Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadasim ne para biriktirip gitmekten bahsediyorsun allah askina madem ki kararlisin ve isvecdesin ,avrupan en iyi kadin haklarini uyguladigi bir devletde yasiyorsun , lütfen sen yardim istesen devlet sana her konuda yardimci olur, mahkeme isleri , okul , ev esya, is , burda lazim olan senin gercekten yardim istemen , yani her konuda yardimci olan bir devlet isvicre, dilin iyi degilse tercuman getirirler , lütfen türkiyede degilsinki param yok isim yok biyere gidemem söz konusu olamaz , anlamiyorum bunlari bilmen gerekir ama , kadina hakaret bile 6 ay a kadar hapis cezasi bulunan bir kanunu olan ülkede yasiyorsun , al cocuklarini git polise , hakkin var haklarini kullan lütfen, hangi sehirde yasiyorsun istersen özelden cevap ver,
yasadigin ülkede toplam 130 tane kadin siginma evi var ve sadece siginma degil a dan z ye kadar yardim ve destek , bu yasadiklarini cekmek zorunda degilsin , imkanlar var
Allah razi olsun sagol arastirmissin.. Ben sabahtan beri otellere bakiyordum.
Kv bi yandan aman kizim gitme ne olur dedi. Burda kimsem yok.. Bir Allahim var.
En son care bu olacak artik, birseyler yapmam lazim.
Ama bu adam psikopat o an cildirir ve kendine birsey yapar diye korkumda var.
cunku beni alalen acikca tehdit ediyor, kaybedecek birseyim yok kendi canima kiyarim diyor..
inanin ben bu psikopattan hersey beklerim.
Canim cok haklisin..
selam bu arada. Dun ben cocuklari aldim evden ciktim, adam pesimden geldi, yolda nasil kosuyor bizim arkamizdan bana nasil bagiriyor aman Allahim bir gorsen.. dislerini SIKMIS, cabukkk eve yuru!! cabukk ! dedi.. cocuklar korktu.. ben o anda bagirip yardimm edin demedigim icin cok pismanim. benim kolumu SIKTI, itti beni yuru eve! dedi.. cocuklar agliyor bir yandan..
Ben bunlari hak edecek ne yaptim bilmiyorum. cocuklugumdan beri cekiyorum bu cileyi ben..
cunku beni alalen acikca tehdit ediyor, kaybedecek birseyim yok kendi canima kiyarim diyor..
Canım yazdıklarını okudum ve tüylerim diken diken oldu.ayrılmanı istemiyorum içten konusmak gerekirse yuvanın yıkılmasını istemem ama o adamın sana vurmayada hakkı yok ya hele yüzüne tükürmeye asla.nediyecegimi sasırdım cocuklar nasıl bu arada kac yaslarındalar.suan olayın etkisindesin kendine ve cocuklarına zaman ayır kuzum bunları düsündükce daha kötü olursun.madem öyle ilgilenme ne hali varsa görsün.anlasın yaptıklarını tabiki anlarsa.allah yardımcın olsun ama ayrılmanı istemiyorum acıkcasıARKADASIN DEDİĞİ GİBİ bi psikologtan yardım alabilirsin canım içini dökersin insanlar bunu ayıp bişi gibi görüyor ama degil insanlar artık bi bası agrısa psikiyatriye gidebiliyor bence dogal bişi canım insallah hersey güzel olur.devamlı dövüyormu seni
cünki korkuyor kocan olcak adam , belki o bilir kanunlari ona ne olcagini , sen hicbir sey yapmadin bunlari hic bir insan haketmez karsindaki insalar vicdansiz ve vefasiz cikmis, iste bende diyorumki cekmek zorunda degilsin , o cocuklarina yazik degilmi . öyle bir ortamda büyümeleri , sikayet olsa cocuklarinizi elinizden alirlar , sizin o halinizi görüp sikayet etmemeleri bile sasirtici , acaba sakin biryerdemi yasiyorusnuz , ilk kendini ve cocuklarini düsün yazik günah
kıyarsa kıysın alla allah! madem ayrılmayı düşünüyorsunuz onun canına kıyması sizi ilgilendirmez, kendi tercihi. ayrıca ne hali varsa da görsün. hayvan gibi gücü yettiğince kadına el kaldıran erkekler bana göre insan bile değil. ben de bu kadınları anlamıyorum. neden çekiyorsunuz? neden yardım istemiyorsunuz? bulunduğunuz yerde bir sürü de kurum kuruluş varmış. siz böyle pasif olursanız, böyle sinerseniz o çocuklar daha çoook kötü sahneye şahit olur. hayatınız, canınız, gururunuz o kadar değersiz mi? siz kendinizi tüm bunlara nasıl layık görüyorsunuz? kendinize acıyorsunuz, acınası, çileli kadınlar oluyorsunuz. biraz güçlü olun allah aşkına. madem para lazım işe girin. olmadı türkiye'ye dönün. bir sürü kadın sığınma evi de var. istedikten sonra bir sürü çare bulursunuz. ağlayıp sızlanmak en kolayı. siz izin verirseniz daha çoook dayak yersiniz.
