Evi Terketme zamani geldi..!!

yakamoz yaşadıkların senin sınavın,o anda sana nasıl davrandıkları da kardeşlerinin sınavıydı.geçemediler,değil kardeşlikten insanlıktan bile sınıfta kaldılar.
şimdi sen bir süre bu konuda çok üzüleceksin,sonra yaralarını saracak ve geçmişe gömeceksin.
bu arada araştırmalarına devam et,şiddet gören kadınların haklarını ve devlet desteğini araştır.ağlayıp sızlayıp,kendini anlamayacak insanlara ifade etmeye çalışma.onların çapı dar,sen desen idrak edecek,hak verecek yeterlilikte değiller belli ki.bu tarz insanların olmaması daha hayırlıdır hayatında.

Onlarda cok kotu seyler yasadilar ben hep yanlarinda oldum. Cok sukur ki benim vicdanim rahat.
Ben suan cok uzgunum. Kendimi bir pislik gibi hissediyorum, istenmeyen kardes, seytan bir kadin gibi..
Ben ne oldugumu anlamadim, icim kaniyor resmen. yuzum gozum sis icinde. Oz annem bile benim yedigim dayagi konusmuyor, onun oglunu nasil rahatsiz etmisim, niye aramisim onu konusuyor.
Yani benim o anda acimdan, caresizligimden aradigim kimsenin aklina gelmiyor.
BEN AiLEMDEN DE, KOCAMDAN DA TiKSiNTi DUYUYORUM!!
Hepsinden uzak duracagim artik, asla hayatimin icine sokmayacagim inadina guclu olacagim
4 KOLDAN BANA SALDIRIYOR herkez gibi hisler icindeyim. Umarim gecer bu yasadiklarim cunku hic iyi degilim.

ağlayıp sızlayıp,kendini anlamayacak insanlara ifade etmeye çalışma.onların çapı dar,sen desen idrak edecek,hak verecek yeterlilikte değiller belli ki.bu tarz insanların olmaması daha hayırlıdır hayatında

bu yazdigina yurekten katiliyorum. Bu bana son bir ders oldu hayatimda..
En zor animda en aciz animda bana bunu yapan kardesleri artik hayatimdan cikardim..Esime karsida artik eskisi gibi olmayacak hicbirsey.. Hepsinin biletini kestim yuregimden, nereye giderlerse gitsinler yeterki benden ve cocuklarimdan uzak dursunlar
Benim sansima, bahtima nankor ve vefasiz insanlar cikmis..Birde bunlar oz ailesiyse insanin...

COK TSK.EDERIM SAGOL ARKADASIM..

Onlarda cok kotu seyler yasadilar ben hep yanlarinda oldum. Cok sukur ki benim vicdanim rahat.
Ben suan cok uzgunum. Kendimi bir pislik gibi hissediyorum, istenmeyen kardes, seytan bir kadin gibi..
Ben ne oldugumu anlamadim, icim kaniyor resmen. yuzum gozum sis icinde. Oz annem bile benim yedigim dayagi konusmuyor, onun oglunu nasil rahatsiz etmisim, niye aramisim onu konusuyor.
Yani benim o anda acimdan, caresizligimden aradigim kimsenin aklina gelmiyor.
BEN AiLEMDEN DE, KOCAMDAN DA TiKSiNTi DUYUYORUM!!
Hepsinden uzak duracagim artik, asla hayatimin icine sokmayacagim inadina guclu olacagim
4 KOLDAN BANA SALDIRIYOR herkez gibi hisler icindeyim. Umarim gecer bu yasadiklarim cunku hic iyi degilim.

ağlayıp sızlayıp,kendini anlamayacak insanlara ifade etmeye çalışma.onların çapı dar,sen desen idrak edecek,hak verecek yeterlilikte değiller belli ki.bu tarz insanların olmaması daha hayırlıdır hayatında

bu yazdigina yurekten katiliyorum. Bu bana son bir ders oldu hayatimda..
En zor animda en aciz animda bana bunu yapan kardesleri artik hayatimdan cikardim..Esime karsida artik eskisi gibi olmayacak hicbirsey.. Hepsinin biletini kestim yuregimden, nereye giderlerse gitsinler yeterki benden ve cocuklarimdan uzak dursunlar
Benim sansima, bahtima nankor ve vefasiz insanlar cikmis..Birde bunlar oz ailesiyse insanin...

