- 29 Mart 2016
- 159
- 320
- 33
- 39
hayır gelmedi.. hatta onaylandı bile denilmedi en son görüşmeden sonra haftaya arayıp sıranızı öğrenebilirsiniz ama lütfen ayda 1 arayıp sorun denildi..Eve onay kagidi gibi bisey geldimi size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır gelmedi.. hatta onaylandı bile denilmedi en son görüşmeden sonra haftaya arayıp sıranızı öğrenebilirsiniz ama lütfen ayda 1 arayıp sorun denildi..Eve onay kagidi gibi bisey geldimi size
evet istanbul çok zor... hele o raporu almak tam bir felaket... amamtemde idrarını verirken bile görevli oluyor yanında kapı açık..en zoruma gidenlerden biride o idi..İstanbul ne kadar zormuş, Allah yardımcınız olsun. Biz ne psikologla görüştük ne de test çözdük. Amatem'e de gitmedik, kitap da vermediler okumamız için. Heyet raporunu iki günde aldık, verdik kuruma on gün sonra onay yazısı geldi.
Hic sira ogrenemedinizmi yani anlamadimevet istanbul çok zor... hele o raporu almak tam bir felaket... amamtemde idrarını verirken bile görevli oluyor yanında kapı açık..en zoruma gidenlerden biride o idi..1 sene de sıra anca veriliyor.. yaklaşık 6 aydır da sıra beklemekteyız ve inşallah bu hafta ne kadar olmuş sıramız öğrenebileceğiz..
Allah razi olsun teyzesi :))Canım hayırlı olsun beşiğiniz bende erken almıştım beşiğimizi iyi gelmişti bana moral oluyor inşallah çok bekletmeden gelir oğlunuz içini doldurur beşiğinizin
Sorma canm cok zor ve uzun suruyo burda islemler.6 ay oldu basvurali daha 2 gorusmemis daha var.İstanbul ne kadar zormuş, Allah yardımcınız olsun. Biz ne psikologla görüştük ne de test çözdük. Amatem'e de gitmedik, kitap da vermediler okumamız için. Heyet raporunu iki günde aldık, verdik kuruma on gün sonra onay yazısı geldi.
Hadi hayırslısı. Çok az kalmış. Bu zamana kadar iyi sabretmişsiniz alışveriş yapmadan:)) bence hemen almaya başlayın. Genel şeyleri alabilirsiniz. Banyo malzemeleri, nevresim, yastık, havlu, alt açma, önlükler, biberonlar(başlıkları sonra alabilirsiniz. Aya göre), ufak oyuncaklar, çorap, birkaç boy body, yelek, battaniye, ateşölçer, penye mendil gibi şeyler alınabilir. Eğer almadıysanız mobilya, yatak, puset gibi büyük parçalara öncelik de verebilirsiniz. Sevgiler:))Dün bir avmde bizim memurla karşılaştık. Annem de yanımdaydı. Annem heyecanla bekliyoruz sıraları yaklaşmış deyince ben araya girdim 1 ay önce 4tük düştükçe arıycakmısımız bizi dedim. O da hayır artık aramıycaz. Sadece 1 gün öncesinde haber vericez dedi.
2 ye ya da 1e düşünce haber verselerdi keşke. Hazırlık yapmadık hiçbaşlasak mı bilemedim. Ayını bilmeyince de nasıl alışveriş yapıcaz bilemedim. Ne dersiniz önerisi olan var mı?
