- 3 Temmuz 2013
- 1.783
- 1.792
- 133
Tmm canm.gulayla birlikte yapicaz artik listeyi.gulay duzeltmis :))Canım kız istemiştik ama tercihimiz değiştirdik kız_erkek olarak
Hayirli olsun karariniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm canm.gulayla birlikte yapicaz artik listeyi.gulay duzeltmis :))Canım kız istemiştik ama tercihimiz değiştirdik kız_erkek olarak
Cok guzel olmus ortagim :))UMUDUM_34 olmus dimi ? umarim hatali degildir...☺
Hayırlı olsun arkadaşım randevuyu 1 kaç gün içinde veriyor evraklar hazır oldumu benim cuma hazırdı çarşamba ya randevu verdiler Bakırköy deki işlemler için 2 ay sonraya randevu verdiklerini belirttim sorun olmadığını diğerlerinin yeterli olduğunu söyledi hemen randevuyu verdi umarım hepimize zaman su gibi akıp gecer
Yüce rabbim yavrunuzu size bağışlasın. O kadar cok karışık duygular yaşıyoruzki evet şimdi hazırım istiyorum diyorsun bir kaç dakika sonra olumsuz şeyler aklımıza getirip karamsarlaşıyoruz. Sizlerin yazılarınızı okumak çok moral veriyor. Ailenizle çok Mutlu günleriniz olsun S sukran61Merhaba kızlar ben sürekli giremiyorum bu arada kuzularına kavuşan var..hayırlı olsun gözümüz aydın onlar şimdi anneliği doyamıyor eminim sakın doymaya çalışmayın doyulmuyor..evlat edinme konusunda kararsız kalanlar var şu kadar söyleyeyim herkes bu şekilde kararsız kalarak evladına kavuşuyor sonra düşündüğü o saçma şeylerden pişmanlık duyuyor...Sakın anne olmaktan vazgeçmeyin kendinize sorun evlad sahibi olmak mı istiyorsunuz anne olmak mı eğer anne olmak istiyorsanız her çoçuk yavrunuz hele tamamiyle sizin olan o kimsesiz hayata yenik başlamış bir yavru sizin yaşam sebebiniz oluyor..anne olmak yürek işi evlad sahibi olmak doğurma..Ben bu dünyaya anne olmak için geldiğimi düşünüyorum ve biliyorum ki oğlum benim kaderim onun annesi ben olacakmışım zaten sadece birazdaha sancılı oldu o kadar hiçbir gerçek hiçbir kanbağı hiçbir biyolojik bağ bizim sevgi bağımızın önüne geçemez..hayatım da başıma gelecek en güzel şey benim yavrum onu bana nasip eden rabbime şükürler olsun...bunları yazıyorum kararsız kalanlar varsa belki yardımcı olur.. Bu hayata bir kere geliyoruz ben anne olmadan ölmek istemedim mutlu olmanın tek yolu sevmek koşulsuz şartsız sevmek..
..
biz başvurularımızı yaptık , yavrularımızı bekliyoruz ve başvurmadığımız her bir gün için okadar PİŞMANIZ Kİ.....keşke daha önceden başvursaymışız.ama nasip kısmet tabii bizim yavrularımıza kavuşma zamanı varmış demekki...
İnsan herşeyi yaşayarak öğreniyor eğer normal yoldan evlat sahibi olsaydık evlat edinmek aklımıza bile gelmezdi ama demekki Rabbim böylesini daha hayırlı kılmış benim kendimce düşüncem herşeyin bir vakti var ve kaderde ne yazarsa tek tek onları yaşıyoruz tüm kaderdaşlarımın bekleme süreleri çabucak geçsin ve yavrularımıza kavuşalım inşaallah :)biz başvurularımızı yaptık , yavrularımızı bekliyoruz ve başvurmadığımız her bir gün için okadar PİŞMANIZ Kİ.....keşke daha önceden başvursaymışız.ama nasip kısmet tabii bizim yavrularımıza kavuşma zamanı varmış demekki...
