- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Ilk kez yapacaksanız önce bır mınık kavanoz yapıp deneyın derımBende domates yapicam ilk kez bakalim nasil olucak yaz sonuna dogru yapicam resimleri atarim buraya takipteyim bakalim siz neler yapiyosunuz kopya cekeyim biraz
tüm bunların hepsini şimdiden mi yaptın?Menemen ve kızartmalar
Canım mecburen çünkü haftaya tatıle çıkıyorum 14 Eylül'e kadartüm bunların hepsini şimdiden mi yaptın?
anladım. baya da uzunmuş tatil.. Ben de erken daha diyorum ama demek sırrı varmış. domates kuruttun mu hiç. Bu sene ona merak saldım ama hiç kurutmadım.Canım mecburen çünkü haftaya tatıle çıkıyorum 14 Eylül'e kadar
Canım hıc üzülme zamanla olur yeterkı elın alıssınberilceee maşallah size.
taze fasulyeleri nasıl yaptınız.
karnıyarık patlıcanları bide.
yemek konusudna acemiyim o yüzden anlayamıyorum nasıl yaptığınızı
anladım. baya da uzunmuş tatil.. Ben de erken daha diyorum ama demek sırrı varmış. domates kuruttun mu hiç. Bu sene ona merak saldım ama hiç kurutmadım.
Bırde kuru domates konservesi var yazarımanladım. baya da uzunmuş tatil.. Ben de erken daha diyorum ama demek sırrı varmış. domates kuruttun mu hiç. Bu sene ona merak saldım ama hiç kurutmadım.
doğru aslında bizim evde sorun mu var bilmiyorum ama bakliyatım da ara ara kurtlanıyor hava aldırmama rağmen bu yüzden riske atmak istemiyorum kışın iyi güzel de yazın perişan ediyor beni.cam ya da turşu kurulan plastik kaplarda da olur neden olmasın ki? altına tuz atılır hava almayacak şekilde.
Ben bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Her şey dolaba girerse evde 2 tane XL dolap olması lazım.