Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Arkadaslar birde evladi gelenlerden ogrenmek istedigim diger sey bebege nasil bir besik aldiniz... Ayri odadami tutuyorsunuz yoksa yatak odanizdami besik
O olay zaten tam bi muamma benm icin.gerci benm bebisim gelmedi daha :))
Kafam cok karisik.besikmi karyolami?sallanmalimi?hem odasina hem bizim odamiza ayri ayrimi alsak?park yatakmi ?
Park yatagi coktavsiye ediyolar.kullanan herkeste membun kalmis ama biliyoruzki yillarca bekledik bi soyle bembeyaz bebek odasi hayali kurduk.gerceklestirmek istiyoruz.ama zor.
Sen nasil yapmayi dusunuyosun

Tabiki veririm 0312 2027350
Evet 3 defa 1 er tablet aldım hapa başlayalı 15 gün oldu pompaya başlayalı 1 hafta oldu
Canm peki telefon ettiginde senden tahlil sonucu falan sordularmi.ne bilim herkese ayni tedaviyimi soyluyolar acaba yoksa hormon sonucuna gore falanmi.
Eger hic bi tahlil sormadan bunlari uygulayin dedilerse telefon etmemize gerek yok aynilarini bizde yapariz.cunku bende tel etmeyi dusunuyodum

İnanın bu tamamen size kalmış. Gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle yapın. Ben evimdekini şöyle anlatayım. Tam takım bir odası var. Yani bebek karyolası var odasında. Kendi yatak odamda iar ev tipi ana kucağında yatıyor. Hem sallanan yatak hem sandalye olabilen aşamalı ev tipi ana kucağından almıştım. Çok memnunum. Bir arkdaşım beşik de verdi ama bir kere bile kullanmadım. Odamda yatıyorsa ana kucağına koyuyoruz. Tam düz yatıyor model. Fotosunu gönderiyorum. İnternetten inceleyebilirsin. Ben park yatak almadım. Çok rahat olduğunu söyleyenler var ama bana bir yerden bir yere taşumak için yine de büyük geliyor park yatak. Küçüklerinden alacaksam da o zaman beşik daha rahat geliyor. Ancak dediğim gibi bu kullanımla alakalı. Sen hangisini alıp ona alışırsan, rahat olan o gibi hissediyorsun genelde.
Odada yatırmaya gelince. Bizim oğlan her yerde yatmaya alıştı. Akşam olduğundaki ilk uykusunu odasında yatırıyorum bazen ama uyanınca yanımıza alıyorum. Artık biraz daha ele avuca geldiği için yatağımıza bile alıyoruz. Önceleri zarar verebiliriz diye korkuyordum. Yıllarca hasretini çekmişiz, doya doya birlikte oluyoruz. Ben o konularda biraz rahatım açıkçası yani yok kucağa alışmasın yok yatağınıza alışmasın gibi derdim çok yok. Zaten ayaklanmaya başlayınca o, kucağımıza gelmek istemeyecek koşturmaktan. Varsın şimdi keyfini sürelim:)) o yüzden gece uykusu hariç inan neredeyse hep kucağımda uyuyor. Şu anda da benim yastığımda yatıyor hatta:)) ben de yatağımızın kenarında oturdum mesaj yazıyorum:))

Her hangi bir hastalığın olup olmadığını soruyor ilaç kullanıyorsan onu söylüyorsun birde bebeğin tahminen ne zaman geleceğini soruyor canım

acıkcası benim hiç oda hayalim olmadı bence 3 yasının doldurmadanda bir oda saçma geliyor..ama biliyorsunuzki bizim durum biraz farklı illaki sizede sormuşlardır odası olacak mı diye..buradanda sormuş olayım bebeğim eve geldikten sonrada odası varmı yok mu diye görmeye gelecekler mi acaba? zaten evim 2 oda bi salon su anda salonu kullanmıyoruz.. bebek gelince salona taşınmayı planlıyoruz..şimdiki oturduğumuz yer bebeğimizin odası olacak ancak ben bi dolap almayı düşünüyorum sadece oraya kıyafetleri için..yatak odam çok geniş benim oraya ya park beşik yada şu büyüyen beşiklerden birini alıp kurmayı düşünüyorum daha karar veremedim ama park besik daha ağırlıklı basıyor.. oturma odasına kayınvalidem gelecek bebeğe bakmaya orada o kalır diye planlıyorum..tabi yaşadıkça daha çok şekillenir..o kadar çok şey alasım varki sonrada vazgeciyorum daha doğrusu frenliyorum kendimi:)

.
kızılır mı hiç sana allah iki evladını da sana bağışlasın inşallah hayırlı güzel hayatları olsun sizinle beraber:)

Tabi canm kv gelcekse oylede iyi olur.hem yatak odan buyukmus.simdilik zaten odanda yaticak.bizde ilk baslarda odamizda yatircaz ama benm odam kucuk.park yatak koyabilirim anca kucuk olanlardan.daha sonra oturma odasina tasirim.ama bi odasi olsun süsliyim cok istiyorum

Bebege bakma olayindada ben bigun bile kimseyi istemiyorum yanimda.yillarin hasreti var bol bol hasret gidermek istiyorum.ilk bi hafta on gun kalmaya misafir istemiyorum sahsen.cunku gelecek olanlar uzaktalar hep.her gelen yatiya gelmis olacak.gelene bisey diyemem ama istemem sahsen

