Evimizdeki yatılı kadın misafir ve eşim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Intihar etme teşebbüsünde bulunan birini nasil evinize alabiliyorsunuz? Bu denli psikolojik travma yaşayan biri evinizde intihar eylemini gerceklestirebilir. Bunun adlî ve vicdanî yükümlülükleri olur. Başınızı ağrıtabilirdi.
Eşinizin kendi canina kiymayi deneyen zayıf karakterli, ruhsal olarak çökmüş birinin cazibesine kanacagini ondan köşe bucak kaçmasından ötürü düşünmedim.
Ama yine de siz onu böylesine koruyup kollarken yaralarını sarmaya çalışırken onun sizi incitecek davranislara kalkışması ''Sevda''dan uzaklasmanizi gerektirir.

Muliebris bence o kadını daha fazla evinde tutma..Bir an önce nereye gidiyorsa gitsin umursama . Isterse bir daha travma gecirsin boşversene kadin biraz daha durursa sana geçirtecek o travmayi . Resmen iyi niyetini suistimal etmiş. Resmen yaptığı terbiyesizlik !!!

O manzarayı hatırlamak bile istemiyorum.
Gerisini sormayınız.

Aynı şeyi yazacaktım, intihara meyilli birini evde nasıl misafir ettiniz. Bence fazlasını yapmışsınız artık iş sizden çıkmış. Ailesi, kuzeni ilgienmeli.

Kendimi yerine koydum ki koyamıyorum arkadaş dediğim insanın bana külfeti olacaksa böyle arkadaşlık yapmamayı tercih eden biriyim oldu da yapmıs bulundum eve aldım böyle birini cinnet geçirirdim ne demek iççamasırsız beklemek o an o gece otobüs biletini kesip postalardım naparsa yapsın ahlaksız

Nasil cesaret ya baska bi kadini eve almak ne olmasini bekliyordunuz ? Esinin kizla bi isi olduğunu dusunmedim ztngorusuyor olsalardı haber verirdi ustune ceki duzen verirdi kiz ama asla bi kadini evime almam yatili olarak ne isi varmis neler neler oluyor kimseye guven olmaz ben olsam o an cingar cikartir atardim evden nankorluk bu resmen

Asla bu riski almazdım. Tedavi süreci hastaneye falan gitmişsiniz bir nebze anlarım ama bu kadar sorumluluk almanız, ailesinin sorumsuz davranmanıza sebep olmuş. Ciddi tartışmalar yaşayıp boşanma eşiğine gelsem, 3. bir kişiyi düşünmez ilgilenmezdim.

Kadın hakları aktivisti olduğum bilindiği için bana güvendiler, ki o an zor bir durumdaydılar.
Hal böyle olunca ilgilenmemezlik edemezdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…