evinden memnun olmayan ev değiştiren?

aynen oyle ben bunu bılemedım ıste cahıllıgıme geldı
ve ne yazıkkı evın ıcıne gırdıkten sonra anlıyorsunuz kullanıssız oldugunu
Ben seni çok iyi anlıyorum
Hani ne derler gözüne perde mi iner basiretin mi bağlanır ben normalde 4. Kat bile bakmadım yüksek dedim 3. Kat bi evi asansörsüz diye almadım
Şu an satın aldığım ev 6. Kat ve henüz asansör açılmadı yaklaşık 2 aydır 6 katı yürüyerek çıkıyorum
Ev kotlu bina kottan giriş yapılmış yan tarafdan bakınca 3. Kat yani ben evi 3. Kat diye aldım ama askında 6. Kat
Üstelik taşındıktan 2 hafta sonra falan farkettim ki ev arka cephe :)
İşte bu nasipdir
Ben bil fiil 2 yıl ev aradım artık gözünü kapatınca gözümün önüne ev geliyordu düşün
Kimseye birşey diyemiyorum ev çok güzel inanılmaz güzel
Ama muhit insanlar öyle tuhaflar ki
Dua et Allah'a sığın inşallah hayırlısıyla satar taşınırsınız
Ben kiraya verip çıkacağım çünkü bu muhit değerlenecek biliyorum ama benim o kadar sabrım yok

Bence siz forumları takip edin insanların nasıl dertleri var görün halinize sükredin sanki aşılamayacak bir sorunmuş gibi takıntı yapmışsınız evinizi.

heh işte bu ya valla biz cıktık bır gunde evı gorduk ve aynı gun aldık
nasıl oldu anlayamadım
basta begendım ama sonra ıcıne gırınce ne kadar kullanıssız oldugunu fark etıım
yada kullanıslı bana oyle gelıyor bılemıyorum ıste ama ılk tasınınca kapıdan ıcerı gırınce ben buraya nerden geldım dedım

suan da yanımızda ev yapıldı bızım eve benzıyor planı hatta daha kucuk 160 a satıldı bız 110 a almıstık kı bız aldıktan sonra fıyatlar arttı aslında cok krıtık bır zamanda aldık sımdı bu fıyata kesınlıkle yok
150 ye satarız dıye dusunuyoruz

ama dedıgım gıbı uzun bı sureden sonra bır ev begendım
155 dıyor adamlara teklıf etsek hanı bı 25 bın falan versek bızı bekleseler evı satmamız ıcın dıye kabul ederler mı acaba
esımde acele etme dıyor
bu evde benım yzumden alındıgı ıcın bıse dıyemıyourm korkuyorum ıste
ama evı begendım aslında
b

Bence siz forumları takip edin insanların nasıl dertleri var görün halinize sükredin sanki aşılamayacak bir sorunmuş gibi takıntı yapmışsınız evinizi.
insanların dertlerını ben de okuyorum hatta benımde bunda baska bı suru daha derdım var ve bu da sadece dertlerımden bırı dıyelım
tahmın edıyordum boyle yorumlar alacagımı hatta evı olmayanlar sımdı bana saldırır'' evın var otur ssukret'' derler dıye
ben dedıgım gıbı ıcınde otururken ev satan var mı nasıl yaptılar daha cok bu yonde fıkır almak ıcın actım konuyu

ciddi ciddi sorun haline getirmişsiniz bu konuyu kendinize kafanızı dağıtacak işler bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…