• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evi terkettim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi riph
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evlilik başka bişey olmalı canım ya bu sizinki evlilikse ömür boyu bekar kalayım ben
diğer yarını bulduğunu sanmış ve evlenmişsin fakat o seni gelmişinle geçmişinle sahiplenememis
Birbiri için canını ortaya koyabilecek eşler tanıdım, adam 200 lirasını koyamıyor pes!
sorun cimrilikten öte bence, bütün olamamakla ilgili.
inşallah sağlıklı karar verir de ömrünü ona yedirmezsin çünkü ömrünü yese doymaz gibi geldi bana

evlilik başka bişey olmalı canım ya bu sizinki evlilikse ömür boyu bekar kalayım ben
diğer yarını bulduğunu sanmış ve evlenmişsin fakat o seni gelmişinle geçmişinle sahiplenememis
Birbiri için canını ortaya koyabilecek eşler tanıdım, adam 200 lirasını koyamıyor pes!
sorun cimrilikten öte bence, bütün olamamakla ilgili.
inşallah sağlıklı karar verir de ömrünü ona yedirmezsin çünkü ömrünü yese doymaz gibi geldi bana
hem benimsemediği için hem de parası kıymetli adamın çok. hiç para harcamasam daha mutlu olur, çıktığımızda ödediği para batar diyo. evlerden ırak böylesi

eşini senden iyi kimse tanımaz bence çocuk da yap niye yapmicakmışsın ki çocukla iyice aile olursunuz benimser kendine gelir, kocan bence kötü bi adam değil hesap kitap yapabilir biraz bilmiş sadece sana geçmişte yaptıgın hatanın bedelini ödetmiş uyarmış aslında seni ki haklı sen de elin kızına güvenmiş adına hat vermişsin canım malesef.

İşte hep bu "çocuk yap düzelir"ler yüzünden bi'sürü annesi babası boşanmış, çoğu zaman arada kalmış, mutsuz çocuklar var ortalıkta...
Kesinlikle katılmıyorum düşüncenize:50: Bu adam hep böyleymiş çocukla mı düzelecek? Çok büyük bi'kumar olur bu.
Bence kesinlikle çocuk yapmamalısın. Yarın öbür gün ciddi anlamda canına tak etmeyeceği ne malum?
Tamam hat olayında niye böyle düşüncesizlik ettin diye belki kızar da olan olmuş yani 250 lira için sana laf saymasına üstüne annenin ödemesine ses etmemesi de çok kötü:50:

misilleme falan değil, evveliyatı da anlattıgım kadarı, fazlası yok..
otoriter ve sabit fikirli.
tanıyordum zaten önceki kredi kartı olayından, ona istinaden ''bu borcu da anneme ödetirim'' dedim zaten, bakalım ne diyecek diye.
velhasıl kelam adam hep cimriydi zaten, ama son zamanlarda değiştiğini, beni artık benimsediğini düşünmüştüm, ama yanılmışım..

Aslinda evlenmeden once goz ardi edilen huylarini onemsemek gerekiyor. Ileride o huylar buyuyor ve gecimsizlik yaratiyor. Hele duzelir degisir dusunceleri tamamen yanlis aksine evlendikten sonra daha beter oluyorlar.

Kusura bakma canim ama 100-200 lira icin kavga cikaran esin tam bir gorgusuz okuzmus. Evlilikte hersey ortaktir sen calismasan bile senin ihtiyaclarini karsilamak zorundadir. Borcun varsa da odemek zorundadir.
Ne demek ya kardesine aldigi ayakkabiyi laf etsin, sana ait borclari annene odetsin. Peki seni ne yerine koyuyor bu adam?

