Evim çiçek açtı....

sizin mutfağınıza da hayran kalmıştım, balkon da harika olmuş.. harika tek kelimeyle mutlu günlerde oturun

Bu sene beni de bir çiçek merakı sardı kızım anne nerden çıktı bu merak diyor.YAlnız benim balkonum sizinki kadar güzel değil benimkini biraz biçimsiz yapmışlar.20 yıllık ev tabii.Güle güle oturup keyifli çaylar, kahveler için,emeğine sağlık.

Nedense bende de bu sene bu merak çıktı.tabi balkonumun müsait olması bu merakımı çıkardı desek daha doğru olur.inşallah senin daha güzelleri olur.teşekkür ederim yorumun için.

ne kadar güzel bir site böyle çok beğendim helede o dışardaki havuz mu desem akarsu mu desem bilemedim çok güzel yaaa tam hayalimm

ne kadar güzel bir site böyle çok beğendim helede o dışardaki havuz mu desem akarsu mu desem bilemedim çok güzel yaaa tam hayalimm

Balkonuma yorum alamadım:))site gerçekten güzel Rabb'ime şükür içinde tad almamızı nasip etsin.isteyen herkesede nasip etsin.onlar gölet canım.aşağıdakıni diyorsan gölet.

artik tatil icin otele gitmeye gerek yok, balkon tatil köyü rahatliginda masallah. Allah huzurunuzu bozmasin.

çok güzel huzurlu bir balkon olmuş çiçekleriniz saksılarınız koltuklarınız mükemmel..mandalina ağacını çok merak ettim fide den mi tohumdan mı yetiştirdiniz meyve vermesi ne kadar zaman aldı?

insanın içeri geçesi gelmez o balkondan.. çok beğendim..

Amedia...balkonun ve çiçeklerin çok güzel bayıldıımmm....ayrıca evinde öyle..iyi günlerde mutlulukla otur evinde ve güzel balkonunda..

Amedia..bir gelip benim balkon ve bahçeye de el atsan canım..ne iyi olur...benim tadilat ve taşınmaktan henüz vaktim olmadı da maalesef((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…