COK TSK.EDERIM SAGOL ARKADASIM..

yakamozcum çok geçmış olsun seni gayet güzel anlıyorum ve seni tebrik edıyorum cezursun.ama anlayamadım sen evinden mı çıktın şuan nerdesin?Allah seninle olsun.

Yakamoz, zaten böyle zamanlarda anlamıyor mu insan dostunu düşmanını? İnsanları iyi gününde asla tanıyamazsın. Bu yaşadıklarından ders çıkar ki Rabbim tek tek yüzlerini göstermiş sana. Bunu da kenarına koy, bazen hayat dersleri sert olur. Allahü Teala insana taşıyamayacağı yükü vermez. Akıllı birisin, belli. Zaten yanlış anlamadıysam avrupadasın. Orada kimseye muhtaç olmadan da kalkınabilirsin. Sürekli kendini geliştir, kurslara git. Öğrenmenin yaşı yok. Sen doğru yolunda git, hakettiğin şeyler illa ki gelip seni bulacaktır. Allah yardımcın olsun.

bence migrenin bu kocanla alakalı dövmesi çok kötü , karar verdiyse uygula derim erkekler asla değiŞmez ama kadınlar değişmek zorunda kalır

yakamozcum çok geçmış olsun seni gayet güzel anlıyorum ve seni tebrik edıyorum cezursun.ama anlayamadım sen evinden mı çıktın şuan nerdesin?Allah seninle olsun.

sagol arkadasim, zaten cesur bir insan oldugum icin beni kardesler sevmiyor,cunku ben onlara gore daha dik ve net bir insanim
kimseye Eyvallah cekmem,kimseye kendimi ezdirmem (kocamin dayaklari haric,cunku bayanim ve ustume yurudukce ben zayif kaldim)
Amin Allahim cumlemizle olsun hic iyi degilim.
Suan evden cikamadim arkadasim hala evimdeyim, cocuklarim yanimda..
Koca herzamanki gibi iste, biliyor musun koca bile HATA ettin sen kardesini aramakla deyip konustu durdu..
yine herzamanki tavirlar "her ne olursa olsun bana vuramazsin sen" diyorum o ise bana "yani sen her ne yapacaksan yapacaksin ama bileceksin ki kocam nasilsa bana vurmayacak" oylemi.. yani elinden gelen her turlu olumsuzlugu yapmaya devam ediceksin.
Benden de sozu aliyorsun dayak yok diye.. Eeee sen yine bildigini yapicaksin bende vurmayi kesmek zorundayim yani... diyor bana.

Vurur musun oldurur musun arkadasim..
inanin bana BENIM AILEM ZIR CAHiL... (Anne-baba-kardesler)
Allahin bana layik gordugu koca bile ZIR CAHiL..
Artik oyle tukendim ki, insanlara kendimi anlatmaktan, cunku beni islerine geldikleri gibi yargiliyorlar asip kesiyorlar.
Artik susacagim..Bundan boyle sirf cocuklarimin yaninda onlar uzulmesin diye babalari ile konusacagim.
onlar uyuduktan sonra aramizda inanilmaz ucurumlar olacak.. ben artik ugrasamiyorum bu cahil insanlarla..