O zaman yeme icme giyinme hatta nefes de alma o evde oksijen parasi da ister senden maazallah.

ne bu böyle ya adama bak 200 liranın lafını ediyeor
gidiyorsun hiç engllemiyor akşam akşam kadın başına nasıl müsade edebilir,okuduklarımdan anlaşılan bu adam seni karısı olarak kabulememiş

eşimin ablasının hattı eşimin üzerine....ve gerçekten çok fazla geliyor ne yapıyorsa...sonuç ödeyemiyor....tamam ablası iyi hoş da bizim üzerimize kalıyor sonra..ve ben de söyleniyorum...eşim de kızıyor ama ödüyor yapacak birşey yok...verirse veriyor vermezse yok... ablası olduğu halde kızıyorum ben...bir de arkadaşı falan olsaydı gerçekten daha çok kızardım....bunun cimrilikle falan alakası olduğunu düşünmüyorum....senin arkadaşının benim görümcemin yaptığı insanı aptal yerine koymaktır...eşin de bence ona kızmış olabilir....

evliliklerin ilk 5 yılı çok tehlikeli diye bas bas bağırıyor uzmanlar,burda da yangına körükle gidiliyor....gemileri yakmak çok kolay....burdaki arkadaşlara şaşıyorum....bu gazla yakında evli kimse kalmayacak....hemen boşan... sanal ortam olunca kestirip atmak daha kolay oluyor herhalde....herkesin kocası çok mu dört dörtlük acaba...

eşinin umrunda olmaman gibi birşeyin sözkonusu olabileceğini sanmıyorum....sen terkettin....ve gurur girdi araya....bir bekle bakalım bir süre...kafanızı dinleyin ikiniz de....sonra sen ne istediğini söylediğinde o ne diyecek...kestirip atma...

Son düzenleme:
eşimin ablasının hattı eşimin üzerine....ve gerçekten çok fazla geliyor ne yapıyorsa...sonuç ödeyemiyor....tamam ablası iyi hoş da bizim üzerimize kalıyor sonra..ve ben de söyleniyorum...eşim de kızıyor ama ödüyor yapacak birşey yok...verirse veriyor vermezse yok... ablası olduğu halde kızıyorum ben...bir de arkadaşı falan olsaydı gerçekten daha çok kızardım....bunun cimrilikle falan alakası olduğunu düşünmüyorum....senin arkadaşının benim görümcemin yaptığı insanı aptal yerine koymaktır...eşin de bence ona kızmış olabilir....

evliliklerin ilk 5 yılı çok tehlikeli diye bas bas bağırıyor uzmanlar,burda da yangına körükle gidiliyor....gemileri yakmak çok kolay....burdaki arkadaşlara şaşıyorum....bu gazla yakında evli kimse kalmayacak....hemen boşan... sanal ortam olunca kestirip atmak daha kolay oluyor herhalde....herkesin kocası çok mu dört dörtlük acaba...

eşinin umrunda olmaman gibi birşeyin sözkonusu olabileceğini sanmıyorum....sen terkettin....ve gurur girdi araya....bir bekle bakalım bir süre...kafanızı dinleyin ikiniz de....sonra sen ne istediğini söylediğinde o ne diyecek...kestirip atma...

aynen öyle canım sana katılıyorum sanki adam dövmüş aldatmış evden zorla mı atmış bşanacak ne var ortada boşan diyenlerin eşleri çok mu mükemmel acaba hiç mi küsmediler tartışmadılar kendileri neden boşanmadı..
bekarlarsa da evlenince bi görmek lazım onları..

İşte hep bu "çocuk yap düzelir"ler yüzünden bi'sürü annesi babası boşanmış, çoğu zaman arada kalmış, mutsuz çocuklar var ortalıkta...
Kesinlikle katılmıyorum düşüncenize:50: Bu adam hep böyleymiş çocukla mı düzelecek? Çok büyük bi'kumar olur bu.
Bence kesinlikle çocuk yapmamalısın. Yarın öbür gün ciddi anlamda canına tak etmeyeceği ne malum?
Tamam hat olayında niye böyle düşüncesizlik ettin diye belki kızar da olan olmuş yani 250 lira için sana laf saymasına üstüne annenin ödemesine ses etmemesi de çok kötü:50:

eşim beni aldatıyorsa boşanırım çocuk yapmam
eşim bana şiddet uygularsa boşanırım çocuk yapmam
eşimi sevmiyorsam artıkçocuk yapmam
ama eşim cimriyse yaparım bunun neresi hata daha 1 yıllık evlilik taşlar yerine oturacaktır..çok tanıdığım oldu eften püften boşanıp sonra 2.eşten daha beterini görüp de bu sefer boşanmayan ah ilk eşimi neden bıraktım halledilebilir meseleydi diyen inan çok insan var böyle...

