evinden memnun olmayan ev değiştiren?

Bana sağlıklı bir psikolojiniz varmış gibi gelmedi.
Onca çaba ile aldığınız evi beğenmiyorsunuz bir de üstüne basa basa evi kendinizin seçtiğini söylüyorsunuz.
Başka ev buluyorsunuz iyi olsa bana nasip olmaz diyorsunuz.
Kendi evinize büyü yapıldı sanıyorsunuz.
Evi değiştirmek yerine psikologa görünmekte fayda var gibi.

Borcumuz bankaya hiç yok hepsi şahıs
Toplam 40 bin kadar
Evi bir sene önce 110 aldık şimdi 150 ediyor en kötü 140 eder ama baktığımız evler 200 bin

Dediğim giriş kat ev 155 diyor
Eşim giriş kat falan dıyor
Hem de bi kusuru mı var adamlar alalı ili sene olmuş satıyor falan diyor
Ben de bu ev benim yüzümden oldugundan bişe diyemiyorum
Ama beğendim aslında

Eviniz 150 bin ediyor
Dediğiniz evse 155 bin

Bence makul. Sonuçta şu anda oturmaya devam ettiğiniz evde oturmaya devam ederseniz yine 40 bin borcunuz olacak. Sattığınız fiyattan fazlasına almamanız sizin faydanıza olur.

Eşinize göre evler kaç seneden sonra satılmalı? Yani sadece süre ise çok yanlış düşünüyor. Adamlar tayin olmuş gidiyor, ne yapsalardı yani? Evlerini katlayıp bavula koyup götürsünler mi?

Isınamadıysanız satın bencede. Ama çoğu insanın hayalidir kalabalık olmayan yerlerde müstakil evler. Şahsen ben çok istiyorum müstakil bir evde yaşamak. Apartmanda insanlarla anlaşmak mesele. Kimsenin bana bir zararı yok ama yeri geliyor batıyor herşey. Evinize hemen ilk günden alışamazsınız,yeni taşındıysanız. Çünkü çoğu insan evinde geçirdiği anıları,huzuru için sever evini sonuçta dört duvar. Biraz zaman geçsin,komşular edinin,dekor edin evinizi,tadilat durumları varsa onları yaptırın, ama yok hiçbir şekilde ısınamıyorum diyorsanız bankaya yüklü bir miktar borcunuz yokmuş. Elden gayet makul bir borcunuz var onuda kapatabilirsiniz,evide satabilirsiniz.

Bakın ben büyü yapıldığına inanıyorum
Sadece ornek verdim sanki büyü gibi diye

İlgi alanım
Simdi soyleki onceki evimi cok seviyodum 3ay deli gibi ev arayip ayila bayila aldirmistim ama k.v ve tayfasi oglumun evi benim evim zihniyle at kosturdu evimde huzur vermedi.
Tum duzenimi alt ust etti.
Sonra baya bi huzursuzluklar sonunda istemeyerek ve mecburi burdaki evim aile binamiz(annemlerin) eski daha ufak olan bu evde yasamayi sectim(tamamen alin bakin bu da benim evim oglunuzun degil napcaksiniz bakalim mantigiyla) buraya gelemiyolar zaten gorusmuyorum
Gelgelelim mevzuyu bu evide ben sevemiyorum
Orasini yaptiriyorum olmuyo burasini yaptiriyorum yakismiyo
Sevmiyorum ama huzurluyum.

Sevdigim ve huzurum olmayan diger evim
Sevmedigim.ama huzurum olan bu ev
Okadat zor ki
Okadar kafam karisiyoki
Huzurum var diye avunuyorum.

Sizin sorun sadece eve isinamamak sanirim satin onuda baska yerden alın insanin icine sinmeyince benim gibi naparsan yap olmuyo

Kocaniz diyoki " evi yeni almislar neden satiyorlar hemn, bi is var bunda".
E peki siz evi neden satiyosunz? Isinamadim diye.
Yani illada bi kusuru olmasi gerekmiyor evi satmak icin.

Ve tasinmak felan bilemedim. Bu biraz simariklik gibi. Neyse ben susuyum.

