Benim eşim sürekli dünyanın en yorucu işini kendisi yapıyormuş gibi gelip hop TV karşısında uyku modunda geçiriyor. Dalga geçiyorum ya hiç vaktim yok rica etsem benim yerime de dinlenir misin acaba. Diye ve adam gülüyor ya kalkıp yardım edeyim yok.
Diyorum bak 2 saatlik isim varsa birlikte 1 saatte bitirirz ve otururum ben de biraz diye ama bunu söylemek zorunda kalmak bile çok gıcık bir durum
Nasıl yardımcı olmasını sağlayabilirim?
Yabancı biri eve gelip temizlesin istemiyor paşam. Ona kalsa hiç is yapmayayim ne gerek varmis. Bir kap yemek yetermis ama benim küçük çocuğun var ona göre de dusunmem gerek sonuçta. Dun kayinvalidem de ısrarla yardımcı birini çağır dedi sen kendi canına bak kızım filan... Ben de x i ikna etmem lazım anne dedim. Kayinvalidem eşimi arayıp sitem etmiş neden bu kızı yoruyorsun, onu uzersen hakkımı helal etmem demiş. Kayınvalidem çok iyidir ayrı sehirlerdeyiz geçen yıl oğluma bakmak için gelmisti birlikte çok güzel bir yıl geçirdik çok şükür. Ev temizliği ve yemege çok yardimciydi sağolsun. Hala da der ne zaman istersen gelirim kızım diye ama ona da kıyamıyorum. Eşim de düzelsin istiyorum.