- 3 Mayıs 2020
- 895
- 1.070
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde böyle bir evde büyüdük 25 yaşındayım. Evlenene kadar kendime ait odam dahi olmadı hep içimde ukte kalmıştır. Evet ekonomi berbat kiraya çıkmak çok riskli evinizi de kiraya vereceksiniz ama inanın ki çocuklarınızın ve sizin yaşadığınız bu buhran geçmeyecek çocuklarda evden kurtulmak için -çünkü mecburlar kendilerine ait bir yaşam alanları yok- ellerinden ne geliyorsa yapacaklar…Merhaba benım evım 80 m ve amerıkan mutfak
4 sene once sıfır almıstım cocuklar kucuktu cevresınde spor ve okul olanakları coktu
Sıte ıcınde semt guzel ama kıcuk L mutfak düşünün karsısında L koltuk koyacak yer var ve baska salon oturma yerı yok .
yatak odası + cocuk odası ,cocuk odasında yatak yavru yataklı ..gece onu cıkarıyoruz kucuk olan orda yatıyor . Kucuk erkek 10 buyuk kız 14 yasında.
Cocuklar buyuduler oda kucuk . Yaşam alanı kucuk
evı satmak ve buyuk bıryere gecmek ıstedık ev satısları durmus .ınsanlar ellerınde parayı faıze yatırıyor . Emlakcılar onune gelenı ev gezdırmeye getırıyor sınırlendım ıptal ettım .
5 senedır sabrettım ama artık bu eve gercekten sıgmıyoruz . Bu evde ya unıversıte ogrencısı yada boyle emeklı karı koca ,tek basına yasam ıcın tasarlanmıs bıyer .
Soruma gelecek olursak
Bu evı ya bosaltıp kıraya cıkıcam oyle satılık kalıcak satılana kadar .
Ama kıralar 20 25 bın
Yada kıraya verıcez 16 17 bın e gıdıyor
Bız uzerıne koyup yıne kıraya cıkıcaz ama satmak ıstesek ıcınde kıracı oldugu ıcın be yenı gırecegı ıcın satılsa ha deyınce cıkaramazsın
Şaşırdım kaldım
Bı yandanda buzamana kadar en azından sukur et evın var kıra odemıyorsun sus otur dıye dıye bugune geldım ama hangısı mantıklı gercekten karar veremıyorum
Komsu yok kımsem yok
Durduk yere 20 25 bın kıra vermekte pek mantıklı gelmıyor ama ruh saglıgım ve gercekten sıgmadıgımız ıcın cıksammı dıyorum
Ev fıyatları ne olacak bellı degıl yasadıgım sehır surıyelı gocu sonra rus gocu sımdıde depremzede gocu oldugundan şuanda ıstanbuldan pahalı hale geldı
Siz ne yapardınız
Çok sevindim İrem güle güle oturunKızlar herkese teşekkürler ben evi sattım 3+1 aldım
Allah isteyen herkese nasip etsin
Cok sıkıntılı bir süreçti
Cok tesekkur ederımÇok sevindim İrem güle güle oturun
Hayırlı olsun. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Konunuzu güncelleyin veya kapatın isterseniz. Öneriler gelmeye devam ediyor çünkü.Kızlar herkese teşekkürler ben evi sattım 3+1 aldım
Allah isteyen herkese nasip etsin
Cok sıkıntılı bir süreçti
Teşekkür ederim sattım buyuk aldımEvi satarsaniz yeni ev almayacaksaniz o para gider.Ben olsam o evi kiraya verir ustune eklerim buyuk bir eve kiraya cikarim
Cok tesekkur ederım denıcemHayırlı olsun. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Konunuzu güncelleyin veya kapatın isterseniz. Öneriler gelmeye devam ediyor çünkü.
Oha dicem yeni gördümHanımlar özellikle istanbulda yaşayan hanımlar İrem’e inanmayın evi yalı çapkınındaki yalı gibi
Yok cok mınık aradan gözüküyorduhayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim, en güzeli olmuş, eski eviniz deniz manzaralı mıydı ya, bilsek bizde bakardık :)