Takmışsın büyüye aslında evi satmak istiyorsunda saçma bahaneler buluyorsun az şükredin yahu sat evi bu kadar dert ediyorsan.

o ev sayfalarına bakma
ben de ne güzel evler gördüm ama onun sonu yok
daha güzeli daha pahalısı daha iyi dekore edilmişi daha yenisi var her zaman
millete göre yaşamanız çok garip
ev görmeye gelenler beğenmeyecek diye endişe etmeniz dışarıdan kişilerin onayına ihtiyaç duyduğunuzu düşündürdü bana
beğenmiyorsanız satar daha hoşunuza gideni alırsınız
bakış açınız çom olumsuz iyi şeyler bana nasip olmaz ne demek

keşke 110 bin param olsa da içten merdivenli dubleks bir ev satın alabilsem
hem de yeni.
hem de size ait
hem de eşin ve çocuğunla yaşayabileceğin başka kimsenin karışıp görüşmediği bir ev...
ahh ahh neyse
ben 6. evime taşınıcam zaten 3-5 ay sonra göçebeliğe ve kiraya devam

Aslinda seni anliyorum ama bu gecici bi durum aynisi kirada otururken olmustu bana.ilk evim cok buyuktu isitamiyorduk hamileydim cocul dogmadan kucuk bi eve tasinmamiz gerekiyordu.kucuk bi ev bulduk biraz yikikti eskiydi ve cok kucuktu.ilk tasindigimda isinamadim dediginjz gibi buyu yapilmis gibi geliodu.cok mutsuzdum hic bisey yapmak istemiyodum mutfaga esim ve benden baska kimse sigamiyodu misafir cagirmak bile istemiodum.ama tasindiktan sonra dogum yaptim.ve bebek telasi felan zaman geciodu ama esim olmadiginda cok sikiliodum esim oldugundada hic kavga etmeyen biz hep kavga edioduk sonra namaza basladim hergun duayla uyandim ve duayla yattim hersey ondan sonra duzelmeye basladi.bu sefer huzurluydum evde.cok sukur simdi yeni evimizi aldik ve bi seneye yakindir kendi evimdeyim cokta mutluyum.hersey istedigimiz gibi.dua et canim bol bol

İçine sinmediyse değiştirirsin olur biter. Dunyanin sonu degil sonuçta. Bizde ilk evimizi aldigimizda senin dedigin gibi basiyolardi beni sanki o evde. Sonra esimin tayin durumlari oldu. Bizde sattik evimizi yerine baska yatirimlar yaptik. Sonra bi ara gittim tekrar eski evimdeki komsuma boyle daire kapisi bile itiyodu sanki beni.ev önemli canim kendini iyi hissetmelisin icindeyken

Konuyu ben açtım sandım
Bin hayalle satın aldım üstelik eşim bana uydu ben beğendim ısrar ettim
Hayallerimden bile güzel
Hergün defalarca şükrediyorum Allah'a
Ama alışamadım
Eşyalarımı yeniledim
Hayalimdeki salon ve oda takımını aldım
Herşey hayalimdeki gibi
Ama gözüme gelmiyor
Eski evimi çok özlüyorum
Şimdi bir karar aldım yaza kadar Allah ömür verirse bekleyeceğim
Mayıs ayı geldiğinde halen alışamamış ve mutsuz olursam kiraya verip bende kiraya çıkacağım
Ama taşınmak çok külfet inşallah alışırım
İnşallah siz de alışır seversiniz

Bi sorun ben de galiba kiracıyım 3yıllık evliyim 4 ev değiştim kv nin evini de sayarsam.Hemen alışıyorum benimsiyorum, annem geçen alıştın mı diye soruyordu alıştım ne var ki diyorum. Şimdiki mutfağım küçük ilk evimin mutfağı çok büyüktü ben orda nasıl duruyormuşum diye düşünüyordum geçen. Ben öyle çabuk uyum sağlıyorum.

Siz de inşallah alışırsınız ya da satıp çıkarsınız.

Allahınız
Takmışsın büyüye aslında evi satmak istiyorsunda saçma bahaneler buluyorsun az şükredin yahu sat evi bu kadar dert ediyorsan.
allahınızı severseniz ben bunu nerden dedim herkes cimbıZla çekti resmen büyü falan yok ve ben inanmıyorum örnek verdim sanki büyü gibi dedim sadece psikolojik falan sorunlarım yok bişeyim yok evime ısınmadım sadece

Allahınız
allahınızı severseniz ben bunu nerden dedim herkes cimbıZla çekti resmen büyü falan yok ve ben inanmıyorum örnek verdim sanki büyü gibi dedim sadece psikolojik falan sorunlarım yok bişeyim yok evime ısınmadım sadece

Arkadaslar herkese teşekkürler meşgul olduğumdan yazamadım
Öncelikle Ruhi hastalığım yok büyü kelimesini örnek olarak kullandım büyüye inandığımdan değil
Ben konuyu açma sebebim benimle aynı durumda olan var mı ve özellikle ev satma konusunda bir fikir edinir miyim diyeeydi
Hem oturup nasıl satarız diye fikir istedim

cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…