- Konu Sahibi nebilimben
-
Hayır eski değil sıfır ev dubleks sanırım buna da alışamadım basta niye aldın derseniz bilmiyorum işte hata ettım sevemedim bi türlüeviniz eskimi?
esımde dıyorkı bu ınsanlar 2013 te almıs evı ev ıyı olsa neden hemen satıyorlar
ıcınde bazı tadılat yaptırdıklarını soyluyorlar madem satacaklardı nıye yaptırdılar ? diyor
gercekten bılemıyorum anlatamıyorum sankı buyulenmıs gıbıyım yayani bilemedim şimdi bence ev değil olay.
ilk evim karınca ve örümceklerle dolu, mutfak tezgahı beton olan, dolapsız, yerleri kara beton, ocakta su ısıtıp kovadan yıkandığım bir evdi
sonra doğuda sobalı bir evde oturdum yerler de fayans donduk kışın.
3. evim yine doğuda tavanı kalaslarla kaplı, banyosunun mutfakta olduğu, tuvaletin penceresinin mutfağa açıldığı, penceresiz karanlık bir evdi :)
4. evim bu defa batının bir ilçesinde yine sobalı, yerleri araları açılmış parkeleri olan nispeten diğerlerinden iyi bir evdi ama karşısında inek ahırları vardı ve pencere açınca tezek kokuyordu buram buram
5. ve son evim de doğalgazlı, banyo ve wc sinden kanalizasyon kokusu gelen, odaları minnacık, salonu devasa ve kuzey cephe, ama mutfağı yeni bir ev :)
bana sorarsan hiçbirine ısınamadım. hiçbirinde eşyalarım istediğim gibi olmadı.
ama her birinde çok güzel anılarım var eşimle
ve ev ne kadar çirkin olursa olsun hepsine koşa koşa giderdim akşam olunca.
madem kendi evinmiş içinde değişiklikler yap bence. dekorasyon yap istediğin gibi. araştır iyice.
köy gibi yerde diyosun, ne kadar güzel. ben şu an caddede oturuyorum balkon pencere açamıyorum gürültü ve tozdan.
ev değiştireceğine araba al kendine o paraya güzelce çıkar gezersin
ilerde çocuğun da bilgisayar çocuğu değil sokakta bahçede oynayabilen bi çocuk olur.
hem de sakin sessiz kafa dinlersiniz.
gercekten bılemıyorum anlatamıyorum sankı buyulenmıs gıbıyım ya
eve gırınce boguyorlar benı
evım guzel evım sayfası varya bakıyorum mıllet evını foto cekmıs kımı yenı evıme tasındım falan yazıyor sevınrerek
ben yapamadım
hatta bırı sıze ev gormeye gelecegız dese sankı bana dıyecekler kı ala ala bu evı mı aldın dıyecekler gıbıme gelıyor
geldıgım ılk gunden berı sevemedım
ama ne bıleyım evı gezerken ben begendım esım benım lafımla aldı
sımdı de bana oyle dıyor
sankı karambole geldı bır gun ıcınde evı aldık
ıyı bı yer olsaydı bana nasıp olmazdı dıyorum
salonum var oraaya tv sıgmıyor mecbur oturma odasındaEvin sifir dubleks olmasi degil durum. Siz evi sevmemissiniz sadece begenmissiniz alirken. Babanizin evinde oturup sonra tapusu sizde olsa bile kendinizi disarda hissetmissiniz bana kalirsa. Sonrasinda ev sifir yeni bi sebep bulamayinca koy yeri gibi demissiniz artik disaridan sebep arar olmussunuz.
Ne guzel iste eviniz sizin istediginiz seyi yapin bpyayin bieyler yapistirin bisuru resim asin....istediginiz sekilfe dekore edin. Yeni anilarinizi fotograflayip asin . Belki iyi gelir...hala yok olmaz derseniz maddi olarak karsilayacaksaniz degistirin tabi..
Iyi bir yer olsa bana nasip olmazdi dedigine gore senin psikolojinde sorun var niye iyi sey alamayasingercekten bılemıyorum anlatamıyorum sankı buyulenmıs gıbıyım ya
eve gırınce boguyorlar benı
evım guzel evım sayfası varya bakıyorum mıllet evını foto cekmıs kımı yenı evıme tasındım falan yazıyor sevınrerek
ben yapamadım
hatta bırı sıze ev gormeye gelecegız dese sankı bana dıyecekler kı ala ala bu evı mı aldın dıyecekler gıbıme gelıyor
geldıgım ılk gunden berı sevemedım
ama ne bıleyım evı gezerken ben begendım esım benım lafımla aldı
sımdı de bana oyle dıyor
sankı karambole geldı bır gun ıcınde evı aldık
ıyı bı yer olsaydı bana nasıp olmazdı dıyorum
işte nasıl satacagız bılmıyoruzCanım bu kadar büyütme
Ev almak ve satmak serbest
Madem bu kadar sevmiyorsun, bence değiştirin.
Ölene dek tapusu size aittir diye bir şey yok ya.
salonum var oraaya tv sıgmıyor mecbur oturma odasında
oturma odam da kucuk esımın aılesı gelınce tıklım tıklım gıbı sankı hepsı bogazımı sıkıyor gıbı oluyor
ust katta yatak odası cocuk odası var cocuga hadı odanda oyna demek ıstıyorum dıyemıyorum cocuk ustte bız altta
off cok mutsuz oldum
bu evı satıp nasıl abska alabılızı ya
olabılır pıskolojımde sorun belkı deIyi bir yer olsa bana nasip olmazdi dedigine gore senin psikolojinde sorun var niye iyi sey alamayasin
Yahu kim buyu yaptiracak senin evine makul ol yani var mi bi dusmaninolabılır pıskolojımde sorun belkı de
yanı surasını begenmedım dıyemıyorum hanı fılmlerde oluyor ya
buyu falan sankı eve gırınce sınırlerım bozuluyo
ben ev hayatını ne kadar severdım halbukı
evı temızlemek bıle gelmıyo ıcımden
Ayyyynen ben de.Ben de şu an oturduğum evden hiç memnun değilim, komşu meselesi yüzünden. Valla içimden gelmiyor evde durmak ya. İlk fırsatta bende kaçıcam başka bir semte, mümkünse müstakil eve valla.
işte nasıl satacagız bılmıyoruz
suan para yok ve borcumuz da var
evı satsak aldıgımız fıyatın ustune satarız suan degerlendı ama yıne baska evı karsılamıyor
ev bulsak adam bızı bekler mı evı satmamızı
sattıktan sonra arasak bulabılır mıyız bız ne yapıcaz
Yahu kim buyu yaptiracak senin evine makul ol yani var mi bi dusmanin[/QUOTE
Mesela diyorum büyü yapıldığına inanmıyorum
Onun gibi aynı demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?