Evim çiçek açtı....

ayyyy bayıldım balkonuna cnm yaa çok güzel içim açıldı hele o köşe takıma bittim bende balkonuma böyle yapmak istiyorumm ama önce kapatmayı düşünüyorum ama biraz daha küçük benim balkonum cam balkon yaptırıcam cnm sende yaptırmıssın siyahmı beyazmı yaptırdım ben kararsız kaldım

Çok teşekkürler canım.cam balkon gerçekten çok kullanışlı oluyor.bizimki beyaz cam çünkü site yönetmeliğinde siyah cam yasaktı tek tip uygulaması vardı görüntü açısından çeşitlilik olmaması sebebiyle.ben siyah cam istiyordum daha rahat olurdu ama böylede sanki hiç cam yokmuş gibi hava veriyor.karar yine de senin.

Çok güzel bi balkonun var tatlım çiçeklere zaten diyecek lafım yok her biri birbirinden güzeller :)

evet bende beyaz istiyorum ferahlık olsun balkon havalı olmalı bişey sorucaktım çamaşırlarını nerey seriyosun cnm benim bi balkonum daha var mutfakta küçük orayıda kapatıcam açınca sarkıtarak çamaşırlıkta kuruturum artık

Valla canım bizde sarkıtarak kurutmak yasak zaten.normal çamaşırlıkta balkonda kurutuyorum.ama bu kış kurutma makinası alacam o derttende kurtulacam inşallah.

Maşallah balkonun manzaran hele çiçeklerin muhteşem canım yaaaaaa

canım balkonun ve manzaran harika çiçeklerinde çok güzel hele o köşe takımın müthiş güle güle otur allah nazarlardan saklasın

Saksıda ki mandalina harikaaa Muhteşem gerçekten, eliniz dert görmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…