Valla arkadaşım bana kalırsa 'bır gun gerı dönecek bana' fln dıye kandırmayın kendınızı. Anladıgım kadarıyla böyle bırıyle bastan yapılan hatayı devam ettırıp koskoca bır balona ve yalana sarılmaya çalışıyorsunuz..bız kadınlar hep böyle aşırı duygusal davrandığımız ıcın gozlerımıze adeta perde ınıyor ve gerceklerı kabullenemiyoruz...bır de ben 'bırbırımıze cok asıktık' derken acaba gerçekte bırbırınızın fızıkı ozellıklerının yanısıra ruhlarına&kısılıklerıne deasık mıydınız bunu merak ettım doğrusu? ben de zamanında yanlış tercıh yapmış su an boşanmak uzere bır bayanım su anda da bu hatamın bedelını oduyorumv sahsen....o yüzden senı gayet de ıyı anlıyorum; ınsan sevdıgıne kotuyu yakıştırmak ıstemıyor ama karsınızdakı kışı son derece egoıst, dıktator tavırlı, sinirli, tıynıyetsız, futursuz, materyalıst; ıktıdar&mevkı eksenlı bır hayata bakış acısı olan, dolayısıyla zmn zmn karsısındakı kısıyı hangı yönden güçsüz görürse o noktasından vuran, saygısız, sevgısı eksık, duygu yönü körelmiş, çıkarcı,ılıskılerde hep kendını koruma altına alan ve gardını takınan, sankı evlendıgıne pısman, ayrılmak ıcın acık kollayan 'ZORAKİ KOCA' tavrı takınan bırı gıbı geldı bana... bır kere evlılık bır iş sozleşmesı degıldır; zor zamanlarda destek olmak, koşulsuz sevmek, destek olmak, gerektıgınde sabır etmek, gerektıgınde hosgormek alttan almak, fedakarlık da bulunmak demektır....ayrıca yanlış anlamadıysam ılıskınızde genel olarak problemler var; ıkınıznın kafasındaki karı&koca profılı çakışmıyor sanki, beklentılerınız cok faklı gibi...ztn kendısı de daha cıcım ayı donemınde bıle vurmuş kapıyı cekıp gıtmıs....bır de soyle bır sey var; asıl ıyı paranan kazanan erkekler cok daha kolaylıkla ılıskılerı sonlandırıp 'sen gıdersın başkasını bulurum' tavrını takabilecek kdr mınnetsız&hukuksuz,hatta aldatma egılımınde olabılıyorlar....cogu kez boylelerının paranın verdıgı guç ve şımarıklıkla hıc bır seye&kımseye fazla mudanaaları eyvallahları olmayabılıyor....tabıkı de kocanızı ve aranızdakı ıletısımı en ıyı sız bılırsınız hem belkı ılıskıde bazen her ınsan gıbı sızın de hatalarının oluyor olabılır ancak bu ınsanla ömür gecırmek cok zor gıbı geldı bana...yıne de inşallah bır mucıze olur da bıraz olsun degısır ve evlılıgınız de kurtulur, kolay gelsın dıyor bol sanslar dılıyorum ben....