi şeyler alınabilir. Eğer almadıysanız mobilya, yatak, puset gibi büyük parçalara öncelik de verebilirsiniz. Sevgiler:))

Hiç birşey almadık, başlasak ii olur o zaman liste uzunmuş

Hic sira ogrenemedinizmi yani anlamadim
yok öğrendik tabi... Hemen anlatayım...; benim durum şöyle kasım arayıp ilk sıramızı öğrendiğimizde erkek 24 kız 29 idi martta ise durum kız 18 erkek 12 oldu.. biz daha sonra mahkeme kararı tamamlanmamış ile cinsiyeti sadece kız olsun diye tercih değişikliği için dilekçe verdik bize nisan sonu arayın sıralandırma yapacağız dediler öyle kaldı...

Himm anladim canm.mahkeme karari tamamlanmamisada evet deseydiniz mesela belki daha hizli bile ilerlerdi.cunku baya iyi bence ilerlemesi.senin ogrendigin rakamlara gore ayda 4 bebek verilmis ortalama.
İyi bence cok iyi.

Himm anladim canm.mahkeme karari tamamlanmamisada evet deseydiniz mesela belki daha hizli bile ilerlerdi.cunku baya iyi bence ilerlemesi.senin ogrendigin rakamlara gore ayda 4 bebek verilmis ortalama.
İyi bence cok iyi.
Bencede cok iyi bir ilerleme var sasirmistim hatta..Evet mahkeme karari tamamlanmamisi yanlis anlamisiz oyuzden boyle bir durum oldu... Bakalim cuma Arayacagim... Nasip vaktinde gizlidir.. Bakalim bizim vaktimizne zaman..

aaaa gercektenmi idrarini yaparken gorevlinin ne işi var ya. olan idrar da kaçar. :))))) sacmalamislar.

Zaman canım benim kızın gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş hayırlı uğurlu olsun bitanem benim haylaz pepe aç diyo bilgisayarı görünce iş güç fırsat bulup bakamıyorum canım yeni gördüm
Bu arada bekleyen tüm arkadaşları Allahım en kısa zamanda evlatlarına kavuştursun inanın mükemmel bir duygu ANNE OLMAK.
Hepinize sevgiler...Öpücükler...

Bizde mürekkep testi yapıldı çok tatlı bir Dr du şansımız neden şimdiye kadar beklediniz diye sorduğunda ben anlatırken ve o sıra gozyaslarimı tutmaya çalışırken Dr Ağlamıştı inşallah sorunsuz tıkır tıkır işler sizde de prosedür. .

n

aaaa gercektenmi idrarini yaparken gorevlinin ne işi var ya. olan idrar da kaçar. :))))) sacmalamislar.
hatta benimle birlikte bir genç kızda örnek veriyordu.. kendisi bagımlı imiş tedavi oluyormuş.. işte bazı hastalar tedavi oluyorum ben deyip içmeye devam ediyor ve örnektede başkasının idrarını veriyorlarmış; bu sebeple personel gözetiminde açık veriliyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…