Yakamoz, zaten böyle zamanlarda anlamıyor mu insan dostunu düşmanını? İnsanları iyi gününde asla tanıyamazsın. Bu yaşadıklarından ders çıkar ki Rabbim tek tek yüzlerini göstermiş sana. Bunu da kenarına koy, bazen hayat dersleri sert olur. Allahü Teala insana taşıyamayacağı yükü vermez. Akıllı birisin, belli. Zaten yanlış anlamadıysam avrupadasın. Orada kimseye muhtaç olmadan da kalkınabilirsin. Sürekli kendini geliştir, kurslara git. Öğrenmenin yaşı yok. Sen doğru yolunda git, hakettiğin şeyler illa ki gelip seni bulacaktır. Allah yardımcın olsun.

Haklisin dost dusmanimi biliyordum ama simdi cok daha iyi anladim. Rabbim yuzlerini gosterdi bana..Oysaki 1 gece oncesi erkek kardesim benim evimde kaldi oglu ile, ben oglu ile ona evimde fazla yatagim olmadigi icin kendi yerimi verdim orda uyudular, ben de asagida koltukta uyudum o gece sabaha kadar kucuk oglumda hastaydi, hic yatirmadi beni, oksurukten. Erkek kardesim olacak insan bir kalkipda hayirdir cocugun nesi var demedi. oyle uyudu oglu ile. Para teklif ettim para verelim sana oralarda parasiz kalma gideceksin bu sehirden, cekinme biz kardesiz dedim.. yok dedi sagolun dedi. sen sana bu kadar iyi bir ablaya karsi nasil "o benim dusmanim,birdaha onun evine gidip gelme" dersin.. Kendisi haniminin basina neler getirdi, ne haksizliklar yapti ben birgun olsun yuzune vurmadim, bunlar senin hatandi seni ilgilendirir ama hanimini uzme yaziktir,kadindir dedim. o kadar olgun davrandim ben herzaman..
Allaha havale ettim ben..

Bende oyle yapicam arkadasim kendimi gelistiricem Allahin izniyle. Haftaya direksiyon sinavim var insallah onu gececegim. Hirs yaptim..insallah tum basarilar tum iyi niyetli insanlarla olsun.. Allahtan tek istedigim yuregime HUZUR versin. cunku cok aci cekiyorum. bu yapilan haksizliklar benim canimi yakiyor.. cok sagol arkadasim Allah razi olsun sendende..

Son düzenleme:
bence migrenin bu kocanla alakalı dövmesi çok kötü , karar verdiyse uygula derim erkekler asla değiŞmez ama kadınlar değişmek zorunda kalır

Kararimi verdim arkadasim. Ayaklarimin uzerinde durmaya calisacagim artik.
ilk isim kursa gidip dil ogrenmek, sonra meslek yapmak, kendi ekonomik gucumu elime alacagim Allah bana yardim etsin.
Migrenim oldugu icin zaten zor gunler geciriyorum birde kafama yumrukla vurmasi beni mahvetti o gun..
Erkekler bes para etmeyen varliklar, artik buna kesinlikle inaniyorum.. Onlarda merhamet ve vicdan yok..
Esime dedim ama eger bana bir kez daha vurursan tirnaginin ucu ile bile olsa
Aninda cep telefonumdan kamera kayit yapacagim, o ani cekecegim ve direk polise gidecegim.
Bunu ailesinede soyledim. Butun delilleri toplayacagim.
onun o anki o canavar ve psikopat tavrini kameralara cekecegim.. Dunya aleme de rezil edecegim..
Artik yok oyle bedavaya kofte!....

Allah yardımcın olsun yakamoz
kendi ailen bile yanında degil:KK14:

Amin arkadasim...
senin nickin gibi iyilik melekleri gibi temiz yurekli insanlar ciksin karsima ve cumlesinin karsisina insallah.. O kadar ihtiyacim var ki buna...
Yok benim ailem asla benim yanimda olmadi hicbir zaman.
Onlar beni hep asagilik ve hor gorduler. Ne yaptimsa yaranamadim ben onlara..
Allahim bilsin yeter..
O herseye gucu yetendir..

sagolasin..

