Evine ayakkabı ile giren var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ikiminikprenses

İki minik prenses ve bir prens 👧🏻👧🏻🧒
Pro Üye
1 Mayıs 2007
6.945
3.265
698
Diğer
kızlar slm evine ayakkabıyla giren varmı şahsen ben girmiyorum aslada girmelerine izin vermem bana saçma geliyor açıkcası çok mikroplu bişey...

Ay beni güldürdün arkadaşım akşam akşam nerden geldi bu konu aklına:)))Girmem oda neymiş öle.Her yer bakteri plağı...

canım arkadaşım bir merak konumu denk getirmişsin nasıl olyor o iş hiç anlamadım biri beni aydınlkatsın bende merak ediyodum kız sonra yere birşey düşse alıp yiyemem çocuk yere bile oturamaz valla hep merak etmiştim saol ya

amcamların oturdugu muhitte herkes eve ayakkabıyla girdigi için onların da evine girmeye kalkmışlar
illa çıkarmayız diye tutturmuşlar
yengem galoş giymelerini söylemiş ayakkabıyla girmesinler diye
kadınlardan biri "ayy ayakkabımın süsü bozuldu" demiş
içerde gün boyu surat asmış sırnaşık şey
sonuçta o ayakkabıyla nerelerde geziyolar wc ler de dahil :)

nasıl oluyo biliyomusun onların evlerine her hafta ya da her gün temizlikçi geliyo
ama yine de yere düşen bişi alınıp yenmez

bende asla ızın vermem mıdem bulanırr benım one öle yaaaaaaaaa o ewde ne namaz kılınır neden cocuk beslenırr

hayy ağzını öpüyümm bacımm(lafın gelişisırnaşık şey) valla benimde geçen aklıma geldi..
yemekteyiz programında çıkarmadan giriyolarya aklım ermiyo valla..
ayakkabıyla girilirmi yaa bana çok terss..

tabiyki girilmez eve ayakkabıyla
biz ayakkabısız girdiğimiz halde başa çıkamıyoruz temizlikle
ayrıca konun yeri burası değil gibi geldi bana

ne bilem ben kızımla kocamla yerde oynaşmalıyım hergün temizlikçi de gelse ne kadar temiz olur ki ben kapı önüne koyduğum pas pastan sinir oluyorum

giremem ve hiç bir allahın kulunu sokmam cok isterlerse ev ayakkabısı tasısınlar hem kızlar dinimizce de günah biliyormusunuz namaz kılınan yere sokaka gezilen ayakkabı ile basılmaz

Ben de girmem,, canım çıkıyor temizleyene kadar, hem de hiç hijyenik değil...:dilcikar:

bütün gün halı kilim temizliyeceğim diye ölüyorum bir girsinlerde göreyim sokakta akşama kadar nereye basarsa bassınlar sonra langırt eve yok öyle yağma

ben ewime değil,
ofise bile acaba sokmasammı ayakkabı ile diye düşünüyorum:)
hakikaten ofisim de daire tipi,
parkeler o kadar kötü duruyor ki ayakkabı ile girilince..
içime dert oluyor.galoş alıp kapıya koysam da
sanki kliniğe giriliyor hawası olur gibi diyorum..
hergün temizlikçileri bile gelse ben o ewlerin temiz olacağına hiç inanmıyorum.
halılar da hergün yıkanmıyor ya..

:1shok: neymiş o eve hiç ayakkabı ile girilirmi
su zenginleri hiç anlayamamısımdır zaten
ev terliği denen bişi var

sositososito ne kimsenin evine ayakkabımla girerim ne de kimseyi evime sokarım.. ne bu dingonun ahırımı...evin sokaktan ne farkı kalır sonra değilmi...sevgiler..:tomato:

canım babamın dayısı çok zengin. istanbulda kadıköyde lüks bir evde oturuyor. bir bayram onlara gittik. tam ayakkabı çıkartıcaz hayır hayır ayakkabı çıkartmıyoruz biz dedi ve aşağılayan gözlerle baktı karısı:))) ve inan evleri belki bizim evden daha temizdi. onlarla birlikte yaşayan 2 tane temizlikçileri var. ve dışarı çıksalar bile her yere arabayla gittiklerinden öyle ayakkabıları yağmur çamur olmuyor bizim gibi:)))) ama ben bunu gördüğümde daha 15 yşında falndım o zaman öğrendim böyle şeylerin sadece filmlerde olmadığı ve çok garipsedim. bizde halkın böğründen insanlar olarak ayakkabılarımızı çıkartıp giriyoruz içeri:))))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…