Hiç birşey almadık, başlasak ii olur o zaman liste uzunmuşHadi hayırslısı. Çok az kalmış. Bu zamana kadar iyi sabretmişsiniz alışveriş yapmadan:)) bence hemen almaya başlayın. Genel şeyleri alabilirsiniz. Banyo malzemeleri, nevresim, yastık, havlu, alt açma, önlükler, biberonlar(başlıkları sonra alabilirsiniz. Aya göre), ufak oyuncaklar, çorap, birkaç boy body, yelek, battaniye, ateşölçer, penye mendil gibi şeyler alınabilir. Eğer almadıysanız mobilya, yatak, puset gibi büyük parçalara öncelik de verebilirsiniz. Sevgiler:))
yok öğrendik tabi... Hemen anlatayım...; benim durum şöyle kasım arayıp ilk sıramızı öğrendiğimizde erkek 24 kız 29 idi martta ise durum kız 18 erkek 12 oldu.. biz daha sonra mahkeme kararı tamamlanmamış ile cinsiyeti sadece kız olsun diye tercih değişikliği için dilekçe verdik bize nisan sonu arayın sıralandırma yapacağız dediler öyle kaldı...Hic sira ogrenemedinizmi yani anlamadim
Himm anladim canm.mahkeme karari tamamlanmamisada evet deseydiniz mesela belki daha hizli bile ilerlerdi.cunku baya iyi bence ilerlemesi.senin ogrendigin rakamlara gore ayda 4 bebek verilmis ortalama.yok öğrendik tabi... Hemen anlatayım...; benim durum şöyle kasım arayıp ilk sıramızı öğrendiğimizde erkek 24 kız 29 idi martta ise durum kız 18 erkek 12 oldu.. biz daha sonra mahkeme kararı tamamlanmamış ile cinsiyeti sadece kız olsun diye tercih değişikliği için dilekçe verdik bize nisan sonu arayın sıralandırma yapacağız dediler öyle kaldı...
Bencede cok iyi bir ilerleme var sasirmistim hatta..Evet mahkeme karari tamamlanmamisi yanlis anlamisiz oyuzden boyle bir durum oldu... Bakalim cuma Arayacagim... Nasip vaktinde gizlidir.. Bakalim bizim vaktimizne zaman..Himm anladim canm.mahkeme karari tamamlanmamisada evet deseydiniz mesela belki daha hizli bile ilerlerdi.cunku baya iyi bence ilerlemesi.senin ogrendigin rakamlara gore ayda 4 bebek verilmis ortalama.
İyi bence cok iyi.
evet istanbul çok zor... hele o raporu almak tam bir felaket... amamtemde idrarını verirken bile görevli oluyor yanında kapı açık..en zoruma gidenlerden biride o idi..1 sene de sıra anca veriliyor.. yaklaşık 6 aydır da sıra beklemekteyız ve inşallah bu hafta ne kadar olmuş sıramız öğrenebileceğiz..
Sorma canm cok zor ve uzun suruyo burda islemler.6 ay oldu basvurali daha 2 gorusmemis daha var.
Sizin orasi iyiymis valla
İnşallah tez vakitte sizlerin de kucağı dolsun
Bence beklerken mümkün olduğunca tamamlayın sonra bulmuş gibi oluyor
İlk önce baby &me marka pamuk mendil birde pamuğu var çok kullanışlı ben içme suyunu kaynatıp iliyinca bolca pamuğu isliyorum en son altını onunla siliyorum
Can bebe ıslak havlu da kullanıyorum
Alabildiginiz kadar alın hatta minik bir tepecik yapın:) Çok kullanılıyor kusuyor koltuğa mi geldi halıya mi geldi hemen siliyorsun
Sonra minik tülbent gibi mendiller hem ağzına hemde sırtına teri için çok kullanışlı oluyor
Pişik kremi olarak sebamed aldım pek memnun değilim onun yerine vazelin baby daha güzel
Şampuan olarak johansins baby memnunum
Biberon temizliği için gene baby&me kullanıyorum memnunum
Biberon olarak avent aldım doğal akış olandan
Havlusunu bambu lifinden üretilmiş havlu aldım hemencecikıslaklığı emiyor çok da yumuşak
Bebe yağı kullanmıyorum onun yerine saf zeytin yağı kullanıyorum cildi hemen emiyor öyle pehlivan gibi yağlı da kalmıyor :)
Kilotlu çorap normal kısa çorap çıtçıtlı badi çok kullanılıyor
