- 24 Mart 2016
- 30
- 87
- 38
Bursada bukadar beklenmezdi noldu anlamadim.biseneyi geciyo artik bekleme suresi.halbuki 1sene once 2-3ayda gelirmis sira.hayirlisi vardir bundada bi hayir.
Ama anlam veremedim yani.birden bire nolduda durdu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bursada bukadar beklenmezdi noldu anlamadim.biseneyi geciyo artik bekleme suresi.halbuki 1sene once 2-3ayda gelirmis sira.hayirlisi vardir bundada bi hayir.
Ama anlam veremedim yani.birden bire nolduda durdu.
Sevindim canım çıkmamana haberleşiyoruz burada en azından birbirimize yazıyoruz sıraları iyi oluyo canım haber alınca yazarsan sevinirim canım sıralar için üzülme arkadaşım birden ilerler bakarsın bu şekilde olmaz ilerler mutlaka inşallahCanim merhabalar ben takip ediyorum ama aktif degilim iki aydir kurumu aramadim nisanda ariycam siralar dusmedigi icin uzuluyorum biraz zaman gecsin bir umut diyorum en kisa zamanda kavusalim hepimiz insallah
Son günlerde sanırım herkes hemen hemen aynı şeyleri hissediyor. Yaşadıklarıma o kadar benziyor ki. Telefonu wc ye giderken bile yanımda goturuyordum. Uyku desen hiç yoktu. Temizlik ve yıkama ütüleme konusunda manyaklasmistim artık. Şimdi bakiyorum da hepsini unutmuşum. Bu yavrular gelince çektiğimiz her sıkıntı bitiyor birden bire. En sevdiğimiz aktivite kızımla banyo yapmak. Kuzu sudan çıkınca bir başlıyor ağlamaya ki sorma. Hep suda kalsa yeridir. Her şeye çok çabuk alışıyorsun. Ben bile kendime şaşırıyorum çoğu zaman. Annemin kucağında ağlarken sesleniyorum kızıma hemen tanıyor sesimi ve susuyor. Tabi bende duygu patlaması ağlıyorum. Ya insan kızı kaka yaptı diye sevinir ağlar mı. Altını alırken ayaklarını kaldırmayı öğrendi bide kuzu. Ona bile duygulanıyorum ben. Ne olacak halim bilmiyorum ☺☺☺ böyle güzellikler yaşatıyor ya bana , bize daha ne diyeyim.Bu arada kızlar girip okuyup çıkanlardan biri de benim, itiraf edeyim :)
Sanırım son günlerimiz, telefon bekliyorum her an gel kızını al diye. acayip stresliyim o yüzden :) telefonumla yapışık yaşıyoruz, günde beş milyon kez acaba şarjı bitti de kapandı mı, çekmiyor mu acaba diye telefonu kontrol ediyorum :) odasını dip köşe iki günde bir temizliyorum. herşeyi hazır, yatağını da serdim, toz olmasın diye beşiğin üstüne büyük çarşaf örttüm. biberonlarını, oyuncaklarını kaynattım. herşey hazır, kızım eksik bi. inşallah ona da belki bu hafta belki haftaya kavuşacağız :) Yani en azından umudum o yönde, inaşallah yanılmıyorumdur :)
Son günler ya, uyku falan kalmadı. dün gece hemen hiç uyumadım, sanki uyursam birşeyleri kaçıracakmışım gibi bir his var içimde, tam uyku dalacakken zıplayıp uyanıyorum :) uyursam da rüyalar belli zaten :) Meraktan çatlıycam nerdeyse :) acaba kaç aylık olacak, ağzı burnu nasıl olacak, saçı gözü ne renk olacak, küçük mü olacak tombiş mi olacak??? ooo sorular peşi sıra merak uyandırıyor içimde. bir de panik halde defalarca bebiş banyo videoları izliyorum, ilk etapta yalnız olucaz kızımla, birkaç gün başbaşa bırakın bizi gelmeyin dedim annelere :) ilk banyosunu tek başıma yaptırıcam... ah düşünmesi bile öyle heyecanlı ki :)
Son günlerde sanırım herkes hemen hemen aynı şeyleri hissediyor. Yaşadıklarıma o kadar benziyor ki. Telefonu wc ye giderken bile yanımda goturuyordum. Uyku desen hiç yoktu. Temizlik ve yıkama ütüleme konusunda manyaklasmistim artık. Şimdi bakiyorum da hepsini unutmuşum. Bu yavrular gelince çektiğimiz her sıkıntı bitiyor birden bire. En sevdiğimiz aktivite kızımla banyo yapmak. Kuzu sudan çıkınca bir başlıyor ağlamaya ki sorma. Hep suda kalsa yeridir. Her şeye çok çabuk alışıyorsun. Ben bile kendime şaşırıyorum çoğu zaman. Annemin kucağında ağlarken sesleniyorum kızıma hemen tanıyor sesimi ve susuyor. Tabi bende duygu patlaması ağlıyorum. Ya insan kızı kaka yaptı diye sevinir ağlar mı. Altını alırken ayaklarını kaldırmayı öğrendi bide kuzu. Ona bile duygulanıyorum ben. Ne olacak halim bilmiyorum ☺☺☺ böyle güzellikler yaşatıyor ya bana , bize daha ne diyeyim.
