Sizin tavrinizda hoş değil.kocanizin getirip parayı size vermesi ezik gibi benceEşiniz mi yspar sadece ödemeleri ve ev ihtiyacı harcamalarını öyleyse az para veriyordur,yok siz yapıyorsanız maaş kartını isteyin yada maaşı çekip size versin siz yönetin derim, surekki para istemek sıkıcı olur, çalışma hayatınız yoksa düşünürseniz çalışmayı öneririm en azından kendi maaşınızı istediğiniz gibi harcarsınız.
Esim kazancını getirir bana verir bende hesabima atarım ikimizin geliriyle birlikte oradan ödeme harcamayi ben yaparım ,sadece marketi beraber yaparız,kalan parayida yatırım olarak kenara atarim,
Kendini kötü hissettiğini para istemeye utanıp cekindigini ifade edebilirsin. Ek kart yada kredi kartını sana versin . Kredi kartları bende mesela.ozel ders veriyorum ama o arada bı olan bsey o yüzden ihtiyaçlarımı benim özel derslerim karşılamıyor.e atanmakta istemiyorum hiç .o yüzden benim cozumum kredi kartlarının bende olması olduMerhaba hanimlar, ben yeni evli sayilirim ve şu para mevzularinı çözemedim. Esim aylık olarak belli miktar ihtiyaclarim icin bana para verecegini söyluyor ama onun disinda para vermez pek her seferinde ev ihtiyaclari icin birsey lazim olunca ondan istemem gerekiyor, sormam gerekiyor ve bu beni artık bunaltiyor. Benim istedigim elimde yeterince para olsun ve herhangi birsey lazim oldugunda ona sormadan alabileyim. Yeni evli oldugum icin de bu konuları bilmiyorum, nasil davranmaliyim ne yapmalıyım lutfen yardimci olun :/
Niye ezik sizin düşünceniz saçma,bizde eşim esnaf olduğu için böyle günlük kazancını getirir bana verir,o dükkandan dışarı fazla çıkamadığı için ben yaparım ben giderim heryere.bilip bilmeden ezik demeniz gereksiz,Sizin tavrinizda hoş değil.kocanizin getirip parayı size vermesi ezik gibi bence
Ayrıca bunu o istedi ilk evlendigimde böyle olmasını istedi kimseyi zorlamadim.Sizin tavrinizda hoş değil.kocanizin getirip parayı size vermesi ezik gibi bence
Sizin yöntemde iyiymis para verme kredini kartını ver çok uyaniksiniz,istediğiniz gibi harcama yaparsınız benden ne farkiniz varKendini kötü hissettiğini para istemeye utanıp cekindigini ifade edebilirsin. Ek kart yada kredi kartını sana versin . Kredi kartları bende mesela.ozel ders veriyorum ama o arada bı olan bsey o yüzden ihtiyaçlarımı benim özel derslerim karşılamıyor.e atanmakta istemiyorum hiç .o yüzden benim cozumum kredi kartlarının bende olması oldueşim para istemeye çok utanan minnet etmeyen biri olduğumu sevgiliyken anlattiklarimdan biliyordu .sizde bu halinizi ona anlatırsanız anlar
Ayrıca önerim çalışın koca parasıyla olmaz sadeceSizin yöntemde iyiymis para verme kredini kartını ver çok uyaniksiniz,istediğiniz gibi harcama yaparsınız benden ne farkiniz var
Merhaba hanimlar, ben yeni evli sayilirim ve şu para mevzularinı çözemedim. Esim aylık olarak belli miktar ihtiyaclarim icin bana para verecegini söyluyor ama onun disinda para vermez pek her seferinde ev ihtiyaclari icin birsey lazim olunca ondan istemem gerekiyor, sormam gerekiyor ve bu beni artık bunaltiyor. Benim istedigim elimde yeterince para olsun ve herhangi birsey lazim oldugunda ona sormadan alabileyim. Yeni evli oldugum icin de bu konuları bilmiyorum, nasil davranmaliyim ne yapmalıyım lutfen yardimci olun :/
valla benim ve eşimin kendi maaşlarımız var ve ben böyle yaşamıyorum. istediğim şeyi istediğim zaman alamıyorum yani. eşim de alamıyor. istediğimiz şeyi birbirimize söylüyoruz, aklımıza yatarsa alıyoruz.Ya iste ben herseyi sadece onunla almak istemiyorum, istedigim su ; bende fazla para olsun ve eve lazım olan seylerin hesabini ona vermiyeyim, her aldigim seyi istedigim zmn alayim o üstümde yönetici olmasin fazla. Su an böyle dgl birsey lazim olunca ona sormam gerekiyor para lazim ver e birsuru sey eksik oluyo
İlla çalışmak zorunda mı canım adam çalışıyorsa bu kadında ev hanım lığı yapıyor. Bence eşinin yaptığı yanlış evin içi kadını ilgilendirir ne alınacağı ne yapılacağına kadın karar vermeli erkekte gereken parayı hanımına vermeli diye düşünüyorumCalisin...
Neden çalışsın ki evde de çalışıyor kadın zaten eşinin gereken parayı vermesi daha doğru değil miçalışmaya ne dersiniz? böylece ondan istemek zorunda kalmazsınız.
Okumakla ne alakası var ki Bi kadın ev hanımı olmayı tercih edemez miKızlar okumalı diye boşuna demiyoruz işte.
Eh gördüğünuz uzere vermiyor. Gordugunuz uzere evin hanimi istediklerini alamiyor. Ve dertleniyor. Calisiyor olsa idi bu dertleri olmazdi.İlla çalışmak zorunda mı canım adam çalışıyorsa bu kadında ev hanım lığı yapıyor. Bence eşinin yaptığı yanlış evin içi kadını ilgilendirir ne alınacağı ne yapılacağına kadın karar vermeli erkekte gereken parayı hanımına vermeli diye düşünüyorum
Evin hanımlığını kocası yapacaksa çalışsın tabiEh gördüğünuz uzere vermiyor. Gordugunuz uzere evin hanimi istediklerini alamiyor. Ve dertleniyor. Calisiyor olsa idi bu dertleri olmazdi.
Birinin illa evin hanimi mi olmasi gerekiyor?Evin hanımlığını kocası yapacaksa çalışsın tabi
şimdiden buna göz yumarsan üzerinde daha baskıcı olur. önce maaşı al evi geçindirmek için. Sonra bi zaman sonra da kocan sana sormadan birşey yapmazMerhaba hanimlar, ben yeni evli sayilirim ve şu para mevzularinı çözemedim. Esim aylık olarak belli miktar ihtiyaclarim icin bana para verecegini söyluyor ama onun disinda para vermez pek her seferinde ev ihtiyaclari icin birsey lazim olunca ondan istemem gerekiyor, sormam gerekiyor ve bu beni artık bunaltiyor. Benim istedigim elimde yeterince para olsun ve herhangi birsey lazim oldugunda ona sormadan alabileyim. Yeni evli oldugum icin de bu konuları bilmiyorum, nasil davranmaliyim ne yapmalıyım lutfen yardimci olun :/
Hanım efendi ev hanımlığını tercih etmiş eşide para vermeyecekse kadının ihtiyaçlarını karşılamayacaksa yer değiştirebilirler kadına çalışın diyorsak eşine de onun evde yaptığı işleri yapın dememiz gerekiyor benceBirinin illa evin hanimi mi olmasi gerekiyor?