• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınbabam

siyah_puding

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
846
446
18
Arkadaşlar çok sinirliyim şimdi eşim aradı babam geliyor diye eşimde yarın çalışıyor bütün gün kayinbabamla kalacam evde sizce ne yapmalıyım gelmesin kalmasın demiyorum cumadan gelsin pazar günü nu gitsin desem eşime kizacak

Arkadaşlar çok sinirliyim şimdi eşim aradı babam geliyor diye eşimde yarın çalışıyor bütün gün kayinbabamla kalacam evde sizce ne yapmalıyım gelmesin kalmasın demiyorum cumadan gelsin pazar günü nu gitsin desem eşime kizacak
Kızarsa kızsın evde hizmet eden sensin sonuçta. Düşünceni söylemen gerek açıkça.

Eşine diyeceksin ki bana sormadan nasıl kabul edersin benım belki kendı planım vardı sen nasıl benım adıma karar alabildin. yarın işe gitmiyorsun oturup babanı eğliyorsun .

Desem kavga çıkar şuan ağlıyorum bana sorulmamasi incitti beni
Nie ağlıyorsun bacım . Hani en kötü tartışma çıkmasın eşimle aram iyi diyorsan..

yarın kayınbabayla çay sohbet günü gecırırsın sonrasında eşine tatlı dille kayınbaba gidince söylersin hissettiklerini bidaha yaparsa o zaman ağlarsın beni tınlamadı bu adam die

Nie ağlıyorsun bacım . Hani en kötü tartışma çıkmasın eşimle aram iyi diyorsan..

yarın kayınbabayla çay sohbet günü gecırırsın sonrasında eşine tatlı dille kayınbaba gidince söylersin hissettiklerini bidaha yaparsa o zaman ağlarsın beni tınlamadı bu adam die
Konusacam şimdi zaten

Konusun anlatin esinize anlamiyorsa yarin isiniz oldugunu soyleyin kayinbabanizi birakin gidin disari. Esiniz calisiyorken ne isi var sizinle ayni evde duracak

Yok etmiyorum benim sağlık için bir yere gitmem lazım bide bana sorulmadan yapılınca sinirlendim
Siz yine gidin saglik onemli. Planlarinizi iptal etmeyin sakin kalsa bile onu yanliz birakin isim var diyip cikin dedigim gibi islerinizi halledip donersiniz

Back
X