Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sütyeni anladımda külot giymediğini nasıl anladınız cidden merak ettim?
Bende aynı şeyi düşündüm açıkçasıBu kadar kıskanç birinin evine eşiyle hiç bir bağı olmayan bir kadını alması çok saçma.
Konu sahibi belli ki çok iyi biri ama kimseye güvenilmiyor artık. Ucu açık bir zaman için eve birini almak bana çok ters. Gideceği zaman belli değil, ne kadar kalacağı meçhul. Özel hayatları da kalmamıştır evde bir başkası varken.Bende aynı şeyi düşündüm açıkçası
Bende aynı şeyi düşündüm açıkçası
Kadın hakları aktivistiyim. Üstlendiğim çeşitli misyonlar var.
Zaten bundan cesaret alıp benden ricacı oldu ailesi.
Evet yazdıklarınızdan birisi.Bu kız mağdur biri mi? Örneğin şiddet, taciz veya tecavüz mağduru mu? Yaşadığı sorunlar ne tip sorunlar merak ettim açıkçası. Kadın hakları diyoruz da kadın hakları kapsamında başkasının kocasını ayartmaya çalışmak pek yok.
Bakınız işte sevda... Daha ne denirSevdaya kapıyı açın salın gitsin okurken bile cinlendim...
Şu devirde kimseye eve alıp besleyecek kadar değer vermeyin Eki Görüntüle 2600793
Evet yazdıklarınızdan birisi.
Mağdur.
Dikkat edin lütfen. Mağdur konumuna siz düşmeyin.Eşiniz üzerinden canınızı yakabilir. Bir iftiraya bakar.Evet yazdıklarınızdan birisi.
Mağdur.