eşim beni aldatıyorsa boşanırım çocuk yapmam
eşim bana şiddet uygularsa boşanırım çocuk yapmam
eşimi sevmiyorsam artıkçocuk yapmam
ama eşim cimriyse yaparım bunun neresi hata daha 1 yıllık evlilik taşlar yerine oturacaktır..çok tanıdığım oldu eften püften boşanıp sonra 2.eşten daha beterini görüp de bu sefer boşanmayan ah ilk eşimi neden bıraktım halledilebilir meseleydi diyen inan çok insan var böyle...
mutsuz çocuk olacagını kimse bilemez canım ne evlilikler var masal gibi çocuk yapıp her sey harikayken adam gitti diyelim 3 yıl sonra aldattı kadın da boşadı ne yani yapmış oldugu çocugu ortadan mı kaldırsın hiçbir şeyin garantisi yok zaten önemli olan doğru adımlar atmak bu gibi ciddi durumlarda burda yangına körükle gitmek değil..bi de insan sinir anında gıcık etmek için konuşabilir adam sinirlenmiş söylemiş de olabilir biz bilemeyiz gerçek niyetini..
Adamın hele hele kocanın cimrisi hiçççç çekilmez
Sakın arama bırak bitiyorsa bitsin yol yakınken dön
merhaba kızlar,
evlenmeden önceye ait bir faturalı hattım vardı ve arkadasım kullanıyordu. Kız da şehir dısına yerleşti, irtibatımız kesildi vs derken üzerime olan hattın borcu ödenmemiş. 3-4 yıllık bir borç. Bu da avukata verilmiş ve eve bununla alakalı bir kagıt gelmiş. Eşim işten geldiğinde posta kutusunda kağıdı görmüş ve yüzü asık olarak ''al al da oku'' diyerek bana uzattı. Avukatı aradım, görüştüm ve sadece 250.-tl bir borcmus. Sorfra kurdum, yemek yiyoruz o arada ama eşimin suratı o kadar asıldı ki ben resmen hissettim.
öncesinde de evlenmeden önceki kredi kartımı iptal ettiricektim ve borcun ödenmesi gerekiyordu dogal olarak iptal edilirken.. Beni evlenmeden önceki borcun ilgilendirmez, ben ödeyemem demişti ve borcumu annem ödemişti. O da zaten cok cüzzi bi miktardı milyarlar falan değil. 200.-tl bişeydi yani.
Neyse, ben eşimin huyunu bildiğimden ''internet bankacılıgından ödeyeyim ben bunu, sonra annemden alır veririm'' dedim. Tamam, dedi. Ama cok zoruma gitti benim. Yani alt tarafı 250.-tl bi borc. Annem de emekli maasıyla geçinen bi insan. Erkek kardeşim askerde, bu zamana kadar ona 1 lira bile yollayamadım. çalısmıyorum çünkü. Işe de giremem su asamada, baska durumlar var cünkü.
Sonra benim suratım asıldı, moralim bozuldu. ödemek için internet bankacılıgını açtım, dur şu avukatla ben de konusayım deyip avukatı aradı. Avukatla görüştükten sonra bana bagırmaya başladı. Işte ben de senin yaşlarından geçtim, ben de genç oldum, bu zamana kadar hiç eve avukattan borc gelmedi falan dedi. Sanki benim her zaman geliyor, ilk kez böyle bişey oldu. 1 yıllık evliyiz yani.
Ben bu borcu ödeyemem, ödemek istemiyorum, evlenmeden önceki borc, beni ilgilendirmez dedi yine. Kredi kartın için de aynısını yaptın deyince, ben de hemen ''onu sen mi ödedin, annem ödedi'' dedim. O anda ''ben de kardeşine bilmemne marka ayakkabı aldım dedi''. O da 100 liralık bişey yani.
öyle deyince, ya dedim, senden koca falan olmaz, bitsin artık bu ilişki, ben senin eşin gibi hissetmiyorum kendimi, deyip küçük bi çantaya bikaç parça eşya koydum. Dısarıda yagmur yagıyor. Aksam olmus saat 8. Biterse bitsin dedi. Durdurmadı bile. şimdi kuzenimde kalıyorum. Bu gune kadar da aramadı..
Annemi aradım ve hemen borcu da kapattık zaten..
çok zoruma gidiyor yani.. Bu adam evi, 3 tane arabası, iyi bi maası olan bi adam. Ve ben de onun nikahlı eşiyim, bunların lafının yapılması dogru mıu?? Hadi desem ki, durumumuz yk, ödeyemeyecek, o yuzden sinirleniyor, ama cüzzi şeyler bizim için..
şimdi ne yapayım bilmiyorum, çok kararsızım..
