ıyy adamın cimrisi de hiç çekilmiyor. genelde de böylemidir
normalde de cimri zaten ama hep daha da birikim yapalım deyip duruyor.
ehliyet sınavına girmiştim evlenmeden önce, evlilik hazırlıkları vs derken ehliyetimi emniyete gidip alamamıstım. onun için bile kavga etmiştik. ehliyeti almak için evlenmeyi mi bekliyorsun diye..
son günlerde yine biraz kendine gelmişti. pek karısmıyordu ama yine şu konuyla resmen aile olamadıgımı hissettim. çok canım yandı.
Bahseetiiğine göre durumu yerinde bir adam,Harbi tuhaf oluyor cimri adamlar bir ayakkabının lafını etmesi tuhaf:26:
Eğer aşık değilsen,onsuz daha mutlu olurum diyorsan boşanmalısın bence:26ek bilmiyorum hukuk durumlarını ama nafakada almalısın görsün 250yı ondan sonra Çalışıp çok güzelde hem kendine hemde ailene bakabilirsin Görücü usulümü evlendiniz acaba:26:Anladığım kadarıyla gençsnde hayat kimbilir ne güzellikler sunar sana
Durumun içinde olmadığımız için boşan demesi kolay geliyor ama evi terkettiğine göre mutlu bir ailen yok zaten:26:Tek kusuru cimrilikse belki affedilebilir ama başka sorunlarınızda varmı ki:26:
Affedeceksen bile çalışmanı öneririm çünkü cimri bir insanla ancak çalışırsan mutlu olabilirsin:26:
pekı canım bu olay olalı kac gun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?