• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim dertmidir bilmiyorum ama yorumlariniza ihtiyacim var

kusura bakma ancak girebildim. 25 yaşındayım polikistik over yani yumurta tembelliği var. yumurta takibi yapılıp çatlatma iğnesiyle sonuç almaya çalışacağımızı söyledi doktor. haftaya tekrar gidicem şuan ilaç kullanıyorum. senin nedir sorun?

onemli degil canim ayni bende de polikistik over adet duzensizligi var ben dort ay kullandim hap istenilen boyuta ulasmadi yumurtaliklar yani ise yaramadi hap simdi adet olmak icin ilac kullandim bitti adetin ucuncu gunu gidicem igneye baslicaz

Sirtima belime kuyruk sokumunun hemen ustune yaptrdm.izler cabuk gitti.zaten kesikler cok ince vuruluyo acimiyor bile.pihti seklnde koyu renk pis bi kan cikiyor.iste o kan vucutta atik maddelerden toksinlerden olusan deri altnda birikmis ise yaramayan hastalik yapan kandir.o kan akitilnca vucut rahatlayip sifa buluyo.bulndgnz yerde varsa merkezI arastrin.hacamatn kurallari var uyulmasi lazim.

merkez olarak yapan bir yer yok canim burada ama bilen bir kisi yaptigini soyluyor onada guvenemiyorum herkesin yapabilecegini sanmiyorum oyuzden iyice arastirayim bu isi gercekten iyi bilen birilerini bulup yaptirayim

canım öncelikle inşallah rabbimin sana güzel hayırlı bi evlat vermesini dilerim ve söz dua edicem :16:
ama hiç annesiz ve babasız minik bir yavruyu alıp kendi çocuğunmuş gibi bağrına basmayı düşündün mü?
bence bu kadar çabalayarak kendini perişan etmene hiç luzum yok,küçücük biçare bi yavrucağı alıp vatana millete hayırlı birey yapmak
kendi canından ayırmamak en güzel en erdemli ve en ayrıcalıklı durum olacaktır.
bu yöntemi de bi düşünün derim,tabiki sizin güzel gönlünüze kalmış bir durum
benden sadece bi fikir :)
inşallah her şey gönlüne göre olur :46:

kusura bakmayin gec cevap yazabildim oncelikle guzel duaniz ve fikriniz icin cok tesekkur ederim kucuklukden beri en buyuk hayalimdi evladim olsa bile ona kardes kimsesi olmayan bir bebege annelik yapmak simdi esime bazen soyluyorum bakabilirmiyiz diye ben ayirt etmiyecegimi kesinlikle inaniyorum ama esimin ailesi kesinlikle karsi onlari dinlemesine dinlemem ama omur boyu gorusecegiz sonucda ya benimde evladim olurda ikisini ayirt ederlerse ben yavrunun gunahina nasil gireyim sirf bu yuzden aglarsa ben yasayamam vicdan azabindan

olacak insallah canim hic olmayacak dusuncesini atalim kafamizdan da ne zaman olacak isde ben orda takilip kaliyorum mesala kardesimin dugunu olacak ben bes alti ay once basladim elbise bakmaya acaba bol mu alsam simdi hamile kalsam ozamana bes aylik olur falan diye dusunuyordum dugun geldi bende hala birsey yok beni o uzuyor adetim bir gun gecsin acaba bu ay hamilemiyim diye ister istemez dusunuyorum

hiç sorma kaynım askerde gelir gelmez evlenecek diyorum o evlenirse çocuğu olursa ben ne yaparım daha büyük bi acı olur mu :50::50::50::50::26::26::26::43::43::43:

hiç sorma kaynım askerde gelir gelmez evlenecek diyorum o evlenirse çocuğu olursa ben ne yaparım daha büyük bi acı olur mu :50::50::50::50::26::26::26::43::43::43:

bende kardesim icin aynisini dusunuyorum kardesimin nisanlisi evlenince hemen cocuk yapalim belki ablan gibi bizimde hemen olmaz diyormus duyunca okadar cok uzuldum ki aslinda bencillik degil sadece ben hamileyim diyecek biri bana diye korkuyorum