mutsuz çocuk olacagını kimse bilemez canım ne evlilikler var masal gibi çocuk yapıp her sey harikayken adam gitti diyelim 3 yıl sonra aldattı kadın da boşadı ne yani yapmış oldugu çocugu ortadan mı kaldırsın hiçbir şeyin garantisi yok zaten önemli olan doğru adımlar atmak bu gibi ciddi durumlarda burda yangına körükle gitmek değil..bi de insan sinir anında gıcık etmek için konuşabilir adam sinirlenmiş söylemiş de olabilir biz bilemeyiz gerçek niyetini..

çocuk yap düzelir zihniyetinde olanlar neyin garantisini veriyor acaba....sağlam bi evlilik yok ki şuanda ortada daha çocuga gelene kadar aşılması gereken konu çok
siz annenizi dinleyin çocuk konusunda
hakkınızda hayırlısını diliyorum böyle bi eşle ömür biraz zor geçer hoş size pek eş olamamış ama
şunu bunu yapın diyemem ama eşinizin arayacağını pek sanmıyorum
sizi kuzeninizde biliyorsa ondan da aramıyordur sağlam bi yerde oldugunuzu bildiğinden

merhaba kızlar,
evlenmeden önceye ait bir faturalı hattım vardı ve arkadasım kullanıyordu. kız da şehir dısına yerleşti, irtibatımız kesildi vs derken üzerime olan hattın borcu ödenmemiş. 3-4 yıllık bir borç. bu da avukata verilmiş ve eve bununla alakalı bir kagıt gelmiş. eşim işten geldiğinde posta kutusunda kağıdı görmüş ve yüzü asık olarak ''al al da oku'' diyerek bana uzattı. avukatı aradım, görüştüm ve sadece 250.-tl bir borcmus. sorfra kurdum, yemek yiyoruz o arada ama eşimin suratı o kadar asıldı ki ben resmen hissettim.
öncesinde de evlenmeden önceki kredi kartımı iptal ettiricektim ve borcun ödenmesi gerekiyordu dogal olarak iptal edilirken.. beni evlenmeden önceki borcun ilgilendirmez, ben ödeyemem demişti ve borcumu annem ödemişti. o da zaten cok cüzzi bi miktardı milyarlar falan değil. 200.-tl bişeydi yani.

neyse, ben eşimin huyunu bildiğimden ''internet bankacılıgından ödeyeyim ben bunu, sonra annemden alır veririm'' dedim. tamam, dedi. ama cok zoruma gitti benim. yani alt tarafı 250.-tl bi borc. annem de emekli maasıyla geçinen bi insan. erkek kardeşim askerde, bu zamana kadar ona 1 lira bile yollayamadım. çalısmıyorum çünkü. işe de giremem su asamada, baska durumlar var cünkü.
sonra benim suratım asıldı, moralim bozuldu. ödemek için internet bankacılıgını açtım, dur şu avukatla ben de konusayım deyip avukatı aradı. avukatla görüştükten sonra bana bagırmaya başladı. işte ben de senin yaşlarından geçtim, ben de genç oldum, bu zamana kadar hiç eve avukattan borc gelmedi falan dedi. sanki benim her zaman geliyor, ilk kez böyle bişey oldu. 1 yıllık evliyiz yani.
ben bu borcu ödeyemem, ödemek istemiyorum, evlenmeden önceki borc, beni ilgilendirmez dedi yine. kredi kartın için de aynısını yaptın deyince, ben de hemen ''onu sen mi ödedin, annem ödedi'' dedim. o anda ''ben de kardeşine bilmemne marka ayakkabı aldım dedi''. o da 100 liralık bişey yani.
öyle deyince, ya dedim, senden koca falan olmaz, bitsin artık bu ilişki, ben senin eşin gibi hissetmiyorum kendimi, deyip küçük bi çantaya bikaç parça eşya koydum. dısarıda yagmur yagıyor. aksam olmus saat 8. biterse bitsin dedi. durdurmadı bile. şimdi kuzenimde kalıyorum. bu gune kadar da aramadı..
annemi aradım ve hemen borcu da kapattık zaten..