Son düzenleme:
kusura bakmayin birsey sorucam acaba sizde problem olabilirmi?psikolojik olarak bir rahatsizliginiz olabilrimi?konunuzu bastan sona okudumda etrafinizdaki herkes sizden rahatsiz . kocanizi saymiyorum ama kendi oz aileniz bile size nicin boyle davraniyor. insanin kani cani oz kardesleri yani. bence belkide siz herseyi abartiyor olabilirmisiniz?biraz takintili birine benziyorsunuz. olaylari kafaniza cok takmayin. takinti yapmayin. dunyada sizden daha kotu sartlarda olan insanlar var. dunya sizin etrafinizda donmuyor. kendinize gelin cocuklariniza sahip olun. evliligin ilk yilinda dayak yemissin bir cocuk yapmissin. bunlari bile bile ikinci cocugu niye yaptin. kadinlar ne yapiyorsa kendine yapiyor. bundan sonra daha akilli adimlar atin.

kusura bakmayin birsey sorucam acaba sizde problem olabilirmi?psikolojik olarak bir rahatsizliginiz olabilrimi?konunuzu bastan sona okudumda etrafinizdaki herkes sizden rahatsiz . kocanizi saymiyorum ama kendi oz aileniz bile size nicin boyle davraniyor. insanin kani cani oz kardesleri yani. bence belkide siz herseyi abartiyor olabilirmisiniz?biraz takintili birine benziyorsunuz. olaylari kafaniza cok takmayin. takinti yapmayin. dunyada sizden daha kotu sartlarda olan insanlar var. dunya sizin etrafinizda donmuyor. kendinize gelin cocuklariniza sahip olun. evliligin ilk yilinda dayak yemissin bir cocuk yapmissin. bunlari bile bile ikinci cocugu niye yaptin. kadinlar ne yapiyorsa kendine yapiyor. bundan sonra daha akilli adimlar atin.

Bende problem yok niye olsun ki? Ben kendime herzaman ozelestiri yapan bir insanim.
Evet herkez benden rahatsiz bende bu durumdan cok rahatsizim.. Bende anlam veremiyorum bana niye boyle davrandiklari icin.
Benim annem hep baskalarina gudumlu yasadi omur boyunca, hep ailesinden destek aldi maddi anlamda.Onlara gebe kaldi.
Babam yillarca alkol aldi,bizi cok incitti,vurdu kirdi,calismadi yan geldi yatti,eve 5 kurus para getirmedi hep annemin ailesine guvendi nasilsa onlar bize bakiyordu.
kiz kardesim cok kinci birisi,gecmiste olmus bitmisi hic unutmaz hep yuzume vurur. insanlara karsi son derece sevimli,kendini onlara sirin gostermek icin ayni onlar gibi karaktere burunen biri. Beni devamli assagilar,hicbir sekilde ona yaranamadim ben ne yaptimsa.
Erkek kardesim cok bencil birisi,kendini dev aynasina goren biri,ben ne dersem o dogru der,karsisindaki insanlarda olmadik kusurlar arar bulur, nerde beles oraya yerles bir insan..Armut pissin agzima dussun biri ve de onca yardimseverligimi gormeden 1 kalemde siler..
iki kardes de yillarca babamdan hep kactilar, babamin tum sorunlari ile ben ugrastim durdum cocuklarim olmasina ragmen,annem babamla konusmadi yeri geldi bir bosanma yasadilar cunku, kardeslerde babam ile konusmadi, babamda onlara ulasamadi bana saldirdi,beni aradi bana hakaretler yagdirdi. onlar hep sustular, orali olmadilar, Ben elimden gelen hertur evlatlik gorevimi yaptim babamdir dedim. Babamla gorusuyorum diye bile beni topa tuttular. sen salaksin dediler.
Benim evliligimde de sorunlar var, ama onlar beni hep prensesler gibi bir hayat suruyorum sandilar. Hic kabul etmediler ben de mutsuzum dedigimde, senin sorunlarin olamaz biz senden daha kotuyuz, senin tuzun kuru dediler.
En ufak bir hatamda beni hemen sildi attilar hayatlarindan,faceden,tum sosyal alanlardan engellediler, benimle 1-2 yil yeri geldi konusmadilar ama sonradan benim yanima yaklasip benimle konusmaya calisan yine onlar oldu.. Ben degil..
cunku haksiz olduklarini onlarda biliyordu..