bende kadere inanan birisiyim. herkes gibi gebe kalmayı çok isterdim. aş ermeyi . eşimin karnımı sevmesini.. ama şuan eşim karnım yerime kalbimi seviyor.İnsan herşeyi yaşayarak öğreniyor eğer normal yoldan evlat sahibi olsaydık evlat edinmek aklımıza bile gelmezdi ama demekki Rabbim böylesini daha hayırlı kılmış benim kendimce düşüncem herşeyin bir vakti var ve kaderde ne yazarsa tek tek onları yaşıyoruz tüm kaderdaşlarımın bekleme süreleri çabucak geçsin ve yavrularımıza kavuşalım inşaallah :)
Yok canm hemen yapilmiyo.once pskiyatriden randevu aliyosunuz.gittiginizde drunuza durumu anlatiyosunuz.yani ne icin gittiginizi.zaten herkes oraya gittiginden biliyolar neler yapilacagini.o sizi yonlendiriyo.ilk randevuyu erkene alin ama.cunku ametemede gitmeniz gerekiyo.ametem idrar tahlili falan istiyo.sonuclar cikiyo.ogun ametemede basvurursaniz tekrar ayriyetten gitmenize gerek kalmaz sadece sonucunu almaya gidersiniz.bakırköydeki işlemler hemen yapılıyor diye biliyordum.hemen yapılmıyormu. ben de işten izin alacağım için patronun burada olduğu zamana ayarlamam gerekecek. başvuru yapıp sonra çokmu bekleyeceğim acaba ?
sizin dosyanız filan kabul oldu dimi? bu arada bende parkbeşik taraftarıyım..bakalım hele son 3 olsun oyle alışverişe başlıcam..Kizlarrrr bu arada bugun oglumun besigini parkyatagini aldik.
Besik daha gelmedi.parkyatagi getirdik.
Parkyatagi kucuk aldim ozellikle.cunku onu yatak odama koycam.yerim yok odamda.
Ama cok tatli.cok heycanlandim yaaa.kurduk bakmak icin suanda odamda duruyo.inanamiyorum odamda bebek yatagi olduguna.insallah icinde bebegimi gorecegim gunlerde gelir.
Mothercare drn aldik.kizlar indirim var tavsiye ederim magazasini bulursaniz bi bakin.bu ay sonuna kadarmis.
İndirim derken aldiginiz urune indirim ceki uygulaniyo.
Mesela her 300 liraya 100 lira indirim ceki var.
Diyelimki 900 liraya besik aldiniz.300 lira indirim ceki veriyo.
Cok guzel arabalar vardi.en ucuzu 800 liraydi.ve o 800 liraya 500 lira indirim ceki veriyolardi.
Guzel bi kampanya bence.cokta guzel kaliteli.tavsiye ederim.yararlanmak isteyen olur diye paylasmak istedim
daha erken de başlayabilirsiniz alışverişe. Özellikle mobilya alacaksanız kokusu ancak çıkıyor, bilginiz olsun. Tez kavuşmalar diliyorum.sizin dosyanız filan kabul oldu dimi? bu arada bende parkbeşik taraftarıyım..bakalım hele son 3 olsun oyle alışverişe başlıcam..
Yok daha gorusmelerimiz bile bitmedi daha.ama aldik iste.bizde siramiz 10lara geldiginde aliriz diyoduk ama kismet oldu.sizin dosyanız filan kabul oldu dimi? bu arada bende parkbeşik taraftarıyım..bakalım hele son 3 olsun oyle alışverişe başlıcam..
tam bir yıl sürdü... son görüşmede hiç bir problem yok gibi görünüyor haftaya arayın sıranızı öğrenin denildi..Yok daha gorusmelerimiz bile bitmedi daha.ama aldik iste.bizde siramiz 10lara geldiginde aliriz diyoduk ama kismet oldu.
İnsallah onayimizida aliriz sagsalim
Siz nekadar surede aldiniz onayinizi.
Gorusmeler bittikten sonra hemen onay veriliyomu
Eve onay kagidi gibi bisey geldimi sizetam bir yıl sürdü... son görüşmede hiç bir problem yok gibi görünüyor haftaya arayın sıranızı öğrenin denildi..