çok zoruma gidiyor yani.. bu adam evi, 3 tane arabası, iyi bi maası olan bi adam. ve ben de onun nikahlı eşiyim, bunların lafının yapılması dogru mıu?? hadi desem ki, durumumuz yk, ödeyemeyecek, o yuzden sinirleniyor, ama cüzzi şeyler bizim için..
şimdi ne yapayım bilmiyorum, çok kararsızım..
kuzenimle konusuyoruz ama ne yapsam artık bilemiyorum.. anneme de eve döndüğümü ama konusmadıgımızı söyledim. annemin de evliliğimle ilgili artık bir umudu yok, çocuk yapma diyor sadece..
bir akıl verin lütfen :(((

arkadasının borç konusu fatura olayında eşin haklı maalasef elin kızı konusacak oda ödicek bende olsam sinirlenir ödemezdim gözüm görmezdi kimle ödersen öde derdim.

ama olay sadece p diilmiş kredi kartı olayı onu geeeç aldığı ayakkabının lafını yapıyor :( anne emekli bir kadın senin canın askerde.... her ay kardeşine para göndermeyi bile teklif etmesi lazımken adamın dediklerine bak . ve saat kaç olmuş o karanlıkta o yağmurda durdurmuyor bile. be adam istemiosan bile geç otur saat olmuş yarın çık git de yada sen çık git .
gerçekten koca olmaz o adamdan... ve hala aramamış insan merak etmezmi ya ! hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

bence arkadaş boşansın çocuk yapmasın avukat bulalaım ona beraberce hepimiz rahatlayalım sonucta adam cimri..etraf da mükemmel adamlarla dolu zaten zaten evlilik kurumu da ne ki di mi en ufak bi şeyde bitir gitsin asıl ben bu zihniyete sinir oluyorum

sanki bizleri doğuran analarımız cok mu mutluydu bir elleri yağda bir elleri balda mıydı her gün keyif mi çattılar babalarımız her akşam romantik sürprizler mi yapardı hiç mi yoktu babalarımızın kötü huyları annemizi kıran üzen o zaman bizler doğmazdık ..

neyse konu sahini arkadasım umarım fazla büyümeden barışırsınız hakkında hayırlısı olsun.

Belki eşiniz sizi biraz sorumsuz buluyor ve sonunu düşünmeden yaptığınız işlerin sorumluluğunu almanızı bekleyerek, sizi buna mecbur bırakarak sorumluluk sahibi bir insan olmanızı sağlamaya çalışıyor olabilir. Mesela kredi kartıyla yaptığınız harcamaları gereksiz bulmuş, faturalı bir hattı bir arkadaşa bırakarak, ne olacağına aldırmadan unutmuş gitmiş olmanıza sinirleniyor ve sizi sorunla yalnız bırakarak, aklınca terbiye ediyor olabilir. Belki siz farkından olmadan, sadece para pul mevzuunda değil, diğer konularda da yönlendirilmeye ihtiyaç duyuyor gibi görünüyor olabilirsiniz. Bence objektif olarak, oturun düşünün. Eşinizin, konuya yaklaşımı acımasız olsa da haklı olabilir mi? Sizi bu duruma düşüren sürece katkınız nedir? Sonuç olarak eşinizle konuşup, size neden böyle davrandığını anlamaya çalışın. duygularınızı, beklentinizi anlatın ve onunkileri de anlamaya çalışın. Sorunun para meselesi, cimrilik falan olduğunu sanmıyorum ben. Eğer bu evlilik içinde yalnız,kendini ifade edememiş ve kaderine terk edilmiş hissediyorsanız bunu eşinizle paylaşın. Tepkisel olmak, uzaklaşmak, konuşmadan anlaşılmayı beklemek, ideal olan şeylerin emek vermeden, çabalamadan olacağını sanmak hiçbir durumda ve hiçbir sorunda çözüm getirmez.