simdi ben size soruyorum:
sizce bende sahiden de bir psikolojik sorun olabilir mi ? Eger hala bir doktora gorunun diyorsaniz gorunurum.
Ama benim kendime guvenim tam.. Ben kimseye haksizlik etmedim. Ben yerdeki karincaya bile kiyamam, uzulurum.
Tek bir hatam olabilir, cok acik sozlu ve yalaka olmayan bir tipim.. Neyse odur bende.. Dogruya dogruyumdur..
Bundan dolayi sevilmiyorum zaten.. Ama napabilirim beni de Allah boyle yaratmis...Bu benim yapim buda hata ise birsey diyemem artik..

Son düzenleme:
Amin arkadasim...
senin nickin gibi iyilik melekleri gibi temiz yurekli insanlar ciksin karsima ve cumlesinin karsisina insallah.. O kadar ihtiyacim var ki buna...
Yok benim ailem asla benim yanimda olmadi hicbir zaman.
Onlar beni hep asagilik ve hor gorduler. Ne yaptimsa yaranamadim ben onlara..
Allahim bilsin yeter..
O herseye gucu yetendir..

sagolasin..

amin cümlemize inşallah
napıcaksın bu durumda yakamoz
çocukta var sanırım 2 tane:44:

amin cümlemize inşallah
napıcaksın bu durumda yakamoz
çocukta var sanırım 2 tane:44:

Canim suan evdeyim cocuklarimla. Kocam olacak insanda bugun isyerinde fenalasmis eve erkenden geldi.
Rengi atmis, bembeyaz.. 2 gundur sabahlara kadar uyumuyoruz, o da bende perisan bir haldeyiz.
Benim ses gitmis zaten, sesim KISIK konusamiyorum. O da aklin sira bana iyilik melegi rolu yapiyor iste.Yemek ye diyor, cay vereyim mi diyor.. Ayni senaryolar.. Ama ben artik ayni degilim. olamamda zaten kalbim cok kirik.
Ben sana vurmak istememistim, ama bir anda oldu yine dedi. Bende tehditlerimi ettim son kez, birdaha el kaldirdigi takdirde kameraya kayit cekip polise vericem dedim. Ve sendende ayrilacagim dedim. cocuklarin yaninda hicbirsey olmamis gibi davraniyoruz.
yalniz basina kalincada iki yabanci gibiyiz suanda..