Önce bir psikologla görüşüyorsun sonra bi sosyal hizmet uzmanına yönlendiriyor onlada bi görüşme 3 arkadaşın numarasini istiyor sonra psikolojik test e gonderiyor o test için 2 ay sonrasına randevu veriyorlarbakırköydeki işlemler hemen yapılıyor diye biliyordum.hemen yapılmıyormu. ben de işten izin alacağım için patronun burada olduğu zamana ayarlamam gerekecek. başvuru yapıp sonra çokmu bekleyeceğim acaba ?
Önce bir psikologla görüşüyorsun sonra bi sosyal hizmet uzmanına yönlendiriyor onlada bi görüşme 3 arkadaşın numarasini istiyor sonra psikolojik test e gonderiyor o test için 2 ay sonrasına randevu veriyorlar2 ay sonrada 1 psikolog sen ve esinle ayrı ayrı görüşüp 550 soruluk bir test veriyor bide amatem var kan ve idrar tahlili 1 ay boyunca haftada bir daha sonra heyet için randevu
Canım hayırlı olsun beşiğiniz bende erken almıştım beşiğimizi iyi gelmişti bana moral oluyor inşallah çok bekletmeden gelir oğlunuz içini doldurur beşiğinizinKizlarrrr bu arada bugun oglumun besigini parkyatagini aldik.
Besik daha gelmedi.parkyatagi getirdik.
Parkyatagi kucuk aldim ozellikle.cunku onu yatak odama koycam.yerim yok odamda.
Ama cok tatli.cok heycanlandim yaaa.kurduk bakmak icin suanda odamda duruyo.inanamiyorum odamda bebek yatagi olduguna.insallah icinde bebegimi gorecegim gunlerde gelir.
Mothercare drn aldik.kizlar indirim var tavsiye ederim magazasini bulursaniz bi bakin.bu ay sonuna kadarmis.
İndirim derken aldiginiz urune indirim ceki uygulaniyo.
Mesela her 300 liraya 100 lira indirim ceki var.
Diyelimki 900 liraya besik aldiniz.300 lira indirim ceki veriyo.
Cok guzel arabalar vardi.en ucuzu 800 liraydi.ve o 800 liraya 500 lira indirim ceki veriyolardi.
Guzel bi kampanya bence.cokta guzel kaliteli.tavsiye ederim.yararlanmak isteyen olur diye paylasmak istedim
Yok canm hemen yapilmiyo.once pskiyatriden randevu aliyosunuz.gittiginizde drunuza durumu anlatiyosunuz.yani ne icin gittiginizi.zaten herkes oraya gittiginden biliyolar neler yapilacagini.o sizi yonlendiriyo.ilk randevuyu erkene alin ama.cunku ametemede gitmeniz gerekiyo.ametem idrar tahlili falan istiyo.sonuclar cikiyo.ogun ametemede basvurursaniz tekrar ayriyetten gitmenize gerek kalmaz sadece sonucunu almaya gidersiniz.
İlk randevunuza gittiginizde ayni zamanda sosyal kurum gorevlisine cikiyosunuz.o size sorular soruyo.aramak icin raferanslarinizi ve tel nolarini istiyo.bi sure veriyo size ve kendi numarasini.referanslarim arandimi diye hatirlatmanizi istiyo.zaten anlatir o size herseyi.
Daha sonra dr sizi bi test icin bi bolume daha yonlendiriyo.
Yonlendirdigi yerden size tekrar randevu veriyolar.bir bucuk ay sonrasina falan.bi test var 500 soruluk yazili onu cevapliyosunuz.daha sonra bi dr daha sizinle gorusuyo.ayni gun.
Sonuclarinizla birlikte drdan tekrar rendevu aliyosunuz ve kurul gunu soyluyo.ogun gidip kuruldan sonuc aliyosunuz.hayirli olsun deniyo.15 yada 20 gun sonra kurumu yani uzmaninizi ariyosunuz pskiyatri raporum geldimi diye.
Bu arada birbucuk ay sonrasina randevu verdiklerinde kurumu arayip soyleyin.
Cunku o raporu 2 ay icinde goturmeniz isteniyo ama yetismiyo 2 aya.
Basvurduk ama sonuc icin bekliyoruz randevu verdiler deyin.bekletsinler basvurunuzu.
Yoksa Allah korusun iptal falan olmasin.
Anlatmaya calistim elimden geldigince.karisik olmamistir insallah.
Sormak istedigin bisey olursa yine yardimci olmaya calisirim