Evine ayakkabı ile giren var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay öle şey olur mu beaa ne kadar sağlıksız bi durum ayrıyetten hem akşama kadar temizle canın çıksın snrada gelsin biri pisss ayaklarıyla bassın ne iğrençkafamçokkarıştı
madem süsün bozulmasın istiyon ev terliği taşı yanında
bende şahsen gittiğim yere terliğim ayakkabımı taşırım:1closedeyes:

İçeriye girmeden kapının ağzında çıkarttırırım.kaydirigubbakcemile5
Bazı kendini bilmezler pat diye ayakkabı ile antreye kadar geliyor.laelaelaelaelae
Öylelerinin eline vereceksin viledayı silsin pislettiği yeri...:1closedeyes:

ben yeni tanıştığım ve arkadaş olduğum birinin evine gitmiştim..ayakkabıyla giriyolradı eve..
bide tamizlikçisi vardı hergün temizliyo..
eeee ne gerek var ozaman.hiç hoşlanmam....

valla ben hiç bizim akrabalardan fılan görmedim evine ayakkabıyla giren bizde yok öyle şeyler ama öyle bi ev olsa ayakkabıyla giremem heralde gene tuhafıma gider...

ablamın evine misafir gelmişti baya bi kapıda bekledi kadın.
bende başımı uzattım kapıya doğru.yasakkelime meğersem kolanyalı mendille ayakkabısının altını siliyormuş.
yuh dedim içimden.bide ablam yeni doğum yaptından:CüvCüv: ben temizliyordum evi.
iğrenç bişeyklava:

ayakkabıyla girilen eve ben girmem valla
iyy sabah sabah midem bulandı bu konudan
hem evde ayakkabiyla insan rahat olamaz ki ya ne istir anlamadim

kesinlikle izin vermem:1shok:zaten elimde bezle dolaşıyorum dışarda nerelere bastılar Allah bilir:sm_confused:yerlere tükürenler,çöp atanlar bartık pis ne varsa aklıma gelir!zaten çocuğum hep yerlerde sürünüyorhiç öyle kibarlık falan yapamam!:1no2:

bende hoşlanmam evdemı sokaktamı gezıyorlar bellı degıl benım kaynanam gırıyordu onceden ılk once kalbını kırmamak ıcın gızlıce terlıgının altını yıkardım baktımkı olmayacak daha kapıdan gırer gırmez temız terlıgı elıne verıp yerlerı yenı sıldım dedım artık gırmıyor kucuk cocuklarımız var emekleyen bebeler var olurmu ayakkabıyla gırmek hele bıde benım gıbı takıntılı temızlık hastası kadının evıne oyle gırmek

eve ayakkabıyla girmek bana saçma geliyor .. yani dısardaki kiri eve sokmanın ne anlamı var ki ? ben ne eve öyle girerim . nede baskasını girdirttiririm

Hayır girmem.
Kendime ait bi evim olduğundada kimseye müsade etmem.
Dingonun ahırı değil ya ev orası ev.
Eve ayakkabı ile girenler yatağada girsinler bari tam olsun.

ayakkabıyla girmem ayakkabasıyla girmek isteyeni de sokmam evime..dışarısı mikrop kaynıyor..hele kış aylarında yerlerde her türlü tükürük var...tabi daha neler neler..

kızlar evine ayakkabıyla giren akrabalarınız tanıdkılarınız vs, onun evine gittignizde sizede çıkarma dese,çıkarmadan girebilirmisiniz ayakkabıyla o eve...

girmem girdirmem de..iğrenirim..
ayakkabıyı çıkarmak zolarına gidiyor heralde çıkarın terlik giyiverinkaydirigubbakcemile3

çarşıya çıktığımda kollarım uzuyo poşetleri yere koymamak için,
değil bide ayakkabılarla içiriye girdiricem............:mymeka:

çok komik gelir banada bence
hijyen açısındann
asla giremezler evimee

gözekciğimin bu lafını acaip tuttuma.s ,
eve ayakkabıyla girmenin ,
sokağa çıplak ayakla çıkmaktan farkı yok
kaydirigubbakcemile5
önümüz bayram canım çıktı temizlik yapmakdan hele halı silmekden anam ağladı , şimdi bayram için gelenlerden mutlaka ayakkabıyla girmek isteyen olacak ben bu yazıyı alıpda kapıya asmazmıyım sağol gözekimm :1hug:

sinir oluyorum ayakkabıyla eve girenlere , ev ayakkabısı diye bir şey var oda yoksa herkesin misafir terliği var, süs diyemi koyuyoruz o terlikleri oraya oraya benneyaptımki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…