Eşim tüp bebek merkezinde çalışıyor, öyle hikayeler duyuyorum ki bazen çocuk istemediğime utanıyorum:26:

Bir de şunu söyleyeyim günümüzde birçok kadın psikolojik nedenlerle hamile kalamıyor. Bir arkadasım anlatmıstı: Arkadası hiçbir sorun yokken hamile kalamıyormus. bir süre tedavi görmüş cok yıpranmıs etkilenmiş. gecesi gündüzü cocuk düşüncesi olmuş. ama sonra gözüyle ilgili bir problem yasamıs. ne zamanki o göz problemiyle uğrasmaya başlamıs cocuk düşüncesinin önüne geçmiş saglık problemi. işte o zaman kendiliğinden hamile kalmış. biliyorum düşünmemek elde değildir ama en azından biraz kafanı dagıtacak seylerle ugrassan, bir ara bir tatile falan gitseniz belki faydası olur

tatile cikma imkanim yok canim esimin isi nedeniyle evet bizim tedavimizdede en buyuk problem stres elimden geldigince takmamaya calisiyorum canim ama elimde degil unutmak ustiyorum dusunmemek istiyorum olmuyor zaten kullandigim ilaclarda bende sinirlilik ve stres yapiyor

Allah dilediğine erkek evlat verir dilediğine kız evlat verir dilediğine de evlat vermez
bu da senin imtihanın :50:

Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin size
âmin

Eşim tüp bebek merkezinde çalışıyor, öyle hikayeler duyuyorum ki bazen çocuk istemediğime utanıyorum:26:

canim istemek zorunda degilsin herkes cocuk yapmak ister diye bir kaide yok seninde kendine gore sebeblerin vardir yeni evlisindir yada annelige hazir hissetmiyorsundur ama bence cokda erteleme sonra ugrasmak baya yorucu oluyor hem maddi hem manevi

canim istemek zorunda degilsin herkes cocuk yapmak ister diye bir kaide yok seninde kendine gore sebeblerin vardir yeni evlisindir yada annelige hazir hissetmiyorsundur ama bence cokda erteleme sonra ugrasmak baya yorucu oluyor hem maddi hem manevi

En kısa zamanda nasip olur umarım sana da:30: Ben de duyuyorum eşimden, hiç bir negatif sebep yokken çocukları olmayabiliyormuş. Çok da zaman geçmemiş sizin için, pes etme ama kendini de kasma...Güzel haberlerini alırız umarım:16:

En kısa zamanda nasip olur umarım sana da:30: Ben de duyuyorum eşimden, hiç bir negatif sebep yokken çocukları olmayabiliyormuş. Çok da zaman geçmemiş sizin için, pes etme ama kendini de kasma...Güzel haberlerini alırız umarım:16:

insallah canim acaba bir gun bende burada konu acarmiyim hamileyim kizlarr diye sanki cok cok uzak bir hayal gibi geliyor

onemli degil canim ayni bende de polikistik over adet duzensizligi var ben dort ay kullandim hap istenilen boyuta ulasmadi yumurtaliklar yani ise yaramadi hap simdi adet olmak icin ilac kullandim bitti adetin ucuncu gunu gidicem igneye baslicaz

işin ilginç tarafı bende ne adet duzensizliği ne tüylenme sorunu nede fazla kilo problemi var. bunlar hep pko nun baş belirtileri aslında. olmaması daha iyidir işim kolaydır belki diye düşünüyorum sormadım daha doktoruma gercekten düşündüğüm gibi mi diye.
bende yumurta geliştirici ilaca başladım haftaya kontrole gidicem inşallah hayırlı sonuclar alırız canım
senin yaşın kaç 4 yıldır uğraşıyoruz demiştin sanırım

işin ilginç tarafı bende ne adet duzensizliği ne tüylenme sorunu nede fazla kilo problemi var. bunlar hep pko nun baş belirtileri aslında. olmaması daha iyidir işim kolaydır belki diye düşünüyorum sormadım daha doktoruma gercekten düşündüğüm gibi mi diye.
bende yumurta geliştirici ilaca başladım haftaya kontrole gidicem inşallah hayırlı sonuclar alırız canım
senin yaşın kaç 4 yıldır uğraşıyoruz demiştin sanırım