Son düzenleme:
benim kardesim 31 yasinda benden 5 yas kucuk sadece..
Karisi ile bosanmak uzereler, 1 tane ogullari var.. Kendi karisina "birdaha onunla gorusme" dedigini ben bugun ogrendim.
Ama hic sasirmadim, cunku benim kardesim bunu hep yapti yillarca..
En ufak bir tartismada olayda, cocugunu kaptigi gibi benim evimi terketti.
Telefondan mesajlar atarak benim cocugumdanda karimdan da uzak dur dedi bana..
Tam 2 yil benimle konusmadilar.
Karisinin da isine geldi beni aradi ne sordu.
Sonra canlari istedi geldiler konustular ...
Ben yine insanlik bende kalsin dedim, sustum, yuttum olanlari..
Yani bu ilk lafi degil ...
Ben cok zor durumdaydim, canim yaniyordu, kafama yumruk yemistim, cocuklarim agliyordu korkuyordu..
Keyfimden aramadim ki ben, art niyetimle aramadim, kimsenin huzurunu bozmak icin aramadim..
O benim arkamda nasil dursun ki ? O gelip benim kocami dovermis, girisirmis, dalarmis kocama!!!
Bende dedim ki, ben seni gel beni kurtar diye aramadim, sadece cok caresizdim oylesine aradim,
bana gel diyebilirdi, ama demedi.
Sen de dovmek mi istiyorsun enisteni, sende sebep mi ariyordun vurmak icin? Ben bunu anliyorum dedim.
O zamanda madem dovmemi istemiyorsun, ki, gelirsem doverim girisirim ona? Benden ne bekliyorsun dedi..
Ya birak ya ! Dedi suratima kapadi telefonu..
Ve birdaha o kadar aramama ragmen bana cevap vermedi..
O gun icinde beni asla da aramadi,
hani bu kadin dayak yemis perisandir, yanina gideyim yada hanimimi yollayayim yanina, belkide bir ariyayim telden..
Ne merak etti, nede geldi..
Karisi gelmek istemis yanima ama bırakmamıs, gitme rol yapiyordur o, hicbirseyi yok yalan demis karisina.. (bende o an cok kotu bir sekilde migren krizi geciriyordum oysa)

ne diyeyim ki, arkadasim...
Benim sansim yok... :KK43:

cok ayıp etmiş hata etmiş:KK17:abla bu candır cok ayıp etmiş.sen nasılsın simdi canım cocuklar nasıl:26:

cok ayıp etmiş hata etmiş:KK17:abla bu candır cok ayıp etmiş.sen nasılsın simdi canım cocuklar nasıl:26:

Aman bosver be canim ona gore ben hataliyim, beni hatali gormese karisina " o kadinin evine gitmeyeceksin" der mi?
Benim esim bile bana hak vermiyor.. cok komik! hic umurumda degil..

Benim esim hala diyor ki, IYIKI KARDESIN GELMEMIS KAN CIKARDI...biz birbirimize girerdik diyor..
Allahim ben cildiricam bu nasil bir savunmadir!.. Ben diyorum ben onun ablasiydim, beni gelip gorebilirdi, arayabilirdi iyiki gelmemis diyor. ben dunden beri anlatamiyorum deyip duruyor kocam olacak insan.

Ben hakliyim, hic de hatali degilim.. kim ne derse desin.
Ben hic iyi degilim sesim cikmiyor, bugun yine bana karsi ayaga kalkti, ustume yurur gibi yapti.
Elime aldim kamerayi tirsti!...

Canim suan evdeyim cocuklarimla. Kocam olacak insanda bugun isyerinde fenalasmis eve erkenden geldi.
Rengi atmis, bembeyaz.. 2 gundur sabahlara kadar uyumuyoruz, o da bende perisan bir haldeyiz.
Benim ses gitmis zaten, sesim KISIK konusamiyorum. O da aklin sira bana iyilik melegi rolu yapiyor iste.Yemek ye diyor, cay vereyim mi diyor.. Ayni senaryolar.. Ama ben artik ayni degilim. olamamda zaten kalbim cok kirik.
Ben sana vurmak istememistim, ama bir anda oldu yine dedi. Bende tehditlerimi ettim son kez, birdaha el kaldirdigi takdirde kameraya kayit cekip polise vericem dedim. Ve sendende ayrilacagim dedim. cocuklarin yaninda hicbirsey olmamis gibi davraniyoruz.

evlilik konuları insanı öldürür valla.gidecek yeri yoksa çekıyor insan işte boyle.canım benim geçmıl konuları okurmusun lütfen ne demek istedığı anlarsın.Allah yardımcımız olsun.

