Evin giderleri konusunda lütfen yardim :(

Mutlaka açık açık durumu konuşun...Tüm odemeleri yapsın hatta carsi pazar işlerini de halletsin...ama sizin de kişisel ihtiyacınız olabilir bunu da vermeli...
Ama çalışmayı denemelisin o zaman her yönden rahat edersiniz

Eşiniz para yönetimini sizin elinize vermek istemiyorsa haftada 1 kez pazar ve market alisverisini beraber yapın kendi ödesin sizde lazım olan ne varsa alin. Size verdiği parayı da özel ihtiyaçlarınız için ayırın.

Sizin tavrinizda hoş değil.kocanizin getirip parayı size vermesi ezik gibi bence

Kendini kötü hissettiğini para istemeye utanıp cekindigini ifade edebilirsin. Ek kart yada kredi kartını sana versin . Kredi kartları bende mesela.ozel ders veriyorum ama o arada bı olan bsey o yüzden ihtiyaçlarımı benim özel derslerim karşılamıyor.e atanmakta istemiyorum hiç .o yüzden benim cozumum kredi kartlarının bende olması oldu eşim para istemeye çok utanan minnet etmeyen biri olduğumu sevgiliyken anlattiklarimdan biliyordu .sizde bu halinizi ona anlatırsanız anlar

Sizin tavrinizda hoş değil.kocanizin getirip parayı size vermesi ezik gibi bence
Niye ezik sizin düşünceniz saçma,bizde eşim esnaf olduğu için böyle günlük kazancını getirir bana verir,o dükkandan dışarı fazla çıkamadığı için ben yaparım ben giderim heryere.bilip bilmeden ezik demeniz gereksiz,

Sizin yöntemde iyiymis para verme kredini kartını ver çok uyaniksiniz,istediğiniz gibi harcama yaparsınız benden ne farkiniz var

çalışmaya ne dersiniz? böylece ondan istemek zorunda kalmazsınız.

valla benim ve eşimin kendi maaşlarımız var ve ben böyle yaşamıyorum. istediğim şeyi istediğim zaman alamıyorum yani. eşim de alamıyor. istediğimiz şeyi birbirimize söylüyoruz, aklımıza yatarsa alıyoruz.
siz de aylık bir bütçe çıkarın
ev gideri, şahsi giderler vs.
ona göre para transfer etsin hesabınıza

İlla çalışmak zorunda mı canım adam çalışıyorsa bu kadında ev hanım lığı yapıyor. Bence eşinin yaptığı yanlış evin içi kadını ilgilendirir ne alınacağı ne yapılacağına kadın karar vermeli erkekte gereken parayı hanımına vermeli diye düşünüyorum

Eh gördüğünuz uzere vermiyor. Gordugunuz uzere evin hanimi istediklerini alamiyor. Ve dertleniyor. Calisiyor olsa idi bu dertleri olmazdi.

Bende yeni evliyim size sunu onerebilirim. Bir aylik ev harcamanizi esinizle beraber kalem kalem yazin sonra esinizle paylasin yani sizin uc asagi bes yukari ev harcamaniz odur. Biz ev icin gereken bu parayi ortak bir yerde tutuyoruz, kim alisveris yapacaksa ordan parayi alip yapiyor. Fazla acilmamak adina hep nakit kullaniyoruz.

şimdiden buna göz yumarsan üzerinde daha baskıcı olur. önce maaşı al evi geçindirmek için. Sonra bi zaman sonra da kocan sana sormadan birşey yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…