• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük kardeşimi döven psikopat komşu

zor bir durum ama dediğim gibi hukuki yollara başvurursanız en azından korkabilirler veya geri adım atmak zorunda kalırlar polise şikayet etseniz ifade alınır vs. iki gün sonra yine aynısı olacaktır. dava açarsanız bir yaptırımı olacaktır, kimsenin özgürlüğünüzü böyle kısıtlamaya hakları yok.

polise gidin, allah korusun sinirlenir kardeşlerinizi de güçsüz görür fenalık yapar.

Kardeşleriniz bahçeye çıkmak istediğinde beraber gidin, onlar oynarken siz onlara göze kulak olun. Diğer çocuklar sizin orda olduğunuzu ve kardeşlerinize sahip çıktığınızı gördüklerinde çok fazla sataşmazlar.
Çocuklara şeker, çikolata vs. alın bir kaç kez sizi ve kardeşlerinizi sevmeye başlarlar. Ya da hadi çocuklar toplanın top oynayalım, ip atlayalım falan gibi ortam yaratıp kardeşlerinizle kaynaşmalarını sağlayabilirsiniz.
Bir öneri daha, o dışardaki çocuklardan birkaçtanesini (ailelerinden izin alarak) size davet etseniz, kardeşlerinizle birebir oynayıp arkadaş olurlar ve dışarı çıktıklarında da birbirlerine sahip çıkarlar.
O pislik adamı Allah ıslah etsin

polise gidin sikayette bulunun,yoksa o adami sustaramassiniz :50: bicak bile cekmis baksaniza :50::50:

Kardeşleriniz bahçeye çıkmak istediğinde beraber gidin, onlar oynarken siz onlara göze kulak olun. Diğer çocuklar sizin orda olduğunuzu ve kardeşlerinize sahip çıktığınızı gördüklerinde çok fazla sataşmazlar.
Çocuklara şeker, çikolata vs. alın bir kaç kez sizi ve kardeşlerinizi sevmeye başlarlar. Ya da hadi çocuklar toplanın top oynayalım, ip atlayalım falan gibi ortam yaratıp kardeşlerinizle kaynaşmalarını sağlayabilirsiniz.
Bir öneri daha, o dışardaki çocuklardan birkaçtanesini (ailelerinden izin alarak) size davet etseniz, kardeşlerinizle birebir oynayıp arkadaş olurlar ve dışarı çıktıklarında da birbirlerine sahip çıkarlar.
O pislik adamı Allah ıslah etsin

Kız kardesım kendınden bı yas kucuk olan kızla oynuyordu kız sureklı bıze gelır kardesımı cagırır bızde oynardı hıc kotulugumuz dokunmamıstır bu ınsanlara dıger buyuk kızlar doldurup bızım ufaklıklara satasmayı baslatıyorlar.Kı koca kız bunlar ne sekerden ne laftan anlarlar ahlak yok anaları sokaga atmıs bakmıyor huyları yetıstırılme tarzları bu ıclerınde ınsanlık yok.SSaldırcak ezecek adam arıyorlar oyunlar bu ezecek adam bulmak, bızım ufaklıklarda ıcıne kapanık bunlara satasıyorlar.

Annem sen buyuksun sen gıdemezsın dıye bana ızın vermıyor.

Karsı bınanın cocuklarıyla oynadılar bugun kucuk erkek kardesım gelınce soyledıgı su oldu '' ıyı cocuklar tatlı konusuyorlar '' Kucugum bınadakılerden asagılama harıc bırsey duymuyordukı (eve gelıp aglıyordu en cok ınsanın yuregınıde bu burkuyor)normal olan karsı bınanın cocuklarının konusması temız konusmak ,oradan arkadas edınırlerse rahatlayacaklar.

Şikayet kısmına gelınce ben karısamıyorum o kısma annem babamın kararı bu yonde gozlemlıyorlar su an..(Akılsız mantıksız bır ınsan olduklarını akıllı ınsanın ıse uyarı yapılırken boyle bı sebepten bıcak cekmeyecegını sadece gosterıse bıcak cektıgını vede bırsey yapamayacagını soyluyor aılem)

Sınırdem tum gece kendımı sıkıp uyuyamadım Allah bılıyor kendı kendımı yedım o ufaklıkların cektıklerını dusundukce daha bugun kardeslerım bıraz rahatlayınca huzur bulabıldım

Ben boyle bır cahılle bırebır muhatap olsam krız gecırır gozumu kırpmaz katıl olurdum.Allah boylelerının serrınden korusun.Komsu belası kadar beter bırsey yok.

Son düzenleme:
Back