Eline kamarada alsan bicakta alsan ne alirsan al yiyecegi ayni halt kocan olucak adinin sana kisa ve öz soyluyorum uzatmalari birak cek restini her gecen gun omrunden gidiyor bu deyismez deyistiremessinde o adam kiligindaki hodugu baskalarindan medet umma husrana ugradikca ugrarsin bizzat ben bunlarin kat kat fazlasini yasadim gecirdim kim nederse desin sen daha neyi bekliyosunki??? Seni cocuklariyin karsisinda bianda oldurmesinimi yoksa yavas yavas cin iskencesiyle oldurmesinimi yuz goz olundumu bir ailede bitmistir bu evlilik gerisi bosa kurek sallamak

anlıyorum çok zor
özellikle çocuk varken herşey dahada zor :KK14:
Rabbim size bol bol sabır ve şifa versin
dualarımızı sizinle:KK43:

anlıyorum çok zor
özellikle çocuk varken herşey dahada zor :KK14:
Rabbim size bol bol sabır ve şifa versin
dualarımızı sizinle:KK43:

Cocuklar varken hersey cok ama cok zor. Tikanip kaliyorsun.
Amin iyilikmelegi cok sagol Allah razi olsun guzel dualarin icin.
Ben ne yapacagimi sasirmis bir haldeyim.

Eline kamarada alsan bicakta alsan ne alirsan al yiyecegi ayni halt kocan olucak adinin sana kisa ve öz soyluyorum uzatmalari birak cek restini her gecen gun omrunden gidiyor bu deyismez deyistiremessinde o adam kiligindaki hodugu baskalarindan medet umma husrana ugradikca ugrarsin bizzat ben bunlarin kat kat fazlasini yasadim gecirdim kim nederse desin sen daha neyi bekliyosunki??? Seni cocuklariyin karsisinda bianda oldurmesinimi yoksa yavas yavas cin iskencesiyle oldurmesinimi yuz goz olundumu bir ailede bitmistir bu evlilik gerisi bosa kurek sallamak

Canim benim kameraya cekecegim cunku elimde delilim olacak, polise gittigimde.
Son noktayi koydugumda elimdeki saglam delillerle bu isi bitirmis olacagim. Ben kime desemde dayak yedim dovdu beni diye, adam inkar ediyor. Ben sana ne zaman vurdum diyor beni yalanci cikariyor, adamda oyle bir ego var ki, 2dk once dedigini 3dk sonra inkar ediyor.
Bende biliyorum bu adam degismez. dun hic konusmuyor neden yaptiklarim hataydi, seni ne olursa olsun dovmemeliydim demiyorsun? dedim. Adam bende biliyorum hata yaptim kusura bakma dedim ya sana... diyor sadece hepsi bu..
Ben erkek olsaydim karimi boyle dovseydim ellerimi kirardim duvara vurup dedim.. Agzi acik bana bakiyor..
Biraz daha konusunca hemen kuduz kopek gibi hirlamaya basliyor.. iste bak dedim sen AYNISIN..degismeyeceksin.
Baskalarindan medet asla ummayacagim. Medet umdumda ne oldu canim benim oz kardeslerim de bana tekme atti.
Beni anlayamadilar mesela. olaylari iyice abartip benim dayak olayimin kendi ailelerini bile olumsuz etkileyebilecegine kadar getirdiler inanilmaz sasirdim.

Allah korusun beni cocuklarimin yaninda SIKIYORSA birdaha dovsun. Suan herseyim hazir.
Kendide biliyor kameraya cekecegim 2 tane hazirda duruyor kameram. Oyle bir anda aninda kayit yapacagim.
ve direk Polise bu iside bitirecegim. Kendi isimi kendim gorecegim zaten. . Biz birbirime gore degilmisiz.. O sessiz,sakin,zeka seviyesi cok yuksek olmayan,kocasi ne dese "he" diyecek bir kadin ariyormus meger. Ama ben oyle degilim. Benim karakterim onu sinirlendiriyormus,cunku ben ondan daha akilli ve zekiymisim, cekemiyor..

X