merhaba kızlar,
evlenmeden önceye ait bir faturalı hattım vardı ve arkadasım kullanıyordu. kız da şehir dısına yerleşti, irtibatımız kesildi vs derken üzerime olan hattın borcu ödenmemiş. 3-4 yıllık bir borç. bu da avukata verilmiş ve eve bununla alakalı bir kagıt gelmiş. eşim işten geldiğinde posta kutusunda kağıdı görmüş ve yüzü asık olarak ''al al da oku'' diyerek bana uzattı. avukatı aradım, görüştüm ve sadece 250.-tl bir borcmus. sorfra kurdum, yemek yiyoruz o arada ama eşimin suratı o kadar asıldı ki ben resmen hissettim.
öncesinde de evlenmeden önceki kredi kartımı iptal ettiricektim ve borcun ödenmesi gerekiyordu dogal olarak iptal edilirken.. beni evlenmeden önceki borcun ilgilendirmez, ben ödeyemem demişti ve borcumu annem ödemişti. o da zaten cok cüzzi bi miktardı milyarlar falan değil. 200.-tl bişeydi yani.

neyse, ben eşimin huyunu bildiğimden ''internet bankacılıgından ödeyeyim ben bunu, sonra annemden alır veririm'' dedim. tamam, dedi. ama cok zoruma gitti benim. yani alt tarafı 250.-tl bi borc. annem de emekli maasıyla geçinen bi insan. erkek kardeşim askerde, bu zamana kadar ona 1 lira bile yollayamadım. çalısmıyorum çünkü. işe de giremem su asamada, baska durumlar var cünkü.
sonra benim suratım asıldı, moralim bozuldu. ödemek için internet bankacılıgını açtım, dur şu avukatla ben de konusayım deyip avukatı aradı. avukatla görüştükten sonra bana bagırmaya başladı. işte ben de senin yaşlarından geçtim, ben de genç oldum, bu zamana kadar hiç eve avukattan borc gelmedi falan dedi. sanki benim her zaman geliyor, ilk kez böyle bişey oldu. 1 yıllık evliyiz yani.
ben bu borcu ödeyemem, ödemek istemiyorum, evlenmeden önceki borc, beni ilgilendirmez dedi yine. kredi kartın için de aynısını yaptın deyince, ben de hemen ''onu sen mi ödedin, annem ödedi'' dedim. o anda ''ben de kardeşine bilmemne marka ayakkabı aldım dedi''. o da 100 liralık bişey yani.
öyle deyince, ya dedim, senden koca falan olmaz, bitsin artık bu ilişki, ben senin eşin gibi hissetmiyorum kendimi, deyip küçük bi çantaya bikaç parça eşya koydum. dısarıda yagmur yagıyor. aksam olmus saat 8. biterse bitsin dedi. durdurmadı bile. şimdi kuzenimde kalıyorum. bu gune kadar da aramadı..
annemi aradım ve hemen borcu da kapattık zaten..

çok zoruma gidiyor yani.. bu adam evi, 3 tane arabası, iyi bi maası olan bi adam. ve ben de onun nikahlı eşiyim, bunların lafının yapılması dogru mıu?? hadi desem ki, durumumuz yk, ödeyemeyecek, o yuzden sinirleniyor, ama cüzzi şeyler bizim için..
şimdi ne yapayım bilmiyorum, çok kararsızım..
kuzenimle konusuyoruz ama ne yapsam artık bilemiyorum.. anneme de eve döndüğümü ama konusmadıgımızı söyledim. annemin de evliliğimle ilgili artık bir umudu yok, çocuk yapma diyor sadece..
bir akıl verin lütfen :(((

o avukatın sahtekar olmadığından eminmisin?
geçen benim teyzemi aramışlar, kullanmadığı çok eski bir hattın borcundan bahsetmişler, avukatım ben demiş karşı taraf. sonra teyzem beni aradı bana verdi telefon numarasını, internetten o numarayı araştırdım, böyle telefon veya posta yoluyla biz avukat bürosuyuz borcunuzu ödeyin diyolarmış. sonra ben aradım ağızlarına .... onların. bi iki defa farklı numaradanda aradım her seferinde farklı avukat bürosu diyolar. bi sema hukuk bürosu, bir şenol hukuk bürosu. resmen sahketarlarmış meğer. hayali borç anlayacağın...