Evet benim anlamadigimda bu, annesi ile telde konusuyordu..Anlatsana diyorum derdini,gucendigini bilsinler. Annesi ile soguk soguk konusuyor gecistirir gibi, konunun ozunu anlatmiyor, annesi bile dedi benimle cok soguk konustu hep gecistirdi sanki bir sorunu vardi dedi. bende dedim size anlatmiyor ki, bana anlatiyor hep..bende size anlatinca, o da size paylasmayinca olan bana oluyor, beni yalanci biri gibi bile gorebilirsiniz cunku oglunuz konusmuyor ki sizinle dedim. haklisin dedi. benim tek sucum sen ikili oynuyorsun, hicbirsey olmamis gibi annenle babanla konusuyorsun dedim. bunu dedim diye birden kalkti benim yuzume tukurdu! o an sanki karsisinda bir dusmani vardi,nefret ettigi biriydim ben sanki. ne ugradigimi sasirdim tam nasil yaparsin tukurursun dedim ki, bu seferde geldi kafama yumruk salladi, kafama degdi yumruk hala agrim var. o benim yuzume tukururse benim nasil sakin olmami bekler ki, bende agzima gelen sayarim o tukurugu yiyince oyle degil mi ? cocuklarim en buyugum 12 yasinda en kucugum 4 yasinda. yok zaten evi bugun hic ellemedim, hersey dunden kaldigi gibi oylece duruyor. elimi bile surmedim isten gelince sok gecirsin.. neymis bakalim bir kadini incitmek, bende morel biraktimi bu adam? Evlendigimin ilk 7.ayinda beni cok kotu dovdu, o an birakip gidecektim yurt disina yeni gelmistik korktum birsey yapamadim tek basima. ama beni cok dovmustur, cok vurmustur bana.. kendide kabul ediyor onlar benim hatamdi diyor. Bugun annesine de dedim, baska bir durumu varsa kadin/kiz/eski sevgilleri defolsun gitsin benim hayatimdan. Elalemin kizlari icin benim canimi yakmasin, ben enayi degilim! dedim..
Aslinda benim degil bu insanin psikologa ihtiyaci var.
Kesinlikle bir doktora gitmesi lazim.
Sabah ve akşam 7 kere aşağıdaki duayı okuyanın dünya ve ahiret işlerinde Allah ona kafidir.
Bismillahirrahmanirrahim.Hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül arşil azim.
Ayrıca bu dua ailenin huzur ve mutluluğu için çok önemle okunan bir duadır.
(Dert ve bela gelince, Yunus nebinin okuduğu, Lâ ilahe illâ ente, sübhâneke innî küntü minez-zâlimîn zikrini söyleyen, dert ve beladan kurtulur.) [Tirmizi, İ. Sünni]
bencede canım kesinlikle onun doktora gitmesi lazım keske gitse doktora.zaten canıma kıyarım demiş bişi yapar bu kez onun derdiyle ugrasma.bence doktora gitmesi için ikna et.muayene olsun öfkesini kontrol etsin.imkanım olsa yanına gelirdim valla cocukları alıp yanıma gelin derdim cok kötü oldum.seni anlıyorm.ya sana zarar vermeye devam edecekse bu adam cocuklarınada tabi yapamazsın onla ama kendine ceki düzen verecekse adam akıllı oturup duracaksa ayrılmayın derim cocuklar var gercekten.kimse destek olmaz kuzu ne anne ne baba cünkü yuvanızın yıkılmasını istemez kimse bide sorumluluk artacak tabi.ama sana zarar vermeye devam edecekse de baska care yok.Allah yardımcın olsun yinede ayrılmanı istemem cek git diyemiyorumAllah yardımcın olsun Allah hakkında ne hayırlı dogru ise onu yaptırtsın sana
Zaten kesinlikle korkuyor devletten,haktan,hukuktan.. Ben sahiden oyle elle tutulur cok buyuk bir hata yapmadim.. En fazla yani en kotu kufur cikmistir agzimdan,yada kotu soz,hakaret ama bende insanim.. O yumruklari yiyen hangi kadin susar ki kocasinin karsisinda? Evet ne yazik ki, benim cevremdeki herkez vefasiz ve vicdansiz.. Kendi ailemde oyle.. bende istemiyorum cocuklarimin boyle bir ortamda buyumesini asla.. Yok sakin bir yerde yasamiyoruz ama komsularin bu kavgalari sikayet etmeleri an meselesidir..