Kk da böyle bi topik olduğunu bile bilmiyordum. Allah umutla bekleyen herkesi kapısından boş göndermesin inşallah. Siz ve sizin gibi iyi kalpli insanlar, yavrunuz henüz gelmemiş olabilir ama siz zaten annesiniz bence :)Ben de şimdi okurken ağladım iyi mi :)
O ilk karşılaşma anımızın hayali bile içimde ne duygular uyandırıyor. Sırf o da değil ne hayaller kaçırıyor uykumu; dün gece saat üçbuçuk falan yatakta dönüp duruyorum, yazın tatile giderken unutmamam gereknelerin listesini yaparken yakaladım kendimi :) Kız geldi, üstüne yaz geldi, program yaptım, gidiyoruz da, yanımızıa alınacaklar kaldı :) Dün dünya toka aldım kızıma, annem iyi yapmışsın yoksa toka stokları tükenirdi bulamazdık dedi o kadar tokayı görünceHer türlü hayal şuan ağlatıyor beni zaten, banyo saatlerimi bile ya öğle tatiline ya mesai sonrasına ayarladım :) Ararlarsa açamazsam korkusuyla.
O ilk karşılaşma anı varya... gerisi zaten çorap söküğü gibi gelecek biliyorum, şuanki halimden eser kalmayacak. işte onu bilmek de sabırsızlığı arttırıyor sanırım :)
kızlar bi umutsuzluk çöktüiçime beklemek yordu galibaa zamanda geçmiyor evde tek başıma kimsem yok yakınımda gidimde biraz vakit geçsin ama oda yok
sıralar ilerlemiyor malesef
canım bizim memlekete gelmişsin Allah dualarını kabul eylesin ...arkadaşlar dün şanlıurfaya peygamberler şehrine ziyarete gittik . orda hz. ibrahimin doğduğu mağraya girdim ve namaz kılıp dualar ettim .duamda sizlerde vardınız...ordan da hz. eyüb'ün sabır makamı var ve ziyarete gittik. orda da sadece kendime değil hepiniz için dua ettim. sabır makamında ; sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ve hepimiz için bol sabır ihsan eylesin rabbim diye dua ettim.allahım kabul etsin inşallah...
Arkadaşım oğluşun rahatsızdı nasıl iyidir inşallahcanım bizim memlekete gelmişsin Allah dualarını kabul eylesin ...
Canm tekirdagdi srnin sehir galiba dimi.orda nasil ilerleme.hem terk hem kiz sirasi bekliyosun zannedersem.istanbul olsaydi bi 4sene beklenirdi galiba.uzmaniniz nekadar beklersiniz bisey soyledimikızlar bi umutsuzluk çöktüiçime beklemek yordu galibaa zamanda geçmiyor evde tek başıma kimsem yok yakınımda gidimde biraz vakit geçsin ama oda yok
sıralar ilerlemiyor malesef
Gecen seneye kadar evet bursa baya hizliydi.bu sene uzadi ordada bekleyisler.turkiye genelinde bekleyisler uzadi bence.cunku artik dogum yapan yada cocuguna bakamayacak ailelere olanaklar veriliyo.onceden boyle degildi ben buna yoruyorum bu gidisati.mesela biz terk istiyoduk.ama artik terk yok denecek kadar az istanbulda icin konusursam yani.Tablolarınıza baktım da en hızlı bursa var sanırım bu konuda?
eskiden bursada ilerleme daha hızlıymış. fakat bursada 1 senedir sırada bekleyenlerde var.bebek sayısı her sene daha da azalıyor sanırsam...Tablolarınıza baktım da en hızlı bursa var sanırım bu konuda?
Terk için her yerde guvenlik-mobese var ya o yüzden anne terk etse bile anneyi bulup rızasını alıyolarmış o yüzden terk artık pek yok diyolar. Oyle okumuştum biyerde. Terk değil rıza oluyormuş o zaman.Gecen seneye kadar evet bursa baya hizliydi.bu sene uzadi ordada bekleyisler.turkiye genelinde bekleyisler uzadi bence.cunku artik dogum yapan yada cocuguna bakamayacak ailelere olanaklar veriliyo.onceden boyle degildi ben buna yoruyorum bu gidisati.mesela biz terk istiyoduk.ama artik terk yok denecek kadar az istanbulda icin konusursam yani.
Cunku heryer kamera. aninda buluyolar terkedenleri.
Sartlar degisti yani artik
Başvurun hayırlı olsun arkadaşım Evet son tarih kavuşma, ilk tarih başvuru tarihi.Umarım en kısa zamanda kavuşursun yavrunamerhaba bende yeni katılıyorum aranıza.. ekim 2014 ilk basvuru tarihimiz 1 sene sonra dosyamız kabul edildi ve kasım 2015 de sıramız verildi erkek 24 kız 29 idi..simdi sıramız ise kız 18 erkek 12 ben tablodakileri anlamadım en son yazan tarih bebeklerine kavuşma tarihimi..
anladım teşekkürler..iyi o zaman öyle çok çok bekleyen yok sevindim...Başvurun hayırlı olsun arkadaşım Evet son tarih kavuşma, ilk tarih başvuru tarihi.Umarım en kısa zamanda kavuşursun yavruna