Evine ayakkabı ile giren var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kesinlikle kabullenemdiğim konulardan birir de eve ayakkabıyla girmek. bu titizliğim 3,5 yaşında ki oğluma da geçti bazı evlere gittiğimizde gel öyle içeri gir içerde çıkart falan diyolar onu bile kesinlikle kabul etmiyor. içerde bile çıkartmıyor ayakkabıyı

sözde modern olcaklarya girenler işte.... asla ama asla sokmam evime kimseyi ayakkabıyla temizlik gibisi varken neden evime mikrop sokayımmm

Kesinlikle evime ayakkabıyla girilmez,hatta ayakkabı içerde çıkarılmaz,ayakkabıyı dışarda çıkarıp,sonra içeri alırız....Ayakkabıyı içerde çıkarmak bile bana göre değil,sonuçta çocuklar oraya basıp geçecekler......Başta gelen misafirler tuhaf karşıladılar ama yanlarında basdıkları yeri silince öğrendilerr:)))))Hem onlar gelmeden ben zaten misafir terliğini kapıya hazırlıyorummm......

bacım nirden aklına geldi bu soru:roflol:
ama iyi gelmiş yani
giren varmı gerçekten aramızda süprizzzzz
yoktur sanırım

bizde ayakkabilarla evin icine girmeyiz....bizler temizligimize daha cok dikkat etmemiz gerekiyor......evimize kalüferleri bakim icin gelen beye kapida söyledim lütfen ayakkabilarinizi cikarirmisiniz alman oldugu halde cikartip öyle iceriye girdi....

en çok korktuğum şeydi nişanımda ayakkabıyla içeri girilmesi..
girene girme diyemezsin neticede o şekilde..
sağolsunlar ne eşimin ailesi nede benimkilerden tek bir sivrilen çıkmadı bu konuda..
tüm kadınlar ayakkabılarını çıkardılar kapıda ev ayakkabılarını giydiler..kocalarına da aynı özeni göstermişlerdi..

ya annem evde gezdiğimiz terliklerle koltukların üzerine bile çıkartmıyor ki,
bide dışardaki ayakkabıları eve sokacak imkanı mı var?

bence de pis hem dini olarak da hoş değil bence.

ayakkabıyla eve gırmek nasıl mıde ısterkı anlamam tuvalete gırdıgın dışarda yurudugun mıkrop dolu şeyle evemı gırılır hıc başıma oyle bırşey gelmedı ama bırı evıme oyle gırmek ıstesede asla kabul edemem cunku ardından butun evı yıkamak gerekır eger bu moderenlıkse ben hıc degılım

asla ya cok igrenirim
o neymis öyle özenti resmen
mis gibi ev terliklerini giyersin yada corabimla, patigimle dolasirim HIhh
kimseyide sokmam eve ama
kalörferleremi biseye bakmaya gelen alman adam girmisti ayakkabiyla
hic farketmemisim bende dalmisim öyle
sonra annem niye ayakkabiyla soktun diyince, sinirlenmistim evde ayakkabiyla dolasti diye, gerci sirf mutfaga ve banyoya girdi galiba

girmem tabiki, ama girenleri biliyorum, hele TV de dizilerde nedense hic cikartilmiyor heheheheh yatakta bile

evime ayakkabiyla ne girerim nede girdiririm asla izin vermem evimde sigara bile icirmem

tabiki hayır hani derler ya...
burası dingonun ahırımı diye...
herşeyin de bir adabı var..

hergün hastalik derecesinde kapi kollarini ve prizleri desenfeksiyon ilaciyla silen biri olsamda cok acil bi durumda antreme kadar ayakkabimla girebilirim(haliya basmamak kaydiyla)
tabii eve gelir gelmez hemen piss pisssss ilaclarim:)
ya ama burda ayakkabiyla yatsanda pek farketmiyo aslinda günde 2 defa sokaklar fircalarla,ilaclarla yikaniyo ama iste ben yinede sevmiyorum

asla sevmem ve izin vermem..
hatta bazen girişte yani evin içinde bulunan paspasıma ayakkabıyla basıp orada cıkarıyorlar,
anlam veremiyorum.
basma kardeşim basma!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…