Kuzenimle konusuyoruz ama ne yapsam artık bilemiyorum.. Anneme de eve döndüğümü ama konusmadıgımızı söyledim. Annemin de evliliğimle ilgili artık bir umudu yok, çocuk yapma diyor sadece..
Bir akıl verin lütfen((
yazık ya inanmıyorum 100 liralık 200 liralık şey için insan karısının kalbini kırar mı ki üç tane arabası var evi var diyorsun
evi terketmen bile adamı etkilememiş bunun haricinde sorunlarınız oluyor mu peki?
yazık sana Allah yardımcın olsun ama evlenirken parası var diye evlendiğin kesin
o avukatın sahtekar olmadığından eminmisin?
geçen benim teyzemi aramışlar, kullanmadığı çok eski bir hattın borcundan bahsetmişler, avukatım ben demiş karşı taraf. sonra teyzem beni aradı bana verdi telefon numarasını, internetten o numarayı araştırdım, böyle telefon veya posta yoluyla biz avukat bürosuyuz borcunuzu ödeyin diyolarmış. sonra ben aradım ağızlarına .... onların. bi iki defa farklı numaradanda aradım her seferinde farklı avukat bürosu diyolar. bi sema hukuk bürosu, bir şenol hukuk bürosu. resmen sahketarlarmış meğer. hayali borç anlayacağın...
sen boşver saçma yorumları zaten sıkıntılı bi süreçtesin, arada çıkıyor işte garip garip yaklaşımlar.
merak ediyorum naptın?var mı bi gelişme?
çok sinir bozucu oluyorlar ya ne yapayım.
hayır maalesef ki yok canım.. aramadı ve ben de aramadım, aramayı da düşünmüyorum, o bir şekilde dönecek bana.
o zaman alıp karşıma mantık çerçevesinde konusucam, sonrası ne olur bilmiyorum : (
hayırlısı olsun canım, inşallah daha fazla üzmez seni..
ay aşık adam bu mu ya. bi de aşık olmayaymış.haklısın.. henüz benimseyemedi, benim de bu cok zoruma gidiyor zaten.. yani görücü usulü evlenmedik ki, evlenmeden önce aylarca peşimden kostu. 2 yıl kadar çıktıktan sonra evlendik. çok aşık evlendik yani..
calısma imkanım su an için yok, zira şehir değiştiricez yaz sonu gibi işi gereği. ama mesleğim var, üniversite mezunuyum, evlenmeden önce de çalışma hayatım vardı. kendi istemedi çalışmamı.
katılıyorum sizeniye "bosan" diyen arkadaslara satasiliyor bu forumda bende bunu anlamis degilim.sanki "bosan" dediler diye konu sahibi de hemen yarin dava acacak.herkes fikrini paylasiyor katilirsin ya da katilmazsin,ama yorum yapana sicramanin anlami ne?
forumdaki konulara yorum yapan arkadaslar;ya yasamis oldugu tecrubelerinden yola cikarak ya da kendini konu sahibinin yerine koyarak yorum yapiyordur zaten.kimse benim kocam da evliligimde mukemmel,kusursuz demiyor...
siz butun evliliklerin sadece aldatma ve siddet yuzunden mi bittigini ya da bitmesi gerektigini dusunuyorsunuz???cok fena yaniliyorsunuz hanimlar...cunku uzmanlar oyle demiyor!!!
konu sahibi arkadasim sana da sunu soyleyecegim;
evinden cikmasan iyi olacakmis ama maden evinin esiginden adimini attin bence kararinin arkasinda dur ve esin aramadan sormadan geri gitme.ciddiyetini bozma.annene katiliyorum,cocuk yapmayi bir sure ertele.(aldatma-siddet olmasi sart degil bunu dusunmen icin)esin ayip etmis ve bana gore kusurlu. bugun 200 liranin hesabini yapan yarin lokmalarini saymaya baslar.hakkinda hayirlisi...
evet ben de ilerde neler der diye bi yorum yapmıştım, bunları kastetmiştim, ama bilemyiorum sizi de dinler misenin koca kefene cep diktirecekj ya da firavun misali piramit yaptıracak galiba, arabalarıyla falan birlikte gömülecek, evlenmeden önce görmüşsün düzelir demişsin en büyük hatan bu, maddi durumu iyi olupta 200 tl lafını yapan adamdan hayır gelmez,borçları annen kapattığına göre başınızda babanız yok,ilerde annen hasta falan olsa Allah muhafaza paraya ihtiyaç olsa beni bağlamaz senin annen diyecek demek ki, bazen küçük resimden büyük resmi çıkarmak gerek, bu adamın tıyneti bu fazla bişey bekleme, bu kadar küçük hesaplar yapan beni kan emici gibi gösteren bi adamla ben evli kalmam, ha sen evli kalacaksan işe girmeni ve kendi hesaplarını tutmanı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?