• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim çiçek açtı....

Çok sağol canım.benimki farkettin sanırım dikdörtgen yanlış hatırlamıyorsam 9 metrekareydi.balkonuna göre en mantıklı olanı seç.çok hantal takımda alma.

sağol canım benmkide 7 metrekare civarı inş senin gibi şık ve huzurlu olur tekrar güle güle kullaanın ailenizle inş

bayıldım canım takım çok hoş çiçekelr çok hoş mor minderleirn çok hoş
koltuk takımını ne kadra yaptırdın
bende istiyorum araştırıyorum,
çok rahata benzior

Çok huzur verici,çok şık olmuş,bayıldım.
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. :nazar:

Çook güzel bayıldım, güle güle mutlulukla oturun inşallah ((:
O mandalina mı, bu ara turunc takntım var bende çekirdekten limon yetiştiriyorum 1 yaşında ve yarım metreye ulaştı gövdesi kalınlaşsın aşlattırıcam.
Siz kendinizmi diktiniz yoksa hazır mı aldınız ((:

Evet mandalina canım.eşim seradan aldı.onlar ekti yani.

:nazar::nazar::nazar::nazar: Maşallah bayıldım bittim balkonuna. Çok severim böyle rengarenk çiçeklerle dolu bir balkonu.O köşe takımın yok mu ona ayrıca bittim. Güle güle oturun balkonunuzda miss gibi çay kahve sefası yapılıp kitap okunmaz mı şimdi o balkonda :31::31:

Yapılır valla hemde ne yapılır..çok sağol.

bayıldım canım takım çok hoş çiçekelr çok hoş mor minderleirn çok hoş
koltuk takımını ne kadra yaptırdın
bende istiyorum araştırıyorum,
çok rahata benzior

Teşekkürler canım evet çok rahat.canım aynı mağazadan dresuar ayna mutfak masa takımı ve balkon takımını aldık toplu ödeme yapmıştık.ama aşağı yukarı 2000 tl civarıdır

Canım maşallah balkonuna...çok güzel ..evininde fotolarına bakacağım hemen..eminim onlarda güzeldir..zevklisin belli...

Canım maşallah balkonuna...çok güzel ..evininde fotolarına bakacağım hemen..eminim onlarda güzeldir..zevklisin belli...

Teşekkür ederim.aslında eşya tek başına bişey ifade etmiyor onu güzelleştiren içindeki insanlar.insan evini,ev de insanın ruh halini yansıtıyor bence.

yaaaa çook güzel olmuşş benimde terasa böyle birşeyler almam gerek mutlakaaa.............. çok sevdimmm çokkk:16::16:

şimdi burda oturup birkahve içmek vardı çok güzel olmuş ellerinize sağlık...

Back
X