ewt sızle aynı dusunuyorumAslında yazan herkesin haklılık payı var.
1- 3 aylık ilişki için bebek epey büyük bir şok. Buna katılıyorum.
2- Adamın kriz yönetimi anlayışı benim midemi bulandırdı. @Bibibella veKudrAlobar hatun adam istememekte haklı demişler. Buna tamam. Ama yöntemi böğğğ yani. Düğün olmadan gebelik yüzünden bizi dışlarlar, organizasyon yapamayız falan gibi argümanlar kusura bakmayın ama b.k gibi. Bir de ağlayıp sızlamış, iyice duygusala bağlamış, dramanın suyunu çıkarmış. Ki konu sahibi arıza çıkarmadan kuzu kuzu kürtajını olsun diye. Kızlar sizce de fazla planlı ve iğrenç değil mi?
3- Ben baba olmak istemiyorum deseydi bu kadar gıcık olmazdım. Ama ne renk olduğu belli olmayan tavırlar, samimiyetsiz dramalar falan uyuz etti beni.
Bak hele az daha okumaya evam ettim döndüm kıza kızıyorum. Ay ben girmeyeyim bdv filan.hormonların seni ele geçirmesine izin verme kuzu
Zaten adamın kriz yönetimi belli ediyor nasıl biri olduğunu. O yüzden ben de ayrılmalı dedim.adam bu kadınla ilişkiye başlarken bir gün ben bunla evlenebilirim diye düşünmemiş o çok belli.o yüzden en doğru karar verilmiş.o adamdan da hemen ayrılmalı ayrıca
Mutlu oldum umarım süreci kolay atlatirsinizÇok teşekkür ederim herkese bütün yorumları tek tek okudum . dediğiniz gibi terapi almaya karar verdim bir de öyle deneyeceğim . İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum var mi onerebileceginiz iyi biri?
Ben bişi demedim ya, beni karıştırmayın. Bu topa girmek istemiyorumAslında yazan herkesin haklılık payı var.
1- 3 aylık ilişki için bebek epey büyük bir şok. Buna katılıyorum.
2- Adamın kriz yönetimi anlayışı benim midemi bulandırdı. @Bibibella veKudrAlobar hatun adam istememekte haklı demişler. Buna tamam. Ama yöntemi böğğğ yani. Düğün olmadan gebelik yüzünden bizi dışlarlar, organizasyon yapamayız falan gibi argümanlar kusura bakmayın ama b.k gibi. Bir de ağlayıp sızlamış, iyice duygusala bağlamış, dramanın suyunu çıkarmış. Ki konu sahibi arıza çıkarmadan kuzu kuzu kürtajını olsun diye. Kızlar sizce de fazla planlı ve iğrenç değil mi?
3- Ben baba olmak istemiyorum deseydi bu kadar gıcık olmazdım. Ama ne renk olduğu belli olmayan tavırlar, samimiyetsiz dramalar falan uyuz etti beni.
Doğurunca zaten giremeyeceksinBak hele az daha okumaya evam ettim döndüm kıza kızıyorum. Ay ben girmeyeyim bdv filan.
Pardon yav, yanlış etiketlemişim.Ben bişi demedim ya, beni karıştırmayın. Bu topa girmek istemiyorum
Sensiz ban olmazBen bişi demedim ya, beni karıştırmayın. Bu topa girmek istemiyorum
Tahterevalli de vardı
Ne zor şartlar altında
Bakire son nesil olabiliriz. Herkes özgür ,bedenı hakkında tüm kadınlar özgür. Ama şöyle de bır gerçek var. Sonuçlarını düşünmek gerekir,kızcağız travma yaşıyor x kişi için güneşli günler devam edebiliyor. Demekkı cinsellık özgürlük değilmiş.. Bılınclı olmak demekmiş.Tahterevalli de vardı
Ne zor şartlar altında büyüdük
Demişsindir demişsindiiiiirBen bişi demedim ya, beni karıştırmayın. Bu topa girmek istemiyorum
kıvırmış kılıfına uydurmuş bu olaydan da tereyağı gibi sıyrılmış çok haklısın.zaten 1 aya kalmaz bir bahaneyle de ayrılır konu sahibindenZaten adamın kriz yönetimi belli ediyor nasıl biri olduğunu. O yüzden ben de ayrılmalı dedim.
Mertçe çıkıp bak X, evet şu an bir gebelik yaşıyoruz. Ama ben baba olmaya hazır değilim. Şu an maddi manevi olarak bir bebeğe yetebileceğimi düşünmüyorum dese, çok daha dürüst bir yaklaşım olurdu.
Vallahi demedim ya. İçimden geçirdiklerim de mi yorum olarak düşüyor acaba burayaDemişsindir demişsindiiiiir
Bana da öyle geliyor. Niye biliyor musun? Konu sahibinin yıkıntısını toplamak zor gelecek. Uğraşmak istemeyecek. Ben de Rosa isem, böyle olacak bence. Bu tip adamlar, iyi gün dostudur. Yıktıklarını toplamaya tenezzül etmezler.kıvırmış kılıfına uydurmuş bu olaydan da tereyağı gibi sıyrılmış çok haklısın.zaten 1 aya kalmaz bir bahaneyle de ayrılır konu sahibinden
Bebek doğur lütfenn tam bi çete oluruz o zamanVallahi demedim ya. İçimden geçirdiklerim de mi yorum olarak düşüyor acaba burayaçekmeyin beni bu batağa
Yorumunuzu merak ettik Kudra hanımVallahi demedim ya. İçimden geçirdiklerim de mi yorum olarak düşüyor acaba burayaçekmeyin beni bu batağa
Kocam seni mi aradıBebek doğur lütfenn tam bi çete oluruz o zamanbugün biri konu açmış ya bebeği istedi diye aldatan adamdan bebek yapacakmış. Sende benim için yapıver . Söss aldatmam. İzci sözzüü
Evette Rosiciğim takılma kıvamında bile değillermiş. İkiside sadece eğlenmişler ve biraz da ileriye gitmişler. Adam asla evlenmeyi düşünmediği birinden neden çocuk sahibi olsun ki ?Bana da öyle geliyor. Niye biliyor musun? Konu sahibinin yıkıntısını toplamak zor gelecek. Uğraşmak istemeyecek. Ben de Rosa isem, böyle olacak bence. Bu tip adamlar, iyi gün dostudur. Yıktıklarını toplamaya tenezzül etmezler.
evet bazı adamlar var sex vs yaşamasan da birden hayatından çıkıverirler ansızın sebebini bile bilemezsin öylece kalakalırsın.bu tür toksik adamlara kimse prim vermesin ki yokolsunlarBana da öyle geliyor. Niye biliyor musun? Konu sahibinin yıkıntısını toplamak zor gelecek. Uğraşmak istemeyecek. Ben de Rosa isem, böyle olacak bence. Bu tip adamlar, iyi gün dostudur. Yıktıklarını toplamaya tenezzül etmezler.