- 1 Mayıs 2014
- 196
- 53
- 73
canin haklısın ve gecmis olsun üzüldün kimbilir nw kadar yiprandin.allah karsina iyi birisini cikarir umarım bugünlerine gülüp geçersin.
bugun eşime mesaj attım.bana sirtini tamamen çevirdin demek.intikam duygularinls mutlu olursun artik bensiz hayatında.ben bu sinir harbine daha fazla dayanamıycsm.hoşçakal bu son sozumdur yazdim yarim saat sonrs mesaj atti benim icin zaten bitmiştin defol git diye ..cevap yazmadım.bu defa evin anahtarini bizimkilere bIrak dedi yine cevap yazmadim daha sonra aradı defalarca ağlıyordum kötüydüm açmadim.devam etti aramaya actim .beni aldatiyormusun dedi ben zaten kötüydum aglamaya başladım senimi sevdim ben diye.canimi yakmak icin seni aldattım dedi ben kapattim teli.sonra aradi yine ayrıntılari bilmek istedim nedense actim.sacmasapan konuştu sonra boşanalim dedi tamam dedim arama dedim konusmaya çabalıyor devamli suçluyor beni.sonra aglama dedi seni çok özledim aldatma falan yok yaparmiyim hic dedi canımı cok yaktin zehirgibi günlerim çalışmıyorum dedi canini yakmak istedim dedi.ben dolmusum konusamadim bile agladim.o mesajın neydi öyle ne yapicagimi şaşırdım dedi.cok sevdigini söyledi.bu olaydan sonra 7 defa aradı sürekli konuşmak istiyor.ayrilmak istiyorum yapamıyorum belki kizanlar olur ama nefes almak cok zordu bugun o mesaji attim herseyden vazgeçmiştim ama esim dayanamadı vazgecirdi beni.bilmiyorum nereye kadar
Canım benim affına sığınarak bir şey söylemek istiyorum. Bu adam sana bir hiçmişsin gibi davranıyor. Üstelik de senin ne kadar üzülmüş ve yıpranmış olduğunu bile bile. Senin canını daha da acıtmak icin elinden geleni yapıyor. Sana verdiği cevaplara bir bak lütfen. Yenilir yutulur gibi değil. Lütfen vicdanlı davranmayı bırak ve kendini kurtar bu adamdan. İleride daha çok üzuleceksin. Her sinirlendiğinde daha kötü sözlerle canını yakacak. LÜTFEN bu timsah göz yaşlarına aldanma ve kendin için bir adım at. Hadi şimdi bir ay,hadi iki ay düzgün gitse geldikten sonra ne olacak hiç düşündün mü? Senin üzerine yürüyen adamı benim ailem diyerek seni ezecek ve evine getirecek hiçbir şey olmamış gibi. Sana bir sürü laflar söyleyecekler, tepki verince belki de geçen sefer tamamlayamadığını bu sefer tamamlayacak. Bunları kaldırabilecek misin? Ya da en önemlisi sen bunları gerçekten yaşamak istiyor musun? Senden biraz düşünmeni rica ediyorum.
tapatalk by samsung note 2