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kavuşan annelere mutlulukları daim olsun hayırlı olsun demek istiyorum. Bugün kurumda son gorusme vardı. Yaklaşık 15gun önce evimizi değiştirdik. Uzmanımız da evi değiştirdiğimzi bildirdik.Yeni evimizin bebeğimiz için daha uygun olduğunu ve bebeğimiz gelince rahat edeceğini anlattık. Ancak uzmanımız neden acele ettiniz,daha en az 3yiliniz var,ev değiştirmek için acele etmissiniz dedi.Çok canım sıkıldı. Tam gorusme biterken tekrar uyardı, en az 3-4yiliniz var ve çok ciddiyim dedi.Ben de evimiz hayırlı olsun dicek sanmistim. Burnundan geldi..Bursa görmesem bir iki yılda kavuşmaları tmm dicem ama var i
şte.. Bilerek mi moral bozuyolar bilemedim

.
kızılır mı hiç sana allah iki evladını da sana bağışlasın inşallah hayırlı güzel hayatları olsun sizinle beraber:)
Çook tesekür ediyorum inanin çok düşündüm yazsammi yazmasammı diye..etrafımda bebek sahibi olamayan çok insan var ama hiçbiri sizler kadar cesaretli olamadılar keske onlarda sizin bu cümlelerinizi okusada koşarak sıraya girseler.yani diycek o kadar çok sey var ama konu sayfalar yetmez tek istedgim şu beklediğiniz sıralar varya hemen hemen geçsin sarılın evlatlarınıza sag salim insallah hepiniz çok iyisiniz

Telefonda cinsiyet ve kaç ay olduğunu sorduğum için hemen ona göre tam takım bir kıyafet aldım. İlk kavuşma kıyafeti:)) yanınızda getirdiyseniz onları giydirelim dediler. Verdim. Yani benim kıyafetlerimle çıktı yuvadan. Badi, çorap unutmayın. Onun haricinde eğer eviniz en fazla iki saatlik mesafedeyse bez ya da mama bile almanıza gerek yok aslında. Ama ayını bilince yedek alabilirsiniz tabii. Zaten direkt eve geleceğiniz için ekstra bir şeye gerek yok bence. Bebeğinize sadece sarılacağınız için başka bir şey düşünmeyeceksiniz. Tabii fotoğraf çekmek için telefon ya da kamera unutmayın:))

bana da 3 yıl beklersiniz dediler ben de şok olmuştum çok üzüldüm ama sanırım aileleri erken umutlandırmamak için böyle konuşuyorlar aileler beklenti içinde olup üzülmesinler diye.

Evet uzmanlar hic umutlandirmiyolar aileleri ben bunu farkettim.
Mesela ben uzmnimiza siramizi nesekilde ogrenecegimizi sormustum.durun bakalim once gorusmeler olumlu gecerse ogrenebilirsiniz dedi.yani nezmn dedim israrla, daha iki gorusme daha var onlarin gidisatina bakicaz dedi oda israrla.
Yani su kadar sonra ogrenirsiniz.bukadar zmn sonra siraniz gelir.dukadar beklersiniz kesinlikle enufak bi umut vermiyolar.
Prensip edinmisler.busekilde yapmalari gerekiyo belkide.
Bursa daha hizli bu konuda ama listeden baktimda mersindensin srn.oralarda nasil ilerleme.belki mersinde bebek sayisi azdir.ondanda oyle soylemis olabilir.
Ama srn icini ferah tut.nasibinin onune kimse gecemez

Rabbim size de evladınıza da uzun ömürler versin .
Bu topiği arada okuyorum, hepiniz çok güzel ve özel anneler olacaksınız eminim.
Sizi okurken bende hıçkırıklara boğuldum. Bebeğiniz çok şanslı.
Umarım buradaki tüm anne adayları da biran önce yavrularına kavuşur. Dualarım sizlerle.

İnşallah umutlandirmamak için moral bozuyordur.Haklı olmasınlar.Bu platformda 3-4yili bulmuyor kavuşmalar.İyi ki sizler varsiniz en azından fikrimiz oluyor.Mersinde nasıl işliyor süreç hiç bilemiyorum.Örneği yok maalesef.Rabbimden dileğim surecimiz çok çok kısa sürsün

benim de hep hayalim ayrı güzel bir oda yapmak bebeğime.. acaba uzman gelince bebeği verdikten sonra bebek odasının döşenmesini mi istiyor onu merak ettim

aynı benim düşüncemdesin canım.. ben de hiç kimseyi istemiyorum ya, kendim bakmak istiyorum. benim de herkes uzak gelince kalınacak elbet ama yalnız bebeğimle başbaşa olursam daha iyi olur :)))

canım bence canını sıkma o öyle laf gelişi söylemiştir. en fazla 2 yıl sürüyormuş. üstelik istanbulda böyleymiş bursa daha hızlı ilerler... bekle bak neler göreceksin. Açıkçası ev konusunda öyle demesine ben sevindim çünkü ben de şuanki evime gelince onay vermelerini bile etkiler diye düşünüyordum.bundan dolayı ev konusu için başvurumu erteliyordum. hatta evi almaya acele ediyordum.karambole de aceleyle ev almak istemiyorum içime sinen bişey olsun istiyorum.bakalım o zaman ben acele etmeyeyim başvurunca bana ne diyecekler merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…