Evimin Temizlik Düzeni Yeterli Mi ?.. (Sen Böyle Rahat Edebilyormusun!)

Gayet yeterli geldi bana. Zaten evin içi bu. Sokakta çamura yatıp gelip evde yuvarlanmiyorsunuz. Halıları eritene kadar silmenin yıkamanın bir faydası yok. Oğlunuzla geçirdiğiniz vakitten daha kıymetli değil. En güzelini yapıyorsunuz.
Her hafta elden geciriyorsunuz işte daha ne olsun.
ama her hafta halılarıda kaldırmam gerekirmiş halıların altını silip süpürmedikten sonra temziliğin bir anlamı yokmş
ha birde mutfak dolaplarım yag kaplıyormuş :olamaz:

valla bende çoluk çocuk olmadığı halde ben bile senin kadar yapmıyorum bence gayet temizsin milleti boşver insanlar her durumda diyecek birşey bulur :kahve:

Deli gibi temizlik yapan sapasağlam yaşayıp hastalık görmeden mi ölüyor? Diğerleri sersefil sürünerek mi ölüyor?

Hayır.. o delirmiş gibi temizlik yapanlar 50-60 yaşında kolları boynu beli tutmuyor ve çocukları sürekli makine gibi bir anne izliyor ilgiye zamanı ve enerjisi kalmıyor çünkü.

Sen gayet temizsin, evin çöp ev değil olsa bile orası senin evin sen rahatsan elalem evinde nasıl rahatsa öyle yaşasın onlara laf düşmez..
aslında halıları kaldırmagım için pek rahat değildim ama yenmiştim.. şimdi içime bir kurt düştü.. halıların yanlarını islerek geçiriyorum.. ama ya altını almıyorum ya şimdi iyice gıcımık tutacak beni.

senede 1 kere yıkıyorum 4 kerede kaldırmış oluyorum
silerkende kenarlarından siliyorum ama öyle pis olurmuş altları kalıyor ya ıykk En Büyük KK
Senede 2 kere yikatin yaza giriş ve kısa giriş olarak
Yerleri supururken halinin kenarını kaldırıp supuruyorum silerkende

Bikere bile halı altını kirli görmedim aksine en temiz yer

O komşu çok pis bence halı altını kirletmeyi başarabiliyor pes

Senede 2 kere yikatin yaza giriş ve kısa giriş olarak
Yerleri supururken halinin kenarını kaldırıp supuruyorum silerkende

Bikere bile halı altını kirli görmedim aksine en temiz yer

O komşu çok pis bence halı altını kirletmeyi başarabiliyor pes
bende bunu anlamıyorum halılnın altı nasıl pislenebilir ?
peki mutfak dolapları sizce 1 ay temizlenmedimi yap mı kaplar :işsiz:

kadın hasta gibi temizlik yapıyor vallahi.. her hafta görüyorum.. ama ben mutfagımı ayda 1 kez temzileidğim için dolaplarım tüm yağ kaplarmış
kaplasın yağın bana zararı yok ki
benim halılarımın altını kim görecek bide En Büyük KK

O zaman benim mutfağa hiç girmesin:KK70:Üç günlük dünyaya her hafta dip bucak temizlik yapmaya gelmedim valla.Madalya da vermiyorlar sonunda.Niye parçalıyım kendimi.Sen de aldırma.Ağzı olan konuşuyor.

aslında halıları kaldırmagım için pek rahat değildim ama yenmiştim.. şimdi içime bir kurt düştü.. halıların yanlarını islerek geçiriyorum.. ama ya altını almıyorum ya şimdi iyice gıcımık tutacak beni.
Sağdan soldan kıvır öyle sil. Ortasında zaten pislik olmaz. Hem için rahat olur hemde indir kaldır yorulmazsın.
Ben senin yaptığın temizliği yapıyorum çalışmıyorum haftada bir büyük temizlik.

Okb sen değilsin senin komşun. Sakın tekrarlamasına izin verme ona uyma kapat kulaklarını.

bende bunu anlamıyorum halılnın altı nasıl pislenebilir ?
peki mutfak dolapları sizce 1 ay temizlenmedimi yap mı kaplar :işsiz:
Ben mutfak banyo WC konusunda takintiliyim hergun yıkarım silerim
Sabah kahvaltıdan sonra tüm dolap kapaklarini siler tezgahı Ocak fırını dezenfekte ederim dolap iclerinide (çok esyam olmadığından) haftada bir komple çıkarır silerim
Hergunde banyoyu ciflerim
Duşa girmeden ciflerim yıkanır kurular çıkarım ... Aradan çıkar hepsi

:KK70: :KK70: böyle birilerinin olması cok güzel vallahi
kaldırmayacam halıları banane :KK53:

Cidden hiç takacak birsey yok. Kendinize vakit ayirin, esinize, cocugunuza vakit ayirin. Bunlar halılardan daha önemli.

Hicbir zaman butungun sabahtan aksama temizlik yapmadim. Keyfi keyfi birgun orasi, bigun burasi parça parça temizlerim evi ama yinede surekli herseyi kaldirip indirmem ikide bir.
Hiçte pislik goturmuyor.
Kaldı ki, calisan kadin olsam temizlik icin yardimci kadin cagirirdim. Herseye yetismeye ugraşmayin.

Ben mutfak banyo WC konusunda takintiliyim hergun yıkarım silerim
Sabah kahvaltıdan sonra tüm dolap kapaklarini siler tezgahı Ocak fırını dezenfekte ederim dolap iclerinide (çok esyam olmadığından) haftada bir komple çıkarır silerim
Hergunde banyoyu ciflerim
Duşa girmeden ciflerim yıkanır kurular çıkarım ... Aradan çıkar hepsi
sizde bu konuda cok takınıtıymıssınız amanın böyle anlatınca ben yine cok pismişim gibi geldi :eek:

Ne gıcık komşu, tam ağzına soba küreği ile vurulası tipten yani..Ona ne sizin evinizden patavatsız şey:sopa:

ama sanki kendimi halılarımı kaldıramagım ve görünen yerleri sildiğim için pis gibi hissetmeye başladım
siz halılarınızı kaldırabiliyormusunuz peki her hafta ne sıklıkla kaldırıyorsunuz yada ?

tabiki her hafta kaldırmıyorum ayda bir kaldırmaya çalışıyorum

X