- 7 Mayıs 2011
- 2.099
- 2.069
- 333
- Konu Sahibi nebilimben
-
Borcumuz bankaya hiç yok hepsi şahısBorcunuz nereye? Bankaya mı? Kişiye mi? Ne kadar?
Evinizin rayiç fiyatı nedir, önce onu belirlersiniz. Atıyorum 300 bin TL. Sonra 250-280 bin TL aralığındaki evlere bakarsınız. Hangi semtlerden almak istediğinize karar verirsiniz. Sattıktan sonra direkt onlara yönelirsiniz.
Başka evi karşılamıyor derken neden karşılamasın ki? Paranıza göre ev alırsınız, bu kadar zor mu?
Borcumuz bankaya hiç yok hepsi şahıs
Toplam 40 bin kadar
Evi bir sene önce 110 aldık şimdi 150 ediyor en kötü 140 eder ama baktığımız evler 200 bin
Dediğim giriş kat ev 155 diyor
Eşim giriş kat falan dıyor
Hem de bi kusuru mı var adamlar alalı ili sene olmuş satıyor falan diyor
Ben de bu ev benim yüzümden oldugundan bişe diyemiyorum
Ama beğendim aslında
Bakın ben büyü yapıldığına inanıyorumBana sağlıklı bir psikolojiniz varmış gibi gelmedi.
Onca çaba ile aldığınız evi beğenmiyorsunuz bir de üstüne basa basa evi kendinizin seçtiğini söylüyorsunuz.
Başka ev buluyorsunuz iyi olsa bana nasip olmaz diyorsunuz.
Kendi evinize büyü yapıldı sanıyorsunuz.
Evi değiştirmek yerine psikologa görünmekte fayda var gibi.
inanmıyorum diyecektimBakın ben büyü yapıldığına inanıyorum
Sadece ornek verdim sanki büyü gibi diye
gercekten bılemıyorum anlatamıyorum sankı buyulenmıs gıbıyım ya
eve gırınce boguyorlar benı
evım guzel evım sayfası varya bakıyorum mıllet evını foto cekmıs kımı yenı evıme tasındım falan yazıyor sevınrerek
ben yapamadım
hatta bırı sıze ev gormeye gelecegız dese sankı bana dıyecekler kı ala ala bu evı mı aldın dıyecekler gıbıme gelıyor
geldıgım ılk gunden berı sevemedım
ama ne bıleyım evı gezerken ben begendım esım benım lafımla aldı
sımdı de bana oyle dıyor
sankı karambole geldı bır gun ıcınde evı aldık
ıyı bı yer olsaydı bana nasıp olmazdı dıyorum
Aslinda seni anliyorum ama bu gecici bi durum aynisi kirada otururken olmustu bana.ilk evim cok buyuktu isitamiyorduk hamileydim cocul dogmadan kucuk bi eve tasinmamiz gerekiyordu.kucuk bi ev bulduk biraz yikikti eskiydi ve cok kucuktu.ilk tasindigimda isinamadim dediginjz gibi buyu yapilmis gibi geliodu.cok mutsuzdum hic bisey yapmak istemiyodum mutfaga esim ve benden baska kimse sigamiyodu misafir cagirmak bile istemiodum.ama tasindiktan sonra dogum yaptim.ve bebek telasi felan zaman geciodu ama esim olmadiginda cok sikiliodum esim oldugundada hic kavga etmeyen biz hep kavga edioduk sonra namaza basladim hergun duayla uyandim ve duayla yattim hersey ondan sonra duzelmeye basladi.bu sefer huzurluydum evde.cok sukur simdi yeni evimizi aldik ve bi seneye yakindir kendi evimdeyim cokta mutluyum.hersey istedigimiz gibi.dua et canim bol bololabılır pıskolojımde sorun belkı de
yanı surasını begenmedım dıyemıyorum hanı fılmlerde oluyor ya
buyu falan sankı eve gırınce sınırlerım bozuluyo
ben ev hayatını ne kadar severdım halbukı
evı temızlemek bıle gelmıyo ıcımden
allahınızı severseniz ben bunu nerden dedim herkes cimbıZla çekti resmen büyü falan yok ve ben inanmıyorum örnek verdim sanki büyü gibi dedim sadece psikolojik falan sorunlarım yok bişeyim yok evime ısınmadım sadeceTakmışsın büyüye aslında evi satmak istiyorsunda saçma bahaneler buluyorsun az şükredin yahu sat evi bu kadar dert ediyorsan.
allahınızı severseniz ben bunu nerden dedim herkes cimbıZla çekti resmen büyü falan yok ve ben inanmıyorum örnek verdim sanki büyü gibi dedim sadece psikolojik falan sorunlarım yok bişeyim yok evime ısınmadım sadeceTakmışsın büyüye aslında evi satmak istiyorsunda saçma bahaneler buluyorsun az şükredin yahu sat evi bu kadar dert ediyorsan.
aynen oyle ben bunu bılemedım ıste cahıllıgıme geldıen alırken ince eleyip sık dokumak gerek
ev önemlı..
cok sagolunAslinda seni anliyorum ama bu gecici bi durum aynisi kirada otururken olmustu bana.ilk evim cok buyuktu isitamiyorduk hamileydim cocul dogmadan kucuk bi eve tasinmamiz gerekiyordu.kucuk bi ev bulduk biraz yikikti eskiydi ve cok kucuktu.ilk tasindigimda isinamadim dediginjz gibi buyu yapilmis gibi geliodu.cok mutsuzdum hic bisey yapmak istemiyodum mutfaga esim ve benden baska kimse sigamiyodu misafir cagirmak bile istemiodum.ama tasindiktan sonra dogum yaptim.ve bebek telasi felan zaman geciodu ama esim olmadiginda cok sikiliodum esim oldugundada hic kavga etmeyen biz hep kavga edioduk sonra namaza basladim hergun duayla uyandim ve duayla yattim hersey ondan sonra duzelmeye basladi.bu sefer huzurluydum evde.cok sukur simdi yeni evimizi aldik ve bi seneye yakindir kendi evimdeyim cokta mutluyum.hersey istedigimiz gibi.dua et canim bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?