• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine ayakkabı ile giren var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
walla arkadaşlar benim halalarım ve amcamlarda kendi evlerinde öyle ama ne zihniyettir gerçekten anlamam.
Ablamın düğünü için geldiklerinde bizim evede girme teşebbüsünde bulunmuşlar annem tabiki izin vermemişsengözlerimebaksanab
Bu tip durumlardada hep aynı tepki: ama ayakkabılarım temiz:oklava:
Allahtan ayrı şehirlerde yaşıyoruz herkes kendi dünyasında yani...
Bizde yoktur öyle şeyler:kahve:

Hatta bende ofisimde ayakkabısız dolaşmayı isterim:1closedeyes:
Ki çevremde bu uygulamayı senelerdir yapan bir bayan bir erkek iş sahibi tanıdığım var.
Hemde galoş falanda değil direk ev terliği veriyorlar kapıda:teytey:

bende evime ayakabıyla girmem asla

beni istemeye geldiklerinde kayınvalide yerine gelen hanım ayakkabıyla girdi eve ben şok oldum tabii

kadın çok zengin kendi evinde ayakkabı çıkarmazmış hanfendi.

onunla aramız pek iyi değil ama eşimi çok severler

eşim evlendiğimizden beri hiç gitmedi onlara düğünde bazı problemler yaşadık o yüzden

şimdi de eşim yazın gidelim falan diyor

bende ayakkabıyla girecem evine ahtım vaarr.o günü sabırsızlıkla bekliyorum

Ayakkabıyla kesinlikle eve girmem.kötükedihüso
O ne dir öyle ya sokakta ki bütün pisliği,mikrobu eve sok sonra dolaş ben modernim diye.kaydirigubbakcemile
İlla eve ayakkabıyla girmek istyorsan yedekte temiz bir ayakkabın olsun giy onu dolaş evde.
:1closedeyes:

Ayakkabıyla kesinlikle eve girmem.kötükedihüso
O ne dir öyle ya sokakta ki bütün pisliği,mikrobu eve sok sonra dolaş ben modernim diye.kaydirigubbakcemile
İlla eve ayakkabıyla girmek istyorsan yedekte temiz bir ayakkabın olsun giy onu dolaş evde.:1closedeyes:

katılıyorum... 25 karakter....

Kesinlikle ne evime ayakkabı ile sokarım,ne başkalarının evine ayakkabı ile girerim.Ama ayakkabılarım temizzzzzzz diyene ne o bal döküp yaladın heralde derim.Kusura bakmasınlar umumi tuvalete girilen ayakkabı ile evime sokamam.HAAAAA ev ayakkabısı getirmiştir giyebilir....

kesınlıkle dogru bulmuyorum televızyonda bıle ızledımde tuhaf hıssedıyorum kendımı
cok sacma her yere gırılen ayakkabıyla eve gırmek yanlıs

Eve toz girecek diye aklım çıkıyor,bir de dışarının tozunu toprağını mı dolduracağım evime.Asla girmem girmeye çalışanı da sokmam.

bende evde ayakkabıyla gezmiyorum ama son dakka 80 düğümlü ayakkabımı bağladıktan sonra bişeyimi unutmuş oluyorum yukarı katta ve gidip alıyorum öyle. napıym çözemem valla...

ayy ayakkabıyla girilirmi yaa çok sinir oluyorum haa mikrop yuvası zaten evi temizlicem diye canım çıkıyor ama gerçekten öyle düşüncesiz insanlarda varr galoş bile giydirmem valla nasıl giyiyorsa çıkartmayıda bilsin benim sağlıgım daha önemli aslada terliksiz temine basmam gezmeyede gitsem ev sahibi yabancı degilse alırım yoksa isterim valla ayagıma toz yapıştıgı an bile sinir oluyorum..

benim evime kimse ayakkabıyla giremezÇok üzgünüm çoook
öyle galoş falanda anlamam ben
benim evime gelen benim adabıma uymak zorunda keyifleri bilir:delphin:

Ben bu memlekette ev ıcınde ayakkabıyla gırılecek kadar temız sokak gormedım..
evıme gelen mısafırlerde dıaşarı ayakkabılarını cıkarır..

ev ayakkabıları vardır suslu puslu onları gıyerler
sorun cozulur

yok artık daha neler eve ayakkabı ile girmek pehhhhhhhh. Ay allah korusun ne girerim nede girdiririm. Şahsen ben yakın çevremde veya uzak çevremde duymadım görmedim.

en cok igrendigim seydir benim ayakkabılarla iceri girilmesi sonucta nerelerde ğeziyor ve malasef türk insanı evine ğösterdigi titizligi sokaklara ğöstermiyor

ayhh iğrençç bişey
asla izin vermem
her yere girilio ayakkabılarla
kimbilir hergün sokakta nelerin üstüne basıyoruz :S
iğrenççç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back