Evim çiçek açtı....

cok cok güzel
naazar değmesin
ne kadar ferah. tam istediğim balkon tipi

ohhhhh sefan olsun muhteşem
Bolca neşeli muhabbatler

çok güzel, çok keyifli bir balkon. o güzel koltuklarda oturup çay-kahve içmek, arkadaşları ağırlamak çok güzel olur.
önümüz yaz, bol bol keyfini çıkarın balkonun..

çok güzel ferah vede zevkli güle güle oturun ayrıca siteniz çok güzel ankarada böyle biyer varmı ki evimi değiştireceğimde:26:

canım çok güzeller maşallah.

hele balkondaki köşe takımına bittim:))

Çok sağol canım.köşe takımını seviyorum.oturma odam ve balkonum köşe.galiba salonumu değiştirince onuda köşe alıcam.çok yer kaplamadan rahatlık varmı daha iyisi.

çok güzel, çok keyifli bir balkon. o güzel koltuklarda oturup çay-kahve içmek, arkadaşları ağırlamak çok güzel olur.
önümüz yaz, bol bol keyfini çıkarın balkonun..

Çok teşekkürler.kışın geleni mutfaktan çıkaramıyorum yazında gelen balkona.gerçi ilk yazımız olacak.geçen yaz sonu taşınmıştık ama bayrama gelenler bile balkonda oturmuştu.inşallah bu yaz tadını çıkartırız.

çok güzel ferah vede zevkli güle güle oturun ayrıca siteniz çok güzel ankarada böyle biyer varmı ki evimi değiştireceğimde:26:

Altınoran var:)) reklamlardan kopya çektim.ankarayı bilmem canım.gerçi 2 sene oturmuşluğum var ama çocuktum o zaman.ben istanbuldayım.yorumun içinde teşekkürler.

balkon çiçekler aşağısında akan su hepsi çok güzel maşallah
ama ben özellikle çit şeklindeki saksılara bittim,nerden aldığını öğrenenbilir miyim
bu arada kısmetse biz de haziran gibi taşınacağz balkonum seninki kadar olmasa da büyük sayılır

Çok sağol canım.aslında balkonum çok büyük değil ama masa ve sandalyelerle öldürmedim alanı kibar bir köşe takımı koyunca incede bir sehpa boşluk yer kaldı bu sayede.alana göre eşya çok önemli.bauhause dan aldım çit şeklindeki saksıları.daha ne renkler var bayılırsın.istanbuldaysan tabi.

ankaradaym buradaki bauhausede var mıdır acaba,bi giyim dükkanında yine aksesuar olarak görmüştüm bunları o günden beridr aklımda
senin resimlerin tam denk geldi yani:))
fiyatı ne kadar bir de

Çok ferah mis gibi bir balkon hayallerimdeki balkon diyebilirim çiçekler açmış gerçekten muhteşem huzurla aşkla oturun inşallah

kızlar yeni üye oldum.Foruma ben de bir şeyler yazmak istiyorum.Cevap yazmadan istediğim bir konuyu nereye yazacağım bilemedim.yardım eder misniz?

harikaaaaa!! bayıldım çok güzel gerçekten çok imrendim inşallah benim balkonum da bu kadar güzel olur. en sevdiğim de mor çiçekli döşemeler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…