Son düzenleme:
niye "bosan" diyen arkadaslara satasiliyor bu forumda bende bunu anlamis degilim.sanki "bosan" dediler diye konu sahibi de hemen yarin dava acacak.herkes fikrini paylasiyor katilirsin ya da katilmazsin,ama yorum yapana sicramanin anlami ne?
forumdaki konulara yorum yapan arkadaslar;ya yasamis oldugu tecrubelerinden yola cikarak ya da kendini konu sahibinin yerine koyarak yorum yapiyordur zaten.kimse benim kocam da evliligimde mukemmel,kusursuz demiyor...
siz butun evliliklerin sadece aldatma ve siddet yuzunden mi bittigini ya da bitmesi gerektigini dusunuyorsunuz???cok fena yaniliyorsunuz hanimlar...cunku uzmanlar oyle demiyor!!!

konu sahibi arkadasim sana da sunu soyleyecegim;
evinden cikmasan iyi olacakmis ama maden evinin esiginden adimini attin bence kararinin arkasinda dur ve esin aramadan sormadan geri gitme.ciddiyetini bozma.annene katiliyorum,cocuk yapmayi bir sure ertele.(aldatma-siddet olmasi sart degil bunu dusunmen icin)esin ayip etmis ve bana gore kusurlu. bugun 200 liranin hesabini yapan yarin lokmalarini saymaya baslar.hakkinda hayirlisi...

boşansan ne olucak peki sanki beyaz atlı milyarder erkekler seni bekliyor . geçin kardeşim bunları ya . gerçekçi olun . sen hatalısın kusura bakma . olay 250 lira falan değil . olay senin ayakları üzerinde durmaman . evlendim evimin kadını oldum kocam yapmak zorunda herşeyi demek saçma . adam trilyonerde olsa senin borcunu ödemek zorunda değil ki bunu evlenmeden önce yapmışsın .para okadar kolay kazanılmıyor . yani çalış dene gör bence . evler arabalarda kolay alınmıyor . boşan yada boşanma senin kararın ama boşanıncada seni güzel bir hayat bekliyor sanma . artık erkek milleti akıllandı genelde kendilerine denk kişilerle evleniyorlar . yani zengin koca sengin kadınla evleniyor . mantık devri devir maalesef .
yani tabikide kocan senin arkanda durmak zorunda . ama yani arkadşına vermiş gitmişsin hattını hatırlamıyorsun bile . sorumluluk almak bir yana sorumsuzca davranıyorsun demek . evli bir kadınında artık yani bazı hareketlerine dikkat etmesi gerek . bugün 250 lira borç yaparsın yarın gier 5000 lira harcarsın . yani bu iş böle . eşine danışmadan birşey yapma paranı ondan alıyorsun sonuçta . bence araözür dile geri adım at birdaha yapmıcam de . inatla boşanmaya giderse kaybeden o olmaz emin ol .

Son düzenleme:
Arkadaşım ne yap yap çalışmaya başla.
Madem bu kadar parası kıymetli neden çalışmana izin vermiyor senin.
Çünkü seni bu şekilde kendine mahkum ediyor.
Boşan yada boşanma diyemem.
Ama çalış, düzenini kur gerçekten mutsuzum ben bu adamla yapamıyorum dersen gerekeni yaparsın.
Çocuk yapmayıda gerçekten emin olana kadar düşünme.

olaylar garip olup içinden çıkamadıgım için yazdım buraya zaten.. evlenmeden önce, benim de ödediğim oluyordu, onun da.. hatta ilk yediğimiz yemegi bile ben ısmarlamıstım.. : ) bunlar sorun değil, sorun olan evlendikten sonraki tavırları.
tutumluluktan 2 tık yukarıda içinde bulundugumuz durum.

