Herşeyden bikaç tane var kız, ordu doyar bunlarla :))) Benim sana şuan verebileceğim en iyi tavsiye, herşeyi raflardan indir, sonra eskiyenleri, kullanmayacakkarını at. Birşeyden de birkaç tane varsa koliye koy, başka bir aileye yada temizlikçi gelirse ona da verebilirsin. Gerekirse bir tane olan birşeyi bile sık yediğiniz değilse, at çöpe gitsin. Bu şekilde bomba düşmüş gibi. Sanki zombiler bassa aç kalmadan aylarca yaşamak için stok falan :) hiç lüzum yok. Aynı yöntemi kıyafet, iç çamaşırı, tencere, çatal ne varsa uygula. Geçen ay 2tavamı gönderdim ben bardaklarla vs. :) Eşyaları boşaltıp sonra bak, bu ihtiyaç mı sor, sonra da ne sıklıkla kullanıyoruz biz bunu diye sor. Ona göre at çoğunu. Şimdilik maddi zarar olacak ama ev derli toplu olunca mesela o gün canın lazanya çekerse o gün al, o gün pilav isterse o gün git pirinç al. Herşeyin de büyüğünü alma, küçük al. Ayrıca kavanozlar da kullanabilirsin. Daha düzenli durur herşey. Neyse, dediğim gibi at hep fazlalıkları, temel ihtiyaçlar kalsın. Öpüyorum, kolay gelsin :)