Evdeki koku sorunu

reilasu

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2023
53
19
18
27
Merhabalar, yeni eve taşındım. 1 adet toy poodle köpeğim var. Apartmandakiler bizden kaynaklandığını söyleyen bir koku olduğunu iddia ediyor.

Söylenene göre ıslak köpek kokusu gibi birşey fakat köpeğimin cinsi dolayısı ile böyle birşey mümkün değil. Evimi sabah-oglen-aksam beyaz sirke ile silip havalandiriliyorum. Kendim aşırı titiz bir insanım.

Eve ilk geldiğimden bir süre sonra, tuvalet giderinde koku fark ettim. Sorduğum da olduğunu, kapatmak gerek var dedi. Ayrıca ben, kurutma makinesi kullanıyorum. Ve koydugum oda pek hava alan bir oda değil. Camı var ama hava alacak şekilde değil. Sizce sorunun kaynaği kurutma makinesi mi yoksa tuvalette ki gider mi olur?

Bana göre kurutma makinesi gibi duruyor, ne kadar yumuşatici ile yikasam bile çamaşırlarda hep bir ıslak koku oluyor.. çözümü var mı bunun?

Öncesinde yokmuymuş? Bazı komşular evcil hayvan düşmanı. Bana sorun giderde gibi geldi. Hava temizleyicisi öneririm bu arada. Usta vs çağırın bi baktırın

İlk kez duyuyorum ıslak köpek kokusu nedir yaaa millet iyice Gudurmuş 🙄

Diğer dairelere gidecek kadar nasıl bir ıslak köpek kokusu olabilir allah aşkına. Sanki 20 tane köpek besliyorsunuz. Bence de giderden kaynaklı. Mutlaka baktırın.

Öncesinde yokmuymuş? Bazı komşular evcil hayvan düşmanı. Bana sorun giderde gibi geldi. Hava temizleyicisi öneririm bu arada. Usta vs çağırın bi baktırın
Öncesi ile ilgili bir bilgi gelmedi ama, ev sahibi önceki kiracının da söylediği koku olduğu, kapatmak gerek. Birde açıcı kullanmak gerek dedi. Hayır benim düşüncem, benim köpeğim koku yapmayan bir cins. Acaba kokuyu yanlış mı anladılar. Ki, ben taşındığımdan sonra 15-20 gündür apartmanin gideri patladı. Leş gibi koktu apartman ve benim banyomada su taşmıştı.

Bencede kurutma makınasından olabılır
O odadakı pencere ortak havalandırmaya bakıyorsa o koku ordan yayılıyor olabılır
Benım makınalar korıdorda dolap ıcınde bazen kurutmayı kapaklar kapalı kullanırsam kotu bır koku olıyor
Camasırlarıda tam yogun kurutma modunda kurutun
Ütü kurulugu vs yapınca camasırlarımdada oyle bır koku kalıyor
Tekrar yıkayıp yüksek kurutmada kurutuyorum
Hatta kurutmayı sırf o koku yuzunden korıdordakı dolaptan almak havadar bıyere koymak ıstıyorum

Bencede kurutma makınasından olabılır
O odadakı pencere ortak havalandırmaya bakıyorsa o koku ordan yayılıyor olabılır
Benım makınalar korıdorda dolap ıcınde bazen kurutmayı kapaklar kapalı kullanırsam kotu bır koku olıyor
Camasırlarıda tam yogun kurutma modunda kurutun
Ütü kurulugu vs yapınca camasırlarımdada oyle bır koku kalıyor
Tekrar yıkayıp yüksek kurutmada kurutuyorum
Hatta kurutmayı sırf o koku yuzunden korıdordakı dolaptan almak havadar bıyere koymak ıstıyorum
Pencere aydınlatmaya bakıyor, orası hemde ardiye gibi düşünun. Ben çim biçme makinemi felanda koymuştum. Genelde orada çalışıyor. İlk aldığım da böyle bir kokusu yoktu ama zamanla olmaya başladı. Temizliğini de yapıyorum ama

Çok saçma tabi giderden mutlaka o koku yani ayy insanların saçma salak düşünceleri beni benden alıyor yaa
Ben bazen tuvalete pardon girince midem bulanıyor. Giderken koku geliyor alani bir şekilde. Korkum, daha fazla gaza gelip bize musallat olmalarından

Merhabalar, yeni eve taşındım. 1 adet toy poodle köpeğim var. Apartmandakiler bizden kaynaklandığını söyleyen bir koku olduğunu iddia ediyor.

Söylenene göre ıslak köpek kokusu gibi birşey fakat köpeğimin cinsi dolayısı ile böyle birşey mümkün değil. Evimi sabah-oglen-aksam beyaz sirke ile silip havalandiriliyorum. Kendim aşırı titiz bir insanım.

Eve ilk geldiğimden bir süre sonra, tuvalet giderinde koku fark ettim. Sorduğum da olduğunu, kapatmak gerek var dedi. Ayrıca ben, kurutma makinesi kullanıyorum. Ve koydugum oda pek hava alan bir oda değil. Camı var ama hava alacak şekilde değil. Sizce sorunun kaynaği kurutma makinesi mi yoksa tuvalette ki gider mi olur?

Bana göre kurutma makinesi gibi duruyor, ne kadar yumuşatici ile yikasam bile çamaşırlarda hep bir ıslak koku oluyor.. çözümü var mı bunun?
Birde, sanıldığının aksine titiz bir insanım. Kapımın önünü bile kendim silerim... Ayda 2 kez silinen merdivenlerden ne olabilir ki.. kendim siliyorum resmen

Birde, sanıldığının aksine titiz bir insanım. Kapımın önünü bile kendim silerim... Ayda 2 kez silinen merdivenlerden ne olabilir ki.. kendim siliyorum resmen
Ayda 2 kez derken komple apartman temizliginden bahsediyorum. Giderlerinde sıkıntı var, bizden buluyorlar... Umarım, bizi rahatsız etmezler daha fazla...

Ben bazen tuvalete pardon girince midem bulanıyor. Giderken koku geliyor alani bir şekilde. Korkum, daha fazla gaza gelip bize musallat olmalarından
Hiç korkma boşver sen bişey olursa da şikayetçi olursun

Hiç korkma boşver sen bişey olursa da şikayetçi olursun
Daha yeni taşındım canım, 35 bin verdim girişte. Bişi olsa, çıkamam ama köpeğimi de asla bırakmam. Çocuğum gibi benim o. İçime çok dert oldu, kendimi bile düşündüm acaba yeterince temizlik yapmadım mi diye. İyice paranoyak oldum, elimde beyaz sirke, Vileda ile dolaşıyorum evde...

Back
X