Harika yaaaaaaaaaaaa bayldımmm. Cennet gibi olmuş
insanın içeri geçesi gelmez o balkondan..çok beğendim..
çok güzel ve çok ferah :) GÜle güle oturun evinizde
muhteşem nede güzel kokuyorlardır
artik tatil icin otele gitmeye gerek yok, balkon tatil köyü rahatliginda masallah. Allah huzurunuzu bozmasin.
çok güzel huzurlu bir balkon olmuş çiçekleriniz saksılarınız koltuklarınız mükemmel..mandalina ağacını çok merak ettim fide den mi tohumdan mı yetiştirdiniz meyve vermesi ne kadar zaman aldı?
Amedia...balkonun ve çiçeklerin çok güzel bayıldıımmm....ayrıca evinde öyle..iyi günlerde mutlulukla otur evinde ve güzel balkonunda..
Amedia..bir gelip benim balkon ve bahçeye de el atsan canım..ne iyi olur...benim tadilat ve taşınmaktan henüz vaktim olmadı da maalesef((
evinizede cok begenmıstım bu zekvklı bayandan bole zevklı balkon cıkar hersey mukemmel .. ımmm bayıldımm ..
balkonun çok güzel ferah huzur dolu hele o mandalina ağacına bayıldım bayıldım güle güle huzurla oturun hoş bi sohbetle çayınızı yudumlayın balkonunuz da :)
amediacm o saksılardan ben de aldım yuppii
mor ve pembe olanından hatta buğday çimi ektim hemen
teşekkür etmek istedim aracı olduğun için:)
çok beğendim evin de çok güzel ama balkona bittim.sevgiler...
güle güle otur canım benim bi sorum var sana bu balkonundaki köşe takımının yeri plastik gibi bi şey sanırım gerçek hasır değil ben bunun masa takımını ve sandalyelerini almayı düşünmüştüm ama bana zamanla güneşten açma yapar gevşer dediler ömrü az dediler sen ne zamandır kullanıyorsun temizliği nasıl sence dayanıklı mı memnun musun yani..
Sağol.evet canım gerçek hasır değil.ben 9 aydır kullanıyorum.temizliği çok kolay haftada bir yıkatıyorum mis gibi oluyor.genelde artık bu tarz kullanılıyor.bizim bütün sitede bu tarz var gerçek hasır yok.tüm cafelerde bu tarz var.ömrünün bir salon mobilyası kadar olmayacağı kesin.bence rahat 5 yıl gider.hasırın kullanımı bence daha zor.yinede iyice netten araştır öyle karar ver.
güneşten korursam 5 yılı da geçebilir gerçek hasır istemiyorum zaten kurtlanıyormuş zamanla..neyle yıkatıyorsun cifle mi beyaz çünkü sık yıkanmazsa leke tutar..maşallah tertemizler cok teşekkür ederim
Ay ben bayılıyorum böyle balkonlara yaaaÇok güzel görünüyo, içim açıldı valla
nasıl güzel balkon öyleee süperrrr iyi günlerde oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?