cunku inanilmaz bir gurultu oluyor evde..
hatanda olsa dayak sebeb olamaz , insanlarin konusma yetenegi var ama bazilarin konusmakta zayifliklari oldugu icin siddete bas vuruyorlar hasta ve zayif insanlar, ama insallah sikayet edip de polis gelmez öyle olursa sayet senin icin de kötü olur cocuklari kaybetme imkanin dogar, sen yetiskin olarak ses cikartmadigin icin cocuklar resit olmadiklari icin korunma sebebli aileden alabilirler,bu cok rastla na bilinen olaylar, kocanla bunlari konus, dogru guzel hepiniz icin hayirli bir yol bulmaya calisin ,
böyle herkeze zarar kime neye yarari var kendi egosu tatmin edecek zayif kisilige sahip diye bunlari sizler yasatmaya hic bir hakki yok , o kadar sey görüyorum ki cocu türk erkegin devlet dairelerinde nasil kedi olduguna nasil herseyini kaybettigine biryandanda aciyorum aptallar deger bilmedikleri icin herseylerini kaybediyorlar, cogu cocugunu yanlis bile göremiyor devletten koruma esliginde , cok aci seyler var , esin intihardan bahsetmis ozaman gitcek tedavi olcak bu sizin sorunuz degil , es gibi es olsa ilk önce insan der cocuklarimin annesi der saygi duyar el kaldirmaz ,
O yuzden bulasmak istemiyorum, kendine birsey yapacak bu seferde onun derdi benim basimda bela kalacak.
Doktora zaten gitmesi lazim olan o..Ben ne kadar sinirlensem bile ofkemi kontrol edebiliyorum cok sukur. Ailesi bile biliyor bu adamin ne kadar asabi ve sinirlerini kontrol edemedigini. sorun var bu adamda.
Allah senden razi olsun kardesim, bana bu guzel icten niyetinle bile teklifte bulunman icimi ferahlatti.
Allah ne muradin varsa versin insallah.. inanki cok iyi olurdu. suan bir arkadasin yanina gidip dertlesmeye oyle ihtiyacim var ki, ama kimsem yok. yapayalnizim bu gurbet ellerde.. Birtek cocuklarima sarilip guc buluyorum.. Adam olursa zaten devam ederim.
Ama bu sekilde devam edecekse ben artik cekemem. cunku gucum yok.
Zaten Migren hastasiyim, sahiden basimdan agrilar eksilmiyor.
suan sesim yok zaten, ses kesilmis, cikmiyor. Bugun ne bir lokma yemek yaptim cocuklarima, nede evime el attim.
Bir Erkek evdeki hanimina hayati bu kadar zindan edip, ruhunu karartabiliyorsa ne diyeyim Allahindan bulsun!....
kim yuvası yıkılsın isterki.Allah sendende razı olsun senin için dua edicem canım.Allah yardımcın olsun güç versin ve hakkında hayırlı olanı versin senin ve cocukların için ne hayırlı olacaksa.insanın canı sıkkınken canı ne istiyoki.bende cok isterdim kafa dagıtırdın.cocuklarına sımsıkı sarıl canım olurmu.ohhh kokularını kokla.sen zaten akkıllı bir bayansın Adam olursa zaten devam ederim demişssin senin aslından cok bir beklentin yok adam olsun yeter diosun bunuda yapamıyosa yazıklar olsun ona.bencede doktora gitmeli.ne diyecegimi bilemedim herseyden büyük ALLAH VAR biz yanında olamasakta dualarımız seninle.lütfen acta kalma kendine dikkat et lütfen.
