Selam Arkadaslar.
Kayinpederimin ogluna vermis oldugu evi vardi.
Biz artik devamli Turkiyeye gidip geldigimiz icin o evi satip parasi ne ise; bizde uzerine ekleyelim bir ev alalim dedik tatil bolgesinde.
Kirmadi kayinpederim sagolsun satalim dedi..
Tatil bolgesinde olmasinida ozellikle cocuklar icin istedik..Ev satildi uzerinide biz tamamladik ve ekonomik durumumuza gore ev aldik.
Daha dogrusu kayinvalide ve kayinpederim sagolsunlar bizim arastirdigimiz eve gidip baktilar begendiler..satin alindi ev.
simdi gecenlerde kayinpederim "Anahtarinizi verirsiniz artik" diye sakayla sordu.. Ben birsey demedim.
Bu sene ilkkez gidecegiz eve. Anahtar olayini nasil yapacagiz bilmiyorum. Ben malinda,esyasinda degilim asla ama evimin anahtari bende olmali diye dusunuyorum.. (Daha onceden biz yurt disina yerlesince bizim ardimizdan kayinvalidem sagolsun bana sormadan,danismadan evimdeki esyalardan camasir makinemi,buzdolabimi,firinimi almis kurmus kullanmis.. inanin bundan 2 yil sonra haberim oldu. Bundan dolayi kirginim ona) Ama yinede birgun yuzlerine vurmadim asla..
cunku dedigim gibi esya,dunya mali benim umurumda degil.. Ama guvenim sarsilmisti..Esimin hatiri icin sustum..
Ama bu Ev sonucta, ozel mahrem yerimiz..
Anahtarimi onlara veremeyecegimi nasil bir sekilde soylemeliyim sizce? yada Esim mi demeli ?
Ben nasil bir yol izlemeliyim bilemiyorum...
Bana onerilerinizi yazarsaniz cok sevinirim..
NOT : Arkadaslar ev yazlik degil.. Normal kullanacagimiz bir evdir.. Senede 2 3 kez gidip gelebilecegiz eve nasip olursa.. yazdan yaza degil yani..