Ben 3-6 aylık almıştım ilk başlarda biraz büyük geldi ama hızlı büyüyorlar şimdi olmayanlar var
Penye battaniyeyi de çok kullanıyoruz
Ben bir tane örmüştüm birde hazır örgü vardı onları pek kullanamadık
Patik ve yelek gerekiyor kalkınca hemen sırtına geçiriyorum ama suveter kullanışlı değilmiş iki tane örmüştüm hiç giydiremedim
Sonra pijama lazım akşam yatarken giydiriyorum
Kiyafetleride 3_6 aylık aldım misler gibi hergün değişik değişik giydiriyorum
Çok kıyafet almayın hediyede geliyor
Banyo için küvet aldım gayet memnunum içinde yıkıyoruz
Birde eğer yoksa elektrikli ısıtıcı alın
Yikayacaginiz odayı üşümesin diye ısıtmak gerekiyor
Termos alın da ufak almayın
Gece mama suyunu içme kıvamında koyuyorum içine rahat oluyor yada dışarı çıkarken de lazım oluyor
Bir tane anne bebek çantası en büyüğünden:)
Yatak olarak park yatak aldım çok memnunum kolay yer değişiyor yanları böyle petekli delikli gibi uyanınca bizi görebiliyor
Kaz tüyü yastık ve yorgan tavsiye etmem hep çıkıyor birde haşır haşır sesi oluyor
Onun yerine yün yada adı aklıma gelmiyor bir silikon türü var onlar güzel
Nevresim takımı da lazım bazen hop kusuyor mecbur değişiyor
Önlük de çok kullanılıyor
Ben lcw den almıştım şu geçirmiyor memnunum
Yatağına dönence alabilirsiniz bizim kız çok seviyor hem ince motor gelişimi için faydalı
Alt açma seti almadım kaka değiyor yıka kurut zor olur hazır 10 lu paket aldım kirlendimi atıyorum hemde çantada az yer tutuyor iyi oluyor
İşte ayını bilseniz bez ve mama dağı yapın derdim ama gelince netten alın daha uygun oluyor alırken çok alın en çok ikisi bitiyor
Araba olarak chicco lite way aldık çok çok memnunuz
Hemen baston hemde pusetı var arabaya koymak için bazasi var
Hafif katlaninca bagaj da yer kaplamiyor
Puseti kolay takip çıkıyor
Birde hangi marka alırsanız alın kolu birleşik almayın
Elinizde ne varsa takıyorsunuz
Saçları için tarak bir de tırnak markası
Aaa olmazsa olmaz otribebe burun aspiratoru
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
İnşallah yardımcı olabilmisimdir
Bizde mürekkep testi yapıldı çok tatlı bir Dr du şansımız neden şimdiye kadar beklediniz diye sorduğunda ben anlatırken ve o sıra gozyaslarimı tutmaya çalışırken Dr AğlamıştıÖnce bir psikologla görüşüyorsun sonra bi sosyal hizmet uzmanına yönlendiriyor onlada bi görüşme 3 arkadaşın numarasini istiyor sonra psikolojik test e gonderiyor o test için 2 ay sonrasına randevu veriyorlar2 ay sonrada 1 psikolog sen ve esinle ayrı ayrı görüşüp 550 soruluk bir test veriyor bide amatem var kan ve idrar tahlili 1 ay boyunca haftada bir daha sonra heyet için randevu
nhayır gelmedi.. hatta onaylandı bile denilmedi en son görüşmeden sonra haftaya arayıp sıranızı öğrenebilirsiniz ama lütfen ayda 1 arayıp sorun
Bizim son görüşmeden 2 ay sonra telefon ile onayimiz ve sıramız söyledi .eve hiç bir şey gelmedi
Yanlis duymussun ozmn.en az 9 ay suruyo gorusmeler.6 ayda gorusmeler tamamlaniyor diye duymustum istanbulda.
Bizde de aynisi yapildi kapi acik kaldiyedirenkyapildt: 46203338 .!.:aaaa gercektenmi idrarini yaparken gorevlinin ne işi var ya. olan idrar da kaçar. :))))) sacmalamislar.
hatta benimle birlikte bir genç kızda örnek veriyordu.. kendisi bagımlı imiş tedavi oluyormuş.. işte bazı hastalar tedavi oluyorum ben deyip içmeye devam ediyor ve örnektede başkasının idrarını veriyorlarmış; bu sebeple personel gözetiminde açık veriliyormuş..aaaa gercektenmi idrarini yaparken gorevlinin ne işi var ya. olan idrar da kaçar. :))))) sacmalamislar.