Ben bosanirim diye evlenmedim zaten. Oysaki bizim esimle ayrilmamiza sevinecek cokk kisi var. Resmen bekliyorlar biz ayrilalim diye..Uzaktan gordukleri ile de karar veriyorlar iste, onlar iyi onlar anlasiyor diyorlar, cunku hic sesimiz yok ya.. Yillar boyunca neler cektim, ne dayaklar yedim birgun kimseye duyurmadim, hep dik durdum. Cunku dusmanlarim cok. Yikilmami isteyenler cok. Ama ne cektigim bir ben bilirim. Oz kardeslerim bile diyorum ya bu yuzden ben sorunlarimi anlatinca hemen lafimi agzima tikiyorlar, senin ne derdin olabilir, ohoo sen mutlusun,iyisin diyorlar. Beni hicbir sorunum olamaz onlara gore, ben cok iyiyim.. Kocam melek biliyorlar. Oysaki ben onlar gibi en ufak sorunumda kocami yada hanimimi kimseye sikayet etmedim,etmiyorum hep sabrettim.. Bu 2.kezdir annesi ile konusuyorum zaten.. Anlatmiyorum cunku kavgalarimizi. Hayat zorluklarini anlatiyorum sadece. Keske yanina gelebilseydim. keske.. oyle isterdim ki bir dost eli.. suan telefonum elimde konusacak birilerini ariyorum.. Oz annemi ariyorum o bile cevap vermiyor. Kardeslerim zaten benciller bencil olmasa dun erkek kardesim dayak yedigimi bildigi halde, gelip beni gormedi.. orali olmadi. cocuklarimi merak etmedi. Dert bir degil ki canim benim.. Her yanimi vefasizlar sarmis.. Cahil ikiyuzlu insanlar sarmis.. Herkezin maskesi birkez daha dustu.. Allahim bana gosterdi cok sukur.. Benim hic beklentim olmadi ki zaten bu adamdan. Ne kollarim bilezik dolu, ne parmaklarim yuzuk dolu.. inan kendime ait 1 tane bile altinim yok..
ne pahali ve luks elbiselerim oldu nede baska birseyim.. Kuafor masrafim bile yok,sigaram yok.. Makyaj malzemeleri masrafim bile yok. onume ne verseler yerim. ses etmem.. Bunu esimin ailesi de cok iyi biliyor. kaynanam kendi diyor sen boyle bir kadinsin diye.. hicbir beklentin yok, gozun yukseklerde degil..
Iste sirf bu nedenlerden dolayi bile bana saygi duymali, ona masrafim yok kendi halimdeyim diye.. insan acir karisina.. Bu kadinin bana zararindan cok yarari var der..
Hicbir Erkek El kaldirmasin hanimina.... Diyorum ya DAYAGI HICBIR KADIN HAK ETMEZ.... ne olursa olsun..
Ben onun icin kendimi asla ac birakmam sen merak etme.. dimdik ayakta durucam aslan gibi.. cocuklarim icin..
Ama dedigim gibi eve asla elimi surmedim.. cok afedersiniz ama evi b..k goturuyor suanda.. Ama yapmayacagim..
Alismis mis gibi duzenli tertipli ev gormeye. gelsinde gorsun bakalim ben bakmayinca ev ne oluyormus..
Anlasin degerimi. Tabi insansa..!
HAKLISIN CANIM KIYMETİNİ BİLMELİ BENCEDE.CANIM ALLAH KEM GÖZLEREN NAZARLARDAN KORUSUN SİZİ.HAKLISIN KİMSE HAK ETMEZ NE COCUGUMUZ NE ANAMIZ NE BACIMIZ NE KARDESİMİZ KİMSE HAK ETMİYOR DAYAGI.VURDU NE GECTİ ELİNE.MİLLET ÖYLEDİR DEDİKODU YAPACAK YER ARAR.KARDESİN GELİP SENİ GÖRMELİYDİ CANIM BENCEDE.ZATEN ÖYLE SEYLER BEKLEMEYEN BİR BAYAN OLDUGUN BELLİ.NE GÜZEL DİMDİK DUR KUZUM EV KONUSUNDA HAKLISIN.İNSALLAH ANLAR KIYMETİNİ.ALLAH ESİNİN KALBİNE VİCDAN MERHAMET VERSİN.ALLAH KORUSUN SİZLERİ ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...
amin cok sagol canim benim..eksik olma allah seninde gonlunden gecen tum isteklerini gercek etsin dilerim. Oyle guzel yorumlar yaptin ve bana morel verdin ki, allah razi olsun senden.. Evet bir olay yasadim ama yuzlerini gordum herkezin.. Artik kardesim bile olsa asla acimayacagim.. Benim dayak yedigimi bildigi halde, kilini bile kipirdatmadi.. Ben olsam nasil kosardim ona.. 5 kurus degerimiz yokmus bunu birkez daha gosterdi bana... Bundan sonra ben sildim onuda zaten. Boyle kardeslik olmaz olsun..
Tum dualarin icin sonsuz kere tsk.lerimi sunuyorum..
Rabbim isini gucunu rast getirsin...