yakamoz yaşadıkların senin sınavın,o anda sana nasıl davrandıkları da kardeşlerinin sınavıydı.geçemediler,değil kardeşlikten insanlıktan bile sınıfta kaldılar.
şimdi sen bir süre bu konuda çok üzüleceksin,sonra yaralarını saracak ve geçmişe gömeceksin.
bu arada araştırmalarına devam et,şiddet gören kadınların haklarını ve devlet desteğini araştır.ağlayıp sızlayıp,kendini anlamayacak insanlara ifade etmeye çalışma.onların çapı dar,sen desen idrak edecek,hak verecek yeterlilikte değiller belli ki.bu tarz insanların olmaması daha hayırlıdır hayatında.
Onlarda cok kotu seyler yasadilar ben hep yanlarinda oldum. Cok sukur ki benim vicdanim rahat.
Ben suan cok uzgunum. Kendimi bir pislik gibi hissediyorum, istenmeyen kardes, seytan bir kadin gibi..
Ben ne oldugumu anlamadim, icim kaniyor resmen. yuzum gozum sis icinde. Oz annem bile benim yedigim dayagi konusmuyor, onun oglunu nasil rahatsiz etmisim, niye aramisim onu konusuyor.
Yani benim o anda acimdan, caresizligimden aradigim kimsenin aklina gelmiyor.
BEN AiLEMDEN DE, KOCAMDAN DA TiKSiNTi DUYUYORUM!!
Hepsinden uzak duracagim artik, asla hayatimin icine sokmayacagim inadina guclu olacagim
4 KOLDAN BANA SALDIRIYOR herkez gibi hisler icindeyim. Umarim gecer bu yasadiklarim cunku hic iyi degilim.
ağlayıp sızlayıp,kendini anlamayacak insanlara ifade etmeye çalışma.onların çapı dar,sen desen idrak edecek,hak verecek yeterlilikte değiller belli ki.bu tarz insanların olmaması daha hayırlıdır hayatında
bu yazdigina yurekten katiliyorum. Bu bana son bir ders oldu hayatimda..
En zor animda en aciz animda bana bunu yapan kardesleri artik hayatimdan cikardim..Esime karsida artik eskisi gibi olmayacak hicbirsey.. Hepsinin biletini kestim yuregimden, nereye giderlerse gitsinler yeterki benden ve cocuklarimdan uzak dursunlar
Benim sansima, bahtima nankor ve vefasiz insanlar cikmis..Birde bunlar oz ailesiyse insanin...
COK TSK.EDERIM SAGOL ARKADASIM..