3 yildir ugrasiyoruz canim dort yillik evliyim 23 yasindayim doktor da bana demisti bu hastalik genelde kilolu insanlarda olur ama sen cok zayifsin diye boyum 1.64 ozaman kilom 45 falandi yani epey zayifdim ben yiyip yiyip kilo alamayanlardanim ama simdi kullandigim haplardan mi stresden mi bilmiyorum kilo almaya basladim 53 kiloyum ve ben cok korkuyorum daha fazla almamak icin dikkat ediyorum tuylenmede yokdu simdi cenemin altinda uc tane kil cikti artacak diye cok korkuyorum insallah hayirli haberler alirsin canim rabbim daha fazla ugrastirmadan evladlarimizi hayirli saglikli bir sekilde nasip etsin insallah

bende hep bunu düşünüyorum acaba diyorum gelecek mi o gunler
belkide aynı zamanlarda üstüste veririz müjdeyi belli mi olur :21:

ayy insallah canim aglamakdan yazabilirmiyiz ki bizde ogunleri gorurmuyuz rabbim o annelik duygularini yasatirmi ki bizlerede bazen ruyamda cocugumu emzirdigimi goruyorum gozlerimi bi aciyorum bebek ariyorum gercek saniyorum ruyayi gercek olmadigini gorunce icime bi ates dusuyor sanki bu duygulari sadece ruyada degilde gercekde de yasarmiyiz acaba

ayy insallah canim aglamakdan yazabilirmiyiz ki bizde ogunleri gorurmuyuz rabbim o annelik duygularini yasatirmi ki bizlerede bazen ruyamda cocugumu emzirdigimi goruyorum gozlerimi bi aciyorum bebek ariyorum gercek saniyorum ruyayi gercek olmadigini gorunce icime bi ates dusuyor sanki bu duygulari sadece ruyada degilde gercekde de yasarmiyiz acaba

testte cift cizgi gordugumde sevinçten tepinirimde bebeğe bişey olur diye korkuyorum :27:
o ateşi cok iyi bilirim ama cok fazla takma elinde olmuyor biliyorum anlıyorum seni de biraz kafanı rahat tut ben yeni yeni rahatladım ama nasıl oldu nasıl becerdim bilmiyorum. Allah benden daha iyisini biliyor o en dogru zamanda verecektir her şerde hayır vardır mutlaka. bu durum şuan beni üzüyor ama olduğunda iyikide şimdi olmuş diyeceğim biliyorum dedim hep. ve bu düşünce beni ferahlattı. zaman zaman krizlerim tutsada genel olarak iyiyim.

benden sonra evlenenler doğurdu hep. beni üzmedi bu durum ama hep hesap yaptım benimde olsaydı şimdi dogum yapacaktım, şimdi şu kadarlık olacaktı falan diye. beni üzmedi diyorum ama millete dert oldu nedense! seanna gelinde daha yok mu bişeyyy demeye başladılar. kıyaslama yapıyorlar diğerleriyle. ama pekte umursamadım hatta daha erken düşünmüyoruz şuan dedim.
öte yandan mağazaların önunden gecerken eşime buraya gelicez hamleyken tulum alıcaz, buraya gelicez bebeğimize beşik alıcaz derim hep belirledim her yeri :1: o da bi olsunda hayırlısıyla geliriz der hep. :52:

benden sonra evlenenler doğurdu hep. beni üzmedi bu durum ama hep hesap yaptım benimde olsaydı şimdi dogum yapacaktım, şimdi şu kadarlık olacaktı falan diye. beni üzmedi diyorum ama millete dert oldu nedense! seanna gelinde daha yok mu bişeyyy demeye başladılar. kıyaslama yapıyorlar diğerleriyle. ama pekte umursamadım hatta daha erken düşünmüyoruz şuan dedim.
öte yandan mağazaların önunden gecerken eşime buraya gelicez hamleyken tulum alıcaz, buraya gelicez bebeğimize beşik alıcaz derim hep belirledim her yeri :1: o da bi olsunda hayırlısıyla geliriz der hep. :52:

allah büyük yaa aca görebilecekmiyim allahım düşünsene elinde test çift çizgi ağlıyorsun mutluluktan ne zaman allahım ne zaman yeter artık

Back