ben bunu görmedim . o zaman bu adam acayip cimri .ne demek hesap ödetmek ya . valla ben sinir oluyorum bu durumlara .bende kadın çalışmalı kesinlikle diyorum ve çalışıyorum ama yani kadın-erkek eşit diye yani hesabıda bana mı ödeticek gitsin ya öle erkek istemiyorum . sen hatayı o zaman başta yapmışsın . sende hatalısın evet ama eşinde çok cimri ve görgüsüz kusura bakma .bilerel lades demişsin . erkek kıza hesap ödetmez . bu bu kadar yani

senin koca kefene cep diktirecekj ya da firavun misali piramit yaptıracak galiba, arabalarıyla falan birlikte gömülecek, evlenmeden önce görmüşsün düzelir demişsin en büyük hatan bu, maddi durumu iyi olupta 200 tl lafını yapan adamdan hayır gelmez,borçları annen kapattığına göre başınızda babanız yok,ilerde annen hasta falan olsa Allah muhafaza paraya ihtiyaç olsa beni bağlamaz senin annen diyecek demek ki, bazen küçük resimden büyük resmi çıkarmak gerek, bu adamın tıyneti bu fazla bişey bekleme, bu kadar küçük hesaplar yapan beni kan emici gibi gösteren bi adamla ben evli kalmam, ha sen evli kalacaksan işe girmeni ve kendi hesaplarını tutmanı öneririm

Arkadasım kimseye karışmak sebebı olmak ıstemem senın kararın ama karsında saygısız, sevgısız, bencıl, cımrı, kaba, paylaşımsız, karsı tarafa hükmetmek ısteyen, yerı geldıgınde ezmekten gerı durmayan ve nasıl dıyım; 'ZORAKI KOCA' rolünde bır adam gordum ben...ayrıca evlılıgı ıs anlaşması gıbı goruyor; sunlar olursa olur olmazsa olmaz diyenlerden....boylelerı nıye evleniyorlar anlamıyorum ben; kaldı kı senın calısmamanı o ıstemıs; su an calısma ımkanın da yok ztn...ve de sankı evlendıgıne bın pısman, evlılıge uygun olmadığını anlamış, yol yakınken bahane aramya calısan bır tavrı va gıbı geldı bana....diğ. yandan anladığım kadarıyla aranızda daha başka sorunlar da var kı evlılıgın daha ılk ayında evı terk etmeye kalkmıs; mutlaka bır ılıskı yurumuyorsa her ıkı tarafın da yerı geldıgınde hataları oluyordur ama görünen tablo o kı; ortada her ıkı tarafın da zmn zmn basından atmaya calıstıgı bır evlılık var...adamın ıyı bır meslegı&ısı, gelırı var anlaşılan; bu da açık...ztn asıl paralı erkekler daha kolay karı boşuyor, aldatıyor, hele böyle sevgısız, katı, duz mantık kafa yapılı olanlar gayet rahatlıkla bırı gıder bırı gelır dıyorlar...netıcede önce bırlıkte olduğunuz kısının ınsan olması ve aranızdakı uyum onemlı tabıkı .....sızlerın sanki kafanızdakı karı&koca profıllerı uyusmuyor; beklentılerınız karşılanmıyor gıbı...bu durum da karakter farklılığından kaynaklanıyor olabılır...nereden mı bılıyorum? tabıkı bes parmağın besı bır degıl ama benım basımda da bazı ozellıklerı benzesen bır hayırsız vardı su an ayrıyız ve bıtıyor.....ınsallah duzelırsınız ama genelde bır sey nasıl baslamıssa oyle gıdıyor....

Son düzenleme:
Boyle hayat mi gecer canim ya,cocukmussun gibi herseye hesap ver,calismiyosun da esir gibi
Bunu yapmak kolay olmaz biliyorum ama bende en dogrusu herkes yoluna ,cimri olur anlarimda ayrica yaptigi soyliycek